Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hersene aynı durum fener kendını bısey sanıyo sonra fıss[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Vodan tavrina dikkat et.[signature][hline]To be or not to be
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Ben ne diyimki şimdi sana bişey desem polemiğe dönüşcek asıl ozaman suç olcak. Sadece haddini bil! Uyarılacağım durumda bunu yapacak kişi sen değilsin. [Bu mesaj Vodan tarafından 31 Ekim 2004 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bana laf atıyorsun arkadasım bana laf attıgın icinde seni uyarmak benim vazifem.[signature][hline]To be or not to be
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Bu konu kapansın artık iyice zırvalandı..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zırva hani nerede?[signature][hline]To be or not to be
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ustumde[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Senin gibi birinden de boyle cevap beklenirdi zaten.[signature][hline]To be or not to be
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 alex ortegaya dönecek bence.. said: Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 12:14 tarihinde demiş ki: ortega'ya dönmesse ii bir transfer oldu fener için.. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 öyle olacağı belliydi zaten... febe herzaman febe.. artık hiç bişi iddaa etmesinler..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 en büyü febe :) çok güzel pankarttı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 Ekim 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Dingaer, 25 Ekim 2004 17:20 tarihinde demiş ki: hadi bakalım bekliyoruz maçı sonucu ne olacak diye(her ne kadar sonucu bilsemde Bilemedin galiba ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Forza besıktsa gırın bır bakın japon bayragı gene acılı.Anladınız febelıler anladınız. Adresı werıyorum:www.forzabesiktas.com
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 [signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
ice_mansil Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 fb li kardeşler yeneceğinize emindiniz ama bilemiyorum ama inşallah lion u yeneceğiz umarım bu sefer yanılmıyorsunuzdur :)[signature][hline]Canın yandıysa yaşaman gereken kadar acı çek 'ne eksik ne de fazla'
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 HOLY i bulun bana kellesini isitiyorum ! niahahaha! =) hersene böyle fenerede böyle .... Yatın kalkın deli iboya dua edin.Eğer kırmızı kartı görmeseydi fb manchesterdan yediği kadar bizden yiyecekti.[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 KAzım Kanat zırvalamış gene; Türkiye Cumhuriyetine hoşgeldiniz anonsu çok güzeldi.Ama daha sonra beşiktaş taraftarı Cumhuriyet in polisine küfür etti, yüzümü kapattım utandım Haketti cahil herifler.2 kişi kavga ediyor diye bibergazı sıktılar.Yanımızda arkadaşımızın kardeşi vardı çocuk mahvoldu.Çocuk dahil herkes.15 dk da gitmedi.ayıptır yazıktır.MAÇ Bitti gözlerm hala yanıyordu. Ayrıca o maçta herkes kartlardan yakınıyor.Böyle derbilerde ota moka kart çıkartırsan olay çıkar.[signature][hline]tuana...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 2. devre başında orda olay çıkaran pisliklerin allah belasını versin. Çocuğunu kurtarmaya uğraşan adamı görünce sinirden delirdim. 3-5 şerefsiz bütün maçın havasını aldı götürdü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Her takımda var Absolutcum..[signature][hline]insight_13, 30 Şubat 2031 00:00 tarihinde demiş ki: Alın size komik laf tam imzalık..
micha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Absolut, 01 Kasım 2004 10:09 tarihinde demiş ki: 2. devre başında orda olay çıkaran pisliklerin allah belasını versin. Çocuğunu kurtarmaya uğraşan adamı görünce sinirden delirdim. 3-5 şerefsiz bütün maçın havasını aldı götürdü. Ama abi diger yandan bakarsan polis gitti oraya biber gazi atti.Yani ayaklanıp milleti gormemesi ve hice saymaması dogal bir davranıs tabi ayıp ama o anlık sinir yani.[signature][hline]To be or not to be
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu olayın o yanı bu yanı diğer yanımı var hala şu hayvan oğlu hayvanları körü körüne savunan çıkıyomu ya hayret! Pes![signature][hline] V ò d à n | ICQ
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Polislerde çok büyük hayvanlık yaptı golden sonra fenalaşıp elden ele indirilen bir çoçuk vardı max 16-17 yaşında çoçuğu 4 polis ite kaka vurmaya başladı amirleri geldi polisleri birgüzel sıçtısıvadı öyle akıllandılar.[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
_Tora_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 vodan sen ne sanıyosun fb tribununde hiçmi kavga olmuyo tabiki oluyor fakat asla polis girmez o kavgaya cunku tribun içinde kavga tribun içinde son bulur polis girerse buyur...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 emre nin nobre ye attıgı pandik ayrı bi olay.emre i*neymiş diolar.futbol hayatı bitcek bence yani evde aysun kayaci var bu gidio nobreye hay allahım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 01 Kasım 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar