Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/14/origin-accounts-hacked-maybe-change-your-password/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben hekledim korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 niye hekliyon olm ya, originde kullandığım şifre yalan oldu şimdi, internetteki her şeye ayrı şifre bulmaktan yoruldum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hacklenmemişim de şifreyi degiştirmek lazım dimi hakkaten baydı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Hay gerizekalılar. Bi de bu adamlar gitti SW:ToR'a 3 tane güvenlik sorusu koydular, login esnasında bile sordular falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ulan 1 hafta önce şu promo code nanesiyle mezarcılık yapalım diye üye oldum şimdi şifreyi değiştirmek zorundayım illa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 origin .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben bıraktım değiştirmiyorum hacklerlerse de geri almayacam içinde adam gibi bi bf3 var zaten onu da oynamıyorum aylardır. al originini de git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ne yapçaz, şifreyi mi değiştircez şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 rusların hesabını almasını istemiyorsan değiştir, yok benim gibi originini al da git lan diyosan kalsın eski pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 upper case letter lower case letter a number... 8-16 arasında olcak bi de... şifre tavsiye et lan, üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 P@ssw0rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 hmm güzel şifreymiş tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 16 karakter ne pff 22'den aşağısına şifre demiyorum ben, neyse boş zaten hesap ama yeni simcity için lazım olcak bu, değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 benim sifrem su zaten normalde "SKDLasdsdfjri====SKDjAKsJDALKsdhj@#!4928349DALsdfsdklhuoKSHJAL" hatirlamak biraz zaman aliyor ama, onunda kolayini buldum. masama yapistirdim bunu cok temiz oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 electronic arts - rise and fall diye bir kitap cikarmayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar