Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pedofili ve vatana ihanet'ten kaldırmayacaktık. Pedofilileri içerideki müebbetçiler idam ediyor da terör suçlularına "bobey siz oruç tutmakla uğraşmayın, biz sizin için kolaylaştırırız. Nasılsa islam kolaylık dini..." derlerdi negzel.
Mesaj tarihi:
idam çok hassas bir karar, idam cezası alanların yıllar sonra masum oldukları ortaya çıkabiliyor

idam yerine müebbet+ağır iş cezası verilmesi daha faydalı olur

"asmayalım da besleyelim mi?" sorunu da olmaz böylece, gitsin it gibi çalışsın artık taş mı kırar asfalt mı döker bilemem önemli olan "rahat" bir hayat yaşama şansını yakalamaması eziyet çekmesi.

hem idam etsen ne olacak ki? maktulün ailesinin acısı mı azalacak? elbette hayır ama katleden de ızdırap çekecek
Mesaj tarihi:
millet sadece tereröristin, tecavüzcülerin idam edileceği ile haykırıyor. idam denilen olay yolda izinsiz slogan atan gence bile çıkabilir, Ergenokondan yargılananlara da..
Mesaj tarihi:
hayır'a bastığımda oyların evet'le eşit dağıldığını gördüm ve

http://static2.fjcdn.com/comments/I+find+the+quot+I+don+t+want+to+live+on+this+_dc50bb0a29cacd01b616a35c7ecb966f.png
Mesaj tarihi:
gelsin,
ama yargı ve akp bu şekildeyken gelmesin adamlar direk her boku abuse edecekler
hüseyin üzmez şerefsiziyle başlasınlar gerisi o kalibrede gelsin
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

İnsan fenomeni hiçbir aksiyona idam cezası verebilecek ahlaki üstünlüğe sahip değil.

o nasil argü lan.
her insanin yasamayi hakki vardir. ne olursa olsun. idam bildigin cinayettir.
Mesaj tarihi:
lan zaten aponun yargılanması bitmiş hükmü konmuş değil mi? yani olaydan bihaber vatandaşların ağzına bir parmak bal çalmak, olur da getirirsek muhalifleri asarız değil mi olay?

ben mi yanlış biliyorum apoya giren çıkan yok ki zaten?
Mesaj tarihi:
ahaha komedi ya, içler acısı. Yıl olmuş 2012. Biz, hayvan haklarıydı, sokaktaki kediydi köpekti, yolda gezen böcekti incinmesin, yaşama hakkı o şu bu konuşmaya çalışırken hooop insanı öldürmenin yasallıkları tartışılıyor aksdghajksdhfjk
Mesaj tarihi:
Sds

"Herkes taşın altına elini koyacak.."

Gündem yaratma sürecinde yaşanan tıkanmayı aşmak amacıyla bir takım önlemlerin de masaya yatırıldığını belirten Erdoğan, Başbakanlık bünyesinde danışmanlar ve parti örgütü için açılacak olan yaratıcı yazarlık kurslarıya ilk adımın atılacağını müjdeledi. Erdoğan ayrıca, "bundan böyle her milletvekili arkadaşımız grup toplantılarına evde en az 3 yeni konu düşünerek gelecek. Artık meclis sıralarında öyle 'Hadi bir bakanımız gündeme bir şey atsın da biraz gülelim' diye yatmak yok. Herkes taşın altına elini koyacak. Ayrıca, halkın da katılımının sağlanabilmesi için Twitter üzerinden başlatılacak #turkiyebunukonusuyor hashtag’iyle sosyal medyayı da bu konuda devreye sokmaya çalışacağız. Orada da zehir gibi vatandaşlarımız var..." sözleriyle atılacak diğer adımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Mesaj tarihi:
Gündem yaratma çabasıdır, değildir önemli değil bence.

Bugün idam yasası meclis onayına gelse ya da referanduma çıksa kesinlikle yasalaşır.

İdam çıkarsa da 5-10 yıl sonra bir anda kendimizi bulabiliriz dar ağacında. Ben ülkemin geleceğinden korkuyorum artık. Askerle, haber almayla, jandarmayla, polisle, siyasilerle vs. işleri bitti; artık sıra halka geliyor. İdam sanırım en büyük korkutma aracı olacaktır.
  • Yeni Oluştur...