SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Futbolun onu cezalandıran bi mekanizması var. Sezon sonunda genelde beraberlik sayısı galibiyet sayısından yüksek bi şekilde düşme hattınmda savaş içine giriyorlar. Anadolu takımlarından çok akıllı oynayanlar da var ama genelde hep aynı hatayı yapıp bi süper lig bi 2. lig gidip geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dinime küfüreden müslüman olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bi de Elmander sakatlandı işte son haftalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ya bırakın abi urfalı elmander muhabbetlerini bu adamlar geçen sezon yıldızdı, bu sezon yetersiz kalacaklarını sezon başında söyledik zaten kötünün iyisi bunlar, yoksa öyle kurtarıcı olacak kapasitede adamlar değil bunlar gel gör ki dinletemedik ünal abiye, bütün yaz bebekleri ile o ada senin bu ada benim gezip durdu, biraz transfer vakit ve efor harcasaydı şu anda kahırdan değil keyiften içiyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 böyle pislik bir hakem görmedim allahım ne sinirlendim ya şerefsizin cocugu. ya herry kralsın tamam çık sen yönet takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Dar alanda kısa hızlı pasları yapamıyor takım. Elmander ve Selçuk dışında o baskıda düzgün kısa pas atıp oyunu açabilen adam yok. Oyun sıkıştığı anda kısa pasları hep rakibe çarptırıyoruz, hedefi tutturamıyor. Enginde fena yapmazdı bu işi de o da pek o pozisyonlara girmedi daha. Emreymiş Hamitmiş Amrabatmış hemen rakibe çarptırıyorlar, Burak zaten topla auta çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 galatasaray ve barcelonayı tutan bi adam icin futbol bu degil. yere ben 11 kisi defanstan sıkıldım. sl man u bile bu hale geldi bi ara. chelsea bunu yaparak cl aldı. futbol mu bu? ben top oynayan adam istiyorum karsıdakine tekme atıp dikip onune dusunce belki gol atan adam degil. bunu istemiyosanız zaten spor izlemeyi degil tekme tokat izlemeyi seviyosunuz ya da o sekilde kaybeden takımı sevmiyosunuz demekki. Bu arada ligde bu taktik sadece gs ye karsı kullanılıyo yani baskasına karsı kullanılsa dicem evet boyle oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 screwy said: Liebe said: screwy said: yine 11 kisi defans a karsı oynamaya calısıyoruz bi tane atalım bari de bi sans olsun bisey olsun. en iyi adamları senin en kötü oyuncun kadar etmeyen takım 2-1 öndeyken full atak oynamalı zaten hmmm evet çok mantıklıproblemin skor 0-0 dan itibaren minimum 9-10 kisi defansla oynamaları ve futbolun bunu cezalandıran bi mekanizmasının olmamamsı %10 la oynayan celticin barcelonayı yenebilmesi falan. sıkıcı huuuuuu tam fatih terim kafası. geçen hafta mersin idman yurdundan elemanın teki çok güzel dedi galatasaraylılar müracaat etsinler federasyona maçı 3-0 hükmen kazansınlar hiç oynamadan diye tam o kafaya ulaşmışsın tebrik ederim sen futbol falan izleme arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Liebe said: screwy said: yine 11 kisi defans a karsı oynamaya calısıyoruz bi tane atalım bari de bi sans olsun bisey olsun. en iyi adamları senin en kötü oyuncun kadar etmeyen takım 2-1 öndeyken full atak oynamalı zaten hmmm evet çok mantıklı önde olan yatsın o zaman her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sampiyonun konusu hep populer oluyor arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 emre çolak bu kadar kötüyken bilemiyorum ya melonun geciken transferi.adam bide tekrar kiralanınca bıraktı resmen olayı.biliyor ki sene sonu naparsa yapsın gönderilcek.takıma şampiyonlukta katkısı büyüktü.ona rağmen herifi almadık.daha da hayır gelmez urfalı sakatlandı hamit patlak transfer amrabat oynatılmıyor.burak umut ztn baros dışlandı.riera hakan baltanın yedeği oldu. devre arası koşa koşa transfer yapıcaklar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 2. yarı kaleyi bulan 1 tane şut var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi yaptığı ortalara bak ya, 333 gün dövsem bunu yine de alamam hırsımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 screwy said: galatasaray ve barcelonayı tutan bi adam icin futbol bu degil. yere ben 11 kisi defanstan sıkıldım. sl man u bile bu hale geldi bi ara. chelsea bunu yaparak cl aldı. futbol mu bu? ben top oynayan adam istiyorum karsıdakine tekme atıp dikip onune dusunce belki gol atan adam degil. bunu istemiyosanız zaten spor izlemeyi degil tekme tokat izlemeyi seviyosunuz ya da o sekilde kaybeden takımı sevmiyosunuz demekki. Bu arada ligde bu taktik sadece gs ye karsı kullanılıyo yani baskasına karsı kullanılsa dicem evet boyle oynuyolar. bir ara beşiktas maci izle, (fernandes'e yapılan fauller/cıkmayan kartlar)/fernandes'in yaptigi fauler/cıkan kartlar) denklemini çöz bak ortaya ne kadar tekme sayisi cıkıyor, anadolunun gercegi bu. biz guti quaresma cok tekme yiyor derken erkek oyunu bu lalala diyenler smdi tökme yöyoruz diyorlar, cok ironik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 olm amma soylendiniz ha. lider + samp liginde grup 2si. futbol katili oyuna karsi caresiz kaliyoruz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Hah agzin bal yesin be arkadas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ligin basından beri galatasarayın boyle olmayan tek macı fenerle oynadıgımız super kupa macı. man u macı dahil boyleydi. baydı artık. ben futbol izlemeyi seviyorum ama "futbol" izlemeyi seviyorum. boyle igrenc birbirini oynatmayan insanları degil. siz fifa oynarken falan da boyle oynuyosunuzdur ultra def 5 2 2 1 topu dik en kotu beraberlik. ben de 4 - 3 - 3 oynuyorum ki top oynayayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Galatasaray başlığında bile beşiktaşın hakkı mı yeniyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 adamlar bombos gol pozisyonu buluyorlar. bumu futbol katili oyun. defanstami yapmasinlar adamlar. abartmayin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 pontipati said: Liebe said: screwy said: yine 11 kisi defans a karsı oynamaya calısıyoruz bi tane atalım bari de bi sans olsun bisey olsun. en iyi adamları senin en kötü oyuncun kadar etmeyen takım 2-1 öndeyken full atak oynamalı zaten hmmm evet çok mantıklı önde olan yatsın o zaman her maç pardon da karabükspor maça 1-0 önde mi başladı?hani dream teamdiniz bu dream team nasıl 2 gol yiyor beşiktaşın bile ezdiği takımdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bu mac icin demiyorum karabuk fena degil yine. Manu maciyla baslayan futbol katili oyun var ama GS'ye karsi. cok net ortada mac istatistiklerine falan bakarsan da gorebilirsin izlememissen bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yav amaaan banane ya :D galatasaray muhteşem oynuyor ama rakipler hep çamur hep 35 kişi defans yapıp 3 gol atıyor galatasaraya, pozisyon vermeden 25 tane gol yediniz 15 maçta tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sana demedim ki. sen zaten neden burdasin bende anlamadim harbi sanane ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 abi gs'nin her başlıgnda gözyaslari sel oluyor, bözu oynatmıyorlarrr :( diye, adamlarin gs'nin 3 kati pozisyonu var, bu mu anti-futbol ama gs taraftari o kadar sorgulamadan inanıyorki her söylenene, FT pozsisyon vermeden gol yedik diye aglıyor her mac, sonra taraftar napsın, pozisyon vermeden 20kusur gol nasıl yer takım bir araştırlsın cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Eboue her kosuda geride kaoiyor, herifler resmen otobana cevirdi sol kanadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar