Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

newbie sorusu


Saeros

Öne çıkan mesajlar

selam
perşembe günü şöyle bi oyuna gireyim dedim, girdim. level 14 falan bi rangerım vardı, girdiğim gibi yanımda bi reputation mekanı (neydi lan onların adı) varmış onu tamamladım. ama haritanın gerisinde levelım için bişey yok, main questim de level 16 üstü filan.
napıcam ben?
ilk haritada (queensdale'di galiba) açmadığım yer yapmadığım şey kalmadı, ama 2. harita için de biraz düşük level kaldım anlicağınız.
wvwvw filan mı denesem, xp geliyor mu ondan?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
diğer haritaya göre level düşük kalıyorsa haritada olan eventları yap wvw ye gir ya da dedikleri gibi diğer bölgelere git. ben sadece 1 kere karşılaştım bu durumla o da şu kalp görevleri 2-3 lvl daha düşükken yapıyordum görevler bitti ama bir baktım ki düşük levelları yapmamışım fln. sonra wvw ile kapattım farkı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de birkaç newbie soruları ile geleceğim :D

a) Crafting bırakılıp başka bir craft öğrenildiğinde eskiis unutulmuyor ya, bu mesela teorik olarak oyundaki her craftın her şeyini öğrenebileceğimiz anlamına mı geliyor?

Şu an 126 weaponsmithim var, bırakıp armorsmith alsam 126 yapsam sonra onu bırakıp tekrar weaponsmith aldığıdma 126 + bütün discoveryler haline mi gelecek?


b) Combo işi tam olarak nasıl oluyor? Guardian oynuyorum combo finisher yazıyor bazı skillerde, efektif olarak kullanmanın yolu nedir? Neye yarar?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni eklenen dungeon/harita hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yani ne bileyim. Para kasmak için olsun, item için olsun :P. Sadece bir takı görmüştüm patch geldiğinde. Ondan sonra takip edemedim.
Şuan üstümdeki seti değiştireyim dedim ama, fiyatlar 2.5 katına çıkmış. Bu yüzdende "belki para kazanma işi değişmiştir" diye düşündüm. O nedenle buradan sorayım dedim. Para dışındada önemli birşeyler varsa söylerseniz sevinirim.
teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Aket: Aynen dediğin gibi. Oyunda tek karakterle istersen bütün discoveryleri bulup bütün craft'ler max'layabilirsin. Ama aynı anda sadece 2 tanesi aktif olabilir. Diğer bir sıkıntı, herhangi bir crafti yükselttikçe ona tekrar dönmek coin miktarı olarak artıyor.

@Densiz: Önemli eklenen sadece 2 yer var. Birisi Southsun Cover, açıkçası çok müthiş bir yer değil, normal open map harita. Bir kaç event var. Asıl önemli olan Fractals of the Mists, bu da diğer eklenen yer. Scalable dungeon kendisi. Daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin ama sürekli zorlaşan ve kısmı random olan bir dungeon.

Şu an para kazanmanın yaratık öldürme tabanlı en popüler yolları, Fractals, Orr Event Grind ya da precursor hunt. Magic Find zırhın varsa iyi olur ama oyunda MF'nin deli etkisi yok, yoksa setin çok üzülme yani. Yemek filan al MF'li. Fractals belli zaten, giriyorsun, drop rate fena değil, sarılar, turuncular düştükçe güzelse sat, değilse ecto için kır. Orr'da ise belli yerlerde sürekli spawn olan eventler var, oralarda gezinip sürekli fazla miktarda yaratık öldür. Düşenleri aynı şekilde. Son yöntem de Orr'daki God Shrine'lardaki mega eventleri ve Dragon kestiğin eventleri yapıp, çıkan chestten legendary precursor çıkmasını ummak.

Benim bildiğim en iyi para yapma yöntemleri bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...