Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Galatasaray - Karabükspor ( 16.11.2012 - 20:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

evet zaten yunanistan ın yuzunden cıktı bu sacmalık aldılar kupayı top bile oynamadan sonra herkes "vaaay demek boyle yaparsak olabilir" dedi. sonuc 11 kisi yatan chelsealer yugoslav faulunden kurulamayan hucum organizasyonları.

Basketbola laf atmıssın komik olmus basketbolda en cok hype yapan hareket bloktur. smac falan hikaye. Sorun defans yapmakta degil defansı iyi yapan takımlardan rahatsız olmuyorum. sorun 9 kisi dizilip topu 2 tane kosan adama dikmekte. sorun her rakip hucuma cıkar gibi oldugunda faul yapmakta(bu yuzden cogu yugoslav faulu mesela teknik faul oldu basketbolda artık boku cıkıyo diye) tam ritmi yakalarken yere yatmakta. her yanından adam gecicek gibi oldugunda tekmeyi sallayıp topa tutturamasan bile rakibi yere yapıstırmakta.

Seyirci olarak bunu izleyip keyif alan varsa futboldan anlamıyo asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım bugün karabükü yeren adam, barcelonaya karşı real otobüs çektiğinde çekecekler tabi ancak öyle başa çıkabiliyorlar diyebiliyor.

karabük realden ofansif atağa çıkıyordu

tamamen galatasarayın yetersizliği. deli gibi salya sümük saldıraya çabalıyorlar yapamayınca karşı takım otobüs çekti oluyor.

karabük çirkin oynadı. karabük haksız.

oldu. hadi ben kaçtım.
Sosyal ağlarda paylaş

karabük güzel top oynamadı bence.iyi kontrayada çıkamadı çıksa 4-5 bile atabilirlerdi zaten.galatasaray o kadar kötü oynadı ki karabük attı kapandı tam istedikleri bi galatasaray vardı karşılarında.hani gs ortalamanın üstünde oynasa çok rahat 3-4 farklı yenerdi ama 2 pas atmaktan aciz emre,melo ve hamitle buraya kadar

boş boş top çevirdik topla oynama 70-30 ama kaleyi bulan 2 şutumuz ya var ya yok.dönen topların çoğunu ya kaptırdık yada saçma sapan fauller yapıp rakibe hediye ettik.

geçen yıl en büyük özelliğimiz dönen topların hiç birini rakibe kaptırmamamızdı.melo ve selçuk bazende engin deli gibi koşarlardı.bu sene meloda,selçukta çok çok kötü umarım en kısa zamanda toparlarlar yoksa gidişat iyi değil.

sadece melo ve selçuk değil takımımız genel olarak çok kötü.eboue bile bu sene çok kötü oynuyor.geçen yılki kadroyu koruduk iyi transferler yaptık bu sene akarız derken tepe taklak olduk resmen :D.eğer 4-4-2 ye devam ediceksek emre ve balta ile bu iş olmaz malesef.özellikle emre beni çıldırttı bugün
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

moriarty said:

1-1 biter.

escape said:

aha klasik fbli...
ben seviyorum böle fbliler. çünkü bizim her maç böle yorumlar yapıyorlar, sonra biz kesin alıyoruz o maçı. 3er 3er attığımız maçlarda da aynısı oldu. etrafımdaki bazı fbli arkadaşlar mersin maçını ezerek alırsınız dedi berabere kaldık..

devam kardeş bu kafaya. çoh iyi.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

azla yetinmedin bak noldu.

kes lan
Sosyal ağlarda paylaş

bu takım bu hale 3-5 günde, 3-5 maçla gelmedi

aylarca burada kıçımızı yırttık, biri şu terime takımın içine etmeden önce dur desin diye

yine de söylüyorum, bunlar daha iyi günlerimiz, böyle devam ettiği sürece bir 10 sene daha kaybolacak Galatasaray geleceğinden

gereksiz kibir ve saplantıları yüzünden işi bu noktaya getirdi

ünal efendinin derhal duruma el koyması lazım, henüz çok geç değil !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...