deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Yaslamışlar ya bize lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 DoruK said: grelynx said: her maçını kapanarak kazanan yunanlıların o kupayı haketmediğini söyleyebilir misin ?evet o kapanan defansı açamayan diğer yetersiz takımlar daha mı çok hak ediyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 evet zaten yunanistan ın yuzunden cıktı bu sacmalık aldılar kupayı top bile oynamadan sonra herkes "vaaay demek boyle yaparsak olabilir" dedi. sonuc 11 kisi yatan chelsealer yugoslav faulunden kurulamayan hucum organizasyonları. Basketbola laf atmıssın komik olmus basketbolda en cok hype yapan hareket bloktur. smac falan hikaye. Sorun defans yapmakta degil defansı iyi yapan takımlardan rahatsız olmuyorum. sorun 9 kisi dizilip topu 2 tane kosan adama dikmekte. sorun her rakip hucuma cıkar gibi oldugunda faul yapmakta(bu yuzden cogu yugoslav faulu mesela teknik faul oldu basketbolda artık boku cıkıyo diye) tam ritmi yakalarken yere yatmakta. her yanından adam gecicek gibi oldugunda tekmeyi sallayıp topa tutturamasan bile rakibi yere yapıstırmakta. Seyirci olarak bunu izleyip keyif alan varsa futboldan anlamıyo asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 benim anlamadığım bugün karabükü yeren adam, barcelonaya karşı real otobüs çektiğinde çekecekler tabi ancak öyle başa çıkabiliyorlar diyebiliyor. karabük realden ofansif atağa çıkıyordu tamamen galatasarayın yetersizliği. deli gibi salya sümük saldıraya çabalıyorlar yapamayınca karşı takım otobüs çekti oluyor. karabük çirkin oynadı. karabük haksız. oldu. hadi ben kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yorumlarım sadece bu mac uzerine degil herkes karabuk diye spamliyo da. man u macından beri mi hic gs macıyla karsılasmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 karabük güzel top oynamadı bence.iyi kontrayada çıkamadı çıksa 4-5 bile atabilirlerdi zaten.galatasaray o kadar kötü oynadı ki karabük attı kapandı tam istedikleri bi galatasaray vardı karşılarında.hani gs ortalamanın üstünde oynasa çok rahat 3-4 farklı yenerdi ama 2 pas atmaktan aciz emre,melo ve hamitle buraya kadar boş boş top çevirdik topla oynama 70-30 ama kaleyi bulan 2 şutumuz ya var ya yok.dönen topların çoğunu ya kaptırdık yada saçma sapan fauller yapıp rakibe hediye ettik. geçen yıl en büyük özelliğimiz dönen topların hiç birini rakibe kaptırmamamızdı.melo ve selçuk bazende engin deli gibi koşarlardı.bu sene meloda,selçukta çok çok kötü umarım en kısa zamanda toparlarlar yoksa gidişat iyi değil. sadece melo ve selçuk değil takımımız genel olarak çok kötü.eboue bile bu sene çok kötü oynuyor.geçen yılki kadroyu koruduk iyi transferler yaptık bu sene akarız derken tepe taklak olduk resmen :D.eğer 4-4-2 ye devam ediceksek emre ve balta ile bu iş olmaz malesef.özellikle emre beni çıldırttı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ren said: benim anlamadığım bugün karabükü yeren adam, barcelonaya karşı real otobüs çektiğinde çekecekler tabi ancak öyle başa çıkabiliyorlar diyebiliyor. icine yerlesmis sarkastik komikli anlamları goremiyorsan benim sucum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 salak misiniz olm, hala futbol icin bu kadar laf ediyosunuz, hem de turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ilhan parlak hayatının maçını oynamış aahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yenilmez armazAAAAAAAA neyde manchertı tokatlarız, 3-1 bizde maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben izlemedim ondan böyle oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 abi seagle nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 güzel olmuş maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Adam max payne gençler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 moriarty said: moriarty said: 1-1 biter. escape said: aha klasik fbli... ben seviyorum böle fbliler. çünkü bizim her maç böle yorumlar yapıyorlar, sonra biz kesin alıyoruz o maçı. 3er 3er attığımız maçlarda da aynısı oldu. etrafımdaki bazı fbli arkadaşlar mersin maçını ezerek alırsınız dedi berabere kaldık.. devam kardeş bu kafaya. çoh iyi. ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. azla yetinmedin bak noldu. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 burak totalde 10 kere dustuyse 8i cezasahası ıcınde heralde emek hırsızı nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 burak denedi gene calıp cırpmayıda, yemedi hakem haha :) bu arada LUA LUA yok etmiş GS yi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Özeti izledim de, nasıl kalşeyi bulan 2 tane şutumuz yok lan? Yİne çok kötü değilmiş maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bu takım bu hale 3-5 günde, 3-5 maçla gelmedi aylarca burada kıçımızı yırttık, biri şu terime takımın içine etmeden önce dur desin diye yine de söylüyorum, bunlar daha iyi günlerimiz, böyle devam ettiği sürece bir 10 sene daha kaybolacak Galatasaray geleceğinden gereksiz kibir ve saplantıları yüzünden işi bu noktaya getirdi ünal efendinin derhal duruma el koyması lazım, henüz çok geç değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 çare lucescu cris adam değil burak nasıl atmış golü ya direk auta göndermesi lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 SeaGle said: Özeti izledim de, nasıl kalşeyi bulan 2 tane şutumuz yok lan? Yİne çok kötü değilmiş maç. genele baktığında karabük 5 lerdi net.maç güzel maçtı ama adam gibi atağımız yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar