Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Eskisehirspor - Fenerbahce ( 17.11.2012 - 19:00 )

Phyx

Öne çıkan mesajlar

moriarty said:

@Myshkin digiturku savunma gözünü seviyim ya. illaki yapılır istendikten sonra.

al digiturkplaye para verdik, site patlak. açılmıyor 3 saattir. telefonları bilerek açmıyorlar. her sene aynı olay.

dandik sitelerden izliyorum kurabiye çözünürlüğünde

paticik yönetimi link paylaşımını serbest yapsın . böyle saçmalık olmaz digitrukplayım var kaçak göcek yayın boldum ordan izliyorum . 2 haftadır böyle
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle hatırlı bir maaşım olsa, ya da avukat falan olsam vallahi her dakika digiturke dava açarım.

pozisyon oluyor dağı taşı çekiyorlar, 3 saniyede bir banner fıştırıyor yeterince para yemediklerini düşünüyorlar, digiturk play diye bir hizmetleri var; annelerimizin ışınlanarak gün yapacakları çağda serveri data göndermiyor.

taraflı maç anlatan spikeri mi dersin

neyse ya
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

şöyle hatırlı bir maaşım olsa, ya da avukat falan olsam vallahi her dakika digiturke dava açarım.

pozisyon oluyor dağı taşı çekiyorlar, 3 saniyede bir banner fıştırıyor yeterince para yemediklerini düşünüyorlar, digiturk play diye bir hizmetleri var; annelerimizin ışınlanarak gün yapacakları çağda serveri data göndermiyor.

taraflı maç anlatan spikeri mi dersin

neyse ya

nolacak hep fenerbahçeye yönelik mi maçlar anlatılacak? oldu olacak sadece fenerbahçe maçları verilsin ligtv'de? spikerlerde bişi yok.. digiturk konusunda haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...