Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 12. Hafta : Galatasaray - Karabükspor ( 16.11.2012 - 20:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Red said:

SeaGle said:

Özeti izledim de, nasıl kalşeyi bulan 2 tane şutumuz yok lan? Yİne çok kötü değilmiş maç.

genele baktığında karabük 5 lerdi net.maç güzel maçtı ama adam gibi atağımız yok pek

Şutumuz falan var, ama organize atağımız yok. Kapalı defansı açamıyoruz. Sebebini de geçmiş sayfalarda yazdım işte.

Karabük'ün ofans hattı da çok formdaydı. Lualua zaten farkettirdi kendini, ileri uçtaki sprinterlar da çok etkili oynayınca yapacak bir şey kalmadı.

Yalnız İlhan Parlak'tan öte ismini unuttum da Ahmet miydi neydi, bi tane hızlı adamları var. Onu beğendim ben. Son vuruşları etkisiz, çok heyecan yapıp pozisyon harcıyor, ama hem çok hızlı hem de kontratakta bayağı etkili adam. Eğer yaşı da gençse zaten tecrübeyle karşı karşıya pozisyonları da geliştirir, taş gibi adam olur ileri uçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim nederse desin Fatih Terimi severim ederim ama nezaman imparatorum ben herşeyi bilirim en çok bana soracaksınız triplerine girse saçmalıyo.Hadi diğer oyuncu tercihlerini geçtimde kontra oynıcağı belli olan bi takıma karşı Crisle başlamak başlı başına neyin kafasıdır abi?
Neyse buarada fenerliler bjkliler anti-terimcilerin cips in içinden istedikleri pokemon tasosu çıkmışçasına sevinmişler.Genede hala daha bi şekilde avrupadada ligdede şanslı durumdayız.Şu 4-4-2 den bian önce vazgeçip devre arası bi 10 numara takviyesi ile yeniden 4-2-3-1 e falan geçmemiz şart.Sonra gene toparlar takır takır devam ederiz yolumuza...
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

gs bu sene üst üste 3 maç kazansın ben futbolu bırakırım

hatta 2 maç kazansın 1 maçda berabere bitirsin gene bırakırım .

zaaaaaaaaaaaaaa

ya hayırdır sana noluyor dandirik takımlara 3 4 atıp saçma sapan bir takımla 2 3 galibiyetle gaza gelip oraya buraya saldırıyorsun? işte bu yüzden sevmiyorum beşiktaş taraftarını. çünkü sevinçe galibiyete zafere aç insanlar bunlar. bulunca da böyle, şey gibi, adını siz söyleyini, heh öyle saldırıyor... yani yıllarca oraya buraya ezilmekten aç kalmış adamlar. siz de haklısınız.

kalitesiz bir takımla "şans" ancak bu kadar etkili olur.

ama yok sizin havanızı arena'da alır galatasaray raad olun.
Sosyal ağlarda paylaş

he fizban bu arada, burda bana rıdvan dilmene 2 laf ettim diye nerdetyse banlayacaktın beni, ama burak yılmaz'a neler söyleniyor günlerdir, rıdvan dilmen insan burak yılmaz insan değil mi?!!

umarım anlarsın demek istediğimi, burda burak yılmaz'a laf ediliyorsa, ben yeri gelir aziz yıldırıma da söverim burda rıdvan dilmene de kalitesiz beşiktaşa ve taraftarına da... ?
Sosyal ağlarda paylaş

burda burak yılmaz'a laf edenler emek hırsızı vs diye kendi takımlarına baksınlar önce. tescillenmiş mahkemece karara bağlanmış emek hırsızı kim görürler anlarlar... burak yılmaz'a laf söylemeyemezsiniz burada.

galatasaraylılar, sizde adam olun lan!! takımınızın futbolcusuna sahip çıkın, laf söyletmeyin nolursa olsun!! taraftar gibi taraftar olun. vitrin taraftarı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...