Phyx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor karşısında 3 puan mücadelesi verecek. Sarı-lacivertliler, bu zorlu randevuda 3 puana uzanıp, ezeli rakibi rakibi Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatmak istiyor. Ev sahibi Eskişehirspor ise Fenerbahçe karşısında kazanarak, sahasındaki 4 maçlık galibiyet serisini devam ettirmenin hesaplarını yapıyor. Saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Fırat Aydınus yönetecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 galatasaray kaybetti fener maks beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fener rüzgarı aldı arkasına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 beraberlik bile zor ağzımızı dağıtır eskişehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Fener kesin kazanacak, baska her sonuc buyuk supriz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 3-1 es ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 CthuLhu said: fener rüzgarı aldı arkasına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 totemler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ersun yanal fener'in puanını almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ust olur. 2 kirmizi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Fener alır bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 formda bi eses var. büyük müyük dinlemez, kendi sahasında anadolu takımına puan kaptırmaz. hiç beceremiyorum şu işi. şaka len fener alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fener fırsatı kacırmaz bu hafta 3 de o yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 lan yeter. gs liler yapmayın totem filan. gidin topikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Fırat Aydınus çok formsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Digiturkplay'e giremiyorum ya, bende mi problem? Modemi resetledim, 3G'den denedim falan ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Genel problem var bende giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 AHAHAHA CANER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 nolyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aykutu ilk kezboyle kizmis gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 BU NASI Bİ KIRMIZI KART YA BU NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Canerin bu şekilde ilk kartı değil, hiç bir şey yokken kırmızı yiyor. Küfür etmisini mi beceremiyor nedir :) Yalnız bu ne saçmalık ya, adamlar oyunu durdurdu. Aziz yıldırımda gelir şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 neden caner oynuyor ki ya. pffff. bok var aykut sunu oynatiyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fırat aydınus şov başladı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 olay ne ki anlamadım? Anca kafasına dirsek gelince sövmüştür refleks olarak yoksa kafasını tuttuktan sonra konuşmuyor gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar