Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Antin kuntin işler peşindesiniz hep.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Canları çekmiyosa zorlamayın çocukları :/
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Laorx said: o nasıl oruç lan, ben de razamanda orucumu serum ve vitamin takviyesiyle yapıyorum artık, hadi bakalım. ula benin normal halimden cok yiyolar oruc tutarken ramazanda, actırma şimdi bayramlık ağazımı. sabah homınıgırtlak, aksam homını gırtlak sonra oruc tuttum.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 fenn said: yav said: şeker+tuz+B1 beynin minimum düzeyde düzgün çalışabilmesi için özellikle b1 vitaminine ihtiyaç duyuluyor. direnişi kırmak için bu vitamini kimi mahkumlara vermiyor devletiniz açlık grevi sonunda öldürebileceği gibi öldürmediklerini de wernicke korsakoff'la bırakıyor http://beta.eksisozluk.com/wernicke-korsakoff-sendromu--3614576?nr=true&rf=wernicke-korsakoff-sendromu Devlet B1 i vermeyebiliyorsa ne orucu zorla yemek yiyin diyemez mi serumla falan merak ettim devletin bireyin vucuduna mudahale etme hakkı yok
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://www.ensonhaber.com/serapi-yakan-katiller-de-aclik-grevinde-2012-11-17.html
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Onlar özgürlük savaşçısı katil değil.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kim organize ettiyse bu işi büyük hata ettiler apo ile ilgili meseleyi de bu işin içine katarak. şimdi kürtlere ana dilde eğitim vs gibi şeyleri savunan insanlar direk apocu yaftası yiyecek ve eskiden bunu savunan insanların sayısı bu yüzden azalacak. ya da amaçları ülkede iyice çözümsüzlük yaratıp, silah ve vahşeti arttırmaksa çok akıllıca bir hamle. çünkü sanki yavaş yavaş insanlar her "kürtlere ana dilde eğitim verilebilir" diyen insanın PKKyı desktelemediğini anlamaya başlamaştı şimdi resetlenecek.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Abi kafalarına sıkacaksın işte bak bir daha yapıyorlar mı ?
fenn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ardeth said: kim organize ettiyse bu işi büyük hata ettiler apo ile ilgili meseleyi de bu işin içine katarak. şimdi kürtlere ana dilde eğitim vs gibi şeyleri savunan insanlar direk apocu yaftası yiyecek ve eskiden bunu savunan insanların sayısı bu yüzden azalacak. ya da amaçları ülkede iyice çözümsüzlük yaratıp, silah ve vahşeti arttırmaksa çok akıllıca bir hamle. çünkü sanki yavaş yavaş insanlar her "kürtlere ana dilde eğitim verilebilir" diyen insanın PKKyı desktelemediğini anlamaya başlamaştı şimdi resetlenecek. 2. gibi
HakkiYendi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yav said: şeker+tuz+B1 beynin minimum düzeyde düzgün çalışabilmesi için özellikle b1 vitaminine ihtiyaç duyuluyor. direnişi kırmak için bu vitamini kimi mahkumlara vermiyor devletiniz açlık grevi sonunda öldürebileceği gibi öldürmediklerini de wernicke korsakoff'la bırakıyor http://beta.eksisozluk.com/wernicke-korsakoff-sendromu--3614576?nr=true&rf=wernicke-korsakoff-sendromu woot?
Akito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 normalde b1 verilseymiş hiç böyle bir şeye girişmezlermiş. dovlat soçlo.
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ölüm orucunun devletle ne gibi bir alakası var ki? bireyin kendi kararı değilmi sonuçta. boğaz köprüsüne çıkıp 2 lira vermezseniz atlarım demek kadar saçma bişiy... öleceksen öl yani sessizce. neyin reklamını yapıyosun ki... sen ölünce devlet bişiy mi kaybedecek :/
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dövlöt vatandaşlarının mutluluğunu sağlayamıyor olur
Öne çıkan mesajlar