Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online-Eskiye dair

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanane devirleri aklıma geldi de en günlerdi be...Millet bug aramak yerine action ın tadını çıkarıyordu.Script yok bişi yok mis gibiydi be...Hele Reactive Armour keşfedilmeden önceleri harikaydı be,hahaha 2 koyuşta yatiodu alayı ehehe...Güzeldi be...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
Gecmis geride kalmistir, onumuze bakmali..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]

Mesaj tarihi:
Eskıden ahh ah ne gunlerdı snn gunlerı sorra elan geldı o da guzeldı ama elan kapandıktan sonra 2 sı acılınca tekrar ısı bozdular hıc gerek yokken ph actılar umarım eskı halıne getırırlerde bende yenıden Elan lı olurum[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
ph varken oynamadı sırf ph var dıe ..bayram bıtsın gırcem:)(kı skıllerım baya dusuk)[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
Bunu duymak guzel :) Bende millet nereye kactı diyordum.
Aslında questlerin bir an önce başlaması için gerekliydi.Yani bizim amacımız o yonde idi de millet baska turlu yaklastı olaya.
Arada da olsa bayramda girin bayramlıklarınıza alın hem :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

[Bu mesaj jonq tarafından 11 Kasım 2004 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
teeytt app. sw spike gelıoo :)..daıtırım wall :)..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Mesaj tarihi:
said:
OwnerRavenLoft, 11 Kasım 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
Ahh bee ahh eski SNN'de ne oynardık.Bucs Den PK larla dolup taşardı... :(

Benim bildiğim Ravenloft sa çok iyi pvp si vardı ii hatırlıyorum elimde +12 Katache üstümde Myt Set le yatmıştım ühühüh ama o zaman o kadar çok bilmiyordumki ben yaaaa ühühüh nie kestin benii
Mesaj tarihi:
harbi.Ne myth ı ya?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
hakkaten ha kım myth bulmus ahha[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
İlk gününü hatırlıyorum nebulanın süperdi ya.
Özlediklerimin arasında city of light var RUD ların kurduğu bir şehir rp only idi.Daha sonra jabba questini çok özlüyorum o gün jabba yani bronx gelemedi biz 2 kişide onun elçileriydik sonra gm geldi bronx yok questi napıcaz derken ordan sen ol dediler ve bir anda staffın içine düştüm ve 9 aylık bir stafflık serüveni başladı.O günden sonrada adımız Jabba diye kaldı hehe.Bu günler güzeldi gerçekten.

*!içini çeker ve hüzünlendir*[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..

[Bu mesaj DuNgEoN tarafından 11 Kasım 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Kasım 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
said:

Benim bildiğim Ravenloft sa çok iyi pvp si vardı ii hatırlıyorum elimde +12 Katache üstümde Myt Set le yatmıştım ühühüh ama o zaman o kadar çok bilmiyordumki ben yaaaa ühühüh nie kestin benii

o zmn pvp mi vardı bea :P[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Mesaj tarihi:
Hiç ıste bız dewam edelım bence :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 11 Kasım 2004 14:41 tarihinde demiş ki:
said:

Ahahaha ewt :P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ahaha snn de adama daldıımda benım ellerım tıtrıyodu sen nasıl dalıodun herkese :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
ben valla teach i öğrendim herşeyi teachlemeye başladım...
Cap dolunca fark ettim :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Mesaj tarihi:
walla bende sw fln kasıodum ama yanında fısh fln wardı boyle bı degısıktık bız :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
  • Yeni Oluştur...