SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Lig tv ancak maça giden güzel kızları ve topa vurunca kopup fırlayan çimleri çeksin. Dünyanın en kötü yayınını yapıyorlar resmen.
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 caner bu küfür olayından daha önce de 2 3 kez kırmızı kart görmüştü. ağzı çok bozuk.. yani bişeye sinirlenip istemdışı küfür ederiz ya, onu çok yapıyor. muhtemelen öyle oldu.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 @Myshkin digiturku savunma gözünü seviyim ya. illaki yapılır istendikten sonra. al digiturkplaye para verdik, site patlak. açılmıyor 3 saattir. telefonları bilerek açmıyorlar. her sene aynı olay. dandik sitelerden izliyorum kurabiye çözünürlüğünde
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu nası bi kırmızı kart lan haha sadakamız olsun ne diyelim.
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Yalnız eskişehirin güzel futbolu kırmızı kartın gölgesinde kalacak.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aziz yıldırım hakem odasında checkin yapmış diyolar twitterda sdfsdf
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Caner dediğiniz adam şöyle kırmızı yiyen adam, kesin yapmıştır yine bi mallık. http://www.youtube.com/watch?v=4S2oQ1-TNwg&feature=player_detailpage#t=15s
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi o zaman caner diye kafamıza göre kırmızı gösterelim her maç? geçen sene fırat aydınusun yönettiği 7 maçın 1ini kazanabildik ake
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 moriarty said: @Myshkin digiturku savunma gözünü seviyim ya. illaki yapılır istendikten sonra. al digiturkplaye para verdik, site patlak. açılmıyor 3 saattir. telefonları bilerek açmıyorlar. her sene aynı olay. dandik sitelerden izliyorum kurabiye çözünürlüğünde paticik yönetimi link paylaşımını serbest yapsın . böyle saçmalık olmaz digitrukplayım var kaçak göcek yayın boldum ordan izliyorum . 2 haftadır böyle
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sow yine meirelese gol attırmadı ya sdhdfhshdshds dövse yeri
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 baya mahalle maçına döndü ikinci yarı
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 OBAAAAAAAAAAA ERTUĞRUL KARANLIK SOW SAKAT DESENEEEEE DESENEEE DESENEEE
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 CthuLhu said: Adam golcü işte ya helal cok net goller atıyor ya,
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 şöyle hatırlı bir maaşım olsa, ya da avukat falan olsam vallahi her dakika digiturke dava açarım. pozisyon oluyor dağı taşı çekiyorlar, 3 saniyede bir banner fıştırıyor yeterince para yemediklerini düşünüyorlar, digiturk play diye bir hizmetleri var; annelerimizin ışınlanarak gün yapacakları çağda serveri data göndermiyor. taraflı maç anlatan spikeri mi dersin neyse ya
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ren said: şöyle hatırlı bir maaşım olsa, ya da avukat falan olsam vallahi her dakika digiturke dava açarım. pozisyon oluyor dağı taşı çekiyorlar, 3 saniyede bir banner fıştırıyor yeterince para yemediklerini düşünüyorlar, digiturk play diye bir hizmetleri var; annelerimizin ışınlanarak gün yapacakları çağda serveri data göndermiyor. taraflı maç anlatan spikeri mi dersin neyse ya nolacak hep fenerbahçeye yönelik mi maçlar anlatılacak? oldu olacak sadece fenerbahçe maçları verilsin ligtv'de? spikerlerde bişi yok.. digiturk konusunda haklısın
Ren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi ben fenerbahçe maçını izlemiyorum bile. onu geçen galatasaray maçında spikerin heyecanlı heyecanlı galatasarayın hücumlarına sevinmesine demiştim. webtv geldi bu arada. 2. yarıya yetiştik manu maçının.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hep diyorum sow gibi forveti olsaydı gs nin şimdiye şamiyopnluğu ilan etmişti
Öne çıkan mesajlar