PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 penaltı pozisyon ama canerin kırmızısı için açıklama lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi ayağına basılan adam yere öyle mi düşer? yani tamam bi darbe var gibi ona bişey demiyorum. ama adam zaten balıklamaya gidiyor çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 google sketch up da çiz de bi göster be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ihbin ihbin çok komik seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Penaltı yanlış diyen bir kişi var, hahaha penaltı değil diyecekler aglayacaklar diyen 10 kişi =). Açık penaltı pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Penaltı değil diyor hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Noldu gökhan alves çalım mı attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 pozisyon penalti net ya, %5 görme yetenegiyle bile görulur ordaki dokunus, canerin kırmızıyı 4. hakem verdirdi sanırm, mactan sonra cıkar ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 penaltı değil demiyorum darbe var zaten; ama h.alinin mallığı. herif zaten balıklamaya gidiyor mal h.ali dokunmasa adam gibi boş yere atlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bi penaltı değil dediğim postu bulun ya. her fener topicinde sadece yazmak için yazıyosunuz arkadaş nefretle. adam gibi futbol konuşamıyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kırmızı kartı bilmem bişi yok gibi gözüküyor... yani hak yenmiş olabilir. ama penaltı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Aykut çok atarlı yalnız, eskişehirli hürriyete baya sinirli bir şekilde sana da aferim tarzında birşeyler söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 moriatyr de tam bir ahmer cakar. adam oyle mi duser sorarim size. kendini atmis resmen. penalti degil demiyorum ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://newspaper.li/static/de9eea7f5a57a18ca78330715a25aa20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 düğmeye basılmış zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ben bu sene Beşiktaşın şampiyon olmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Aykuta bu maç sonrası soru sorsa ya o gazeteci olmayna eleman sfadsfadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Bu maçı fener alir, kirmizi icin caner kime kufretti acaba, 4 uncu hakem 10 metre uzakta, küfürü bagira cagira soylemesi lazim duymasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yalnız canere aykut ve volkan da bildiğiniz atar yaptı bir ara... sanki hakkaten ciddi birşey yapmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 itiraz etmeye devam ediyor diye yaptı onlar atarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 caner yapmistir yine bi hiyarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 caner ve hasan ali maçı satmışlar fenerliler hala hakeme yükleniyor . biri küfür etmiş diğeride bariz penaltı yaptırmış. aykut kocaman istifa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Kesin küfür ya caner valla demedim diyip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 onu ben demedim diyormuş. vucut hareketlerinde öyle bağırma çağırma gibi birşey gözükmüyor, hakem 10 metrede. ama belli olmaz tabi. lig tv nin suçu. bitane adam gibi kameraları yok ki önden görelim. dur bakalım bu kırmızı kart bomba baya ne çıkacak altından. doğrudan fırat aydınusun kararıymış. 4. hakemin bişey dememiş şimdi açıkladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 stadda yer yoksa napsın digiturk helikopterden mi çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar