Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Galatasaray - Karabükspor ( 16.11.2012 - 20:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Futbolun onu cezalandıran bi mekanizması var. Sezon sonunda genelde beraberlik sayısı galibiyet sayısından yüksek bi şekilde düşme hattınmda savaş içine giriyorlar.

Anadolu takımlarından çok akıllı oynayanlar da var ama genelde hep aynı hatayı yapıp bi süper lig bi 2. lig gidip geliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın abi urfalı elmander muhabbetlerini

bu adamlar geçen sezon yıldızdı, bu sezon yetersiz kalacaklarını sezon başında söyledik zaten

kötünün iyisi bunlar, yoksa öyle kurtarıcı olacak kapasitede adamlar değil bunlar

gel gör ki dinletemedik ünal abiye, bütün yaz bebekleri ile o ada senin bu ada benim gezip durdu, biraz transfer vakit ve efor harcasaydı şu anda kahırdan değil keyiften içiyor olurduk
Sosyal ağlarda paylaş

Dar alanda kısa hızlı pasları yapamıyor takım. Elmander ve Selçuk dışında o baskıda düzgün kısa pas atıp oyunu açabilen adam yok. Oyun sıkıştığı anda kısa pasları hep rakibe çarptırıyoruz, hedefi tutturamıyor. Enginde fena yapmazdı bu işi de o da pek o pozisyonlara girmedi daha. Emreymiş Hamitmiş Amrabatmış hemen rakibe çarptırıyorlar, Burak zaten topla auta çıkıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray ve barcelonayı tutan bi adam icin futbol bu degil. yere ben 11 kisi defanstan sıkıldım. sl man u bile bu hale geldi bi ara. chelsea bunu yaparak cl aldı. futbol mu bu? ben top oynayan adam istiyorum karsıdakine tekme atıp dikip onune dusunce belki gol atan adam degil. bunu istemiyosanız zaten spor izlemeyi degil tekme tokat izlemeyi seviyosunuz ya da o sekilde kaybeden takımı sevmiyosunuz demekki. Bu arada ligde bu taktik sadece gs ye karsı kullanılıyo yani baskasına karsı kullanılsa dicem evet boyle oynuyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Liebe said:

screwy said:

yine 11 kisi defans a karsı oynamaya calısıyoruz bi tane atalım bari de bi sans olsun bisey olsun.

en iyi adamları senin en kötü oyuncun kadar etmeyen takım 2-1 öndeyken full atak oynamalı zaten hmmm evet çok mantıklı
problemin skor 0-0 dan itibaren minimum 9-10 kisi defansla oynamaları ve futbolun bunu cezalandıran bi mekanizmasının olmamamsı %10 la oynayan celticin barcelonayı yenebilmesi falan. sıkıcı

huuuuuu tam fatih terim kafası. geçen hafta mersin idman yurdundan elemanın teki çok güzel dedi galatasaraylılar müracaat etsinler federasyona maçı 3-0 hükmen kazansınlar hiç oynamadan diye tam o kafaya ulaşmışsın tebrik ederim sen futbol falan izleme arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

emre çolak bu kadar kötüyken bilemiyorum ya

melonun geciken transferi.adam bide tekrar kiralanınca bıraktı resmen olayı.biliyor ki sene sonu naparsa yapsın gönderilcek.takıma şampiyonlukta katkısı büyüktü.ona rağmen herifi almadık.daha da hayır gelmez

urfalı sakatlandı

hamit patlak transfer

amrabat oynatılmıyor.burak umut ztn

baros dışlandı.riera hakan baltanın yedeği oldu.

devre arası koşa koşa transfer yapıcaklar şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

galatasaray ve barcelonayı tutan bi adam icin futbol bu degil. yere ben 11 kisi defanstan sıkıldım. sl man u bile bu hale geldi bi ara. chelsea bunu yaparak cl aldı. futbol mu bu? ben top oynayan adam istiyorum karsıdakine tekme atıp dikip onune dusunce belki gol atan adam degil. bunu istemiyosanız zaten spor izlemeyi degil tekme tokat izlemeyi seviyosunuz ya da o sekilde kaybeden takımı sevmiyosunuz demekki. Bu arada ligde bu taktik sadece gs ye karsı kullanılıyo yani baskasına karsı kullanılsa dicem evet boyle oynuyolar.

bir ara beşiktas maci izle, (fernandes'e yapılan fauller/cıkmayan kartlar)/fernandes'in yaptigi fauler/cıkan kartlar) denklemini çöz bak ortaya ne kadar tekme sayisi cıkıyor, anadolunun gercegi bu.

biz guti quaresma cok tekme yiyor derken erkek oyunu bu lalala diyenler smdi tökme yöyoruz diyorlar, cok ironik
Sosyal ağlarda paylaş

ligin basından beri galatasarayın boyle olmayan tek macı fenerle oynadıgımız super kupa macı. man u macı dahil boyleydi. baydı artık.

ben futbol izlemeyi seviyorum ama "futbol" izlemeyi seviyorum. boyle igrenc birbirini oynatmayan insanları degil. siz fifa oynarken falan da boyle oynuyosunuzdur ultra def 5 2 2 1 topu dik en kotu beraberlik. ben de 4 - 3 - 3 oynuyorum ki top oynayayım diye.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

Liebe said:

screwy said:

yine 11 kisi defans a karsı oynamaya calısıyoruz bi tane atalım bari de bi sans olsun bisey olsun.

en iyi adamları senin en kötü oyuncun kadar etmeyen takım 2-1 öndeyken full atak oynamalı zaten hmmm evet çok mantıklı

önde olan yatsın o zaman her maç

pardon da karabükspor maça 1-0 önde mi başladı?hani dream teamdiniz bu dream team nasıl 2 gol yiyor beşiktaşın bile ezdiği takımdan?
Sosyal ağlarda paylaş

abi gs'nin her başlıgnda gözyaslari sel oluyor, bözu oynatmıyorlarrr :( diye, adamlarin gs'nin 3 kati pozisyonu var, bu mu anti-futbol

ama gs taraftari o kadar sorgulamadan inanıyorki her söylenene, FT pozsisyon vermeden gol yedik diye aglıyor her mac, sonra taraftar napsın, pozisyon vermeden 20kusur gol nasıl yer takım bir araştırlsın cidden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...