Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Library'de oyun kayboldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Football Manager 2013 oynuyordum oyundan çıktım baktım libraryden kaybolmuş oyun simgesine tıklayınca steamden almaya çalısıyo oyunu var mıdır bir çözümü supportdan cevap gelmesi baya sürücek gibi bu arada makineye reset attım steam yeniden başlattım kurdum falan çare etmedi
Mesaj tarihi:
çalmışlar oyunu

yapıyorlar onu bazen

libraryden oyununu alıyorlar kendi hesaplarına geçiriyorlar.sende öyle kalıyorsun.steam support iade edemiyor bu durumda
Mesaj tarihi:
Alcest said:

Football Manager 2013 oynuyordum oyundan çıktım baktım libraryden kaybolmuş oyun simgesine tıklayınca steamden almaya çalısıyo oyunu var mıdır bir çözümü supportdan cevap gelmesi baya sürücek gibi bu arada makineye reset attım steam yeniden başlattım kurdum falan çare etmedi

Bünyemizde steam developer i barındırmaktayız öm den steam account name ini at hızlandırtalım işlemi
Mesaj tarihi:
steam clientın sağ üstünde kırmızı bi uyarı şeridi var mı, yeşil mektup hedesinin yanında. chargeback falan olabilir veya cdkey çalıntı falan filan. steamden mesaj geliyor(muş) böyle durumlarda
Mesaj tarihi:
fm preorderlarında 2 hafta öncesinden beta key veriliyodu. normal oyun çıkınca bende de kaybolmuştu libraryden. asıl oyun keyini girince yeniden belirdi, oynadığım saatleri de eklemişti orjinale.
Mesaj tarihi:
Ben de o satıcıdan aldığım oyunlar var ama hiç sorun yaşamadım 1 yıldan fazladır 15 tane fln oyun almışımdır. İlginç olmuş gerçekten. Önce steam ile iletişime geçmek gerek onlardan gelen yanıtı da adama dönersen yardımcı olacaktır.
Mesaj tarihi:
Library'deki oyun nasıl başka hesaba geçebilir ki? Bence hata değilse olsa olsa steam kullanıcı sözleşmesine aykırı aldığını farkedip oyunu silmiştir.
Mesaj tarihi:
Bu sorunu ben de bugün yaşadım. Şu an oyun Steam Library'de görünmüyor. Support'a mesaj yolladım ayrıca satıcıya da mesaj yolladım ama henüz dönen olmadı. Burda bi sonuca ulaşan var mı?
Mesaj tarihi:
bu olay call of duty modern warfare 2 de basima gelmisti. steamden oyun tamamen silinmisti kayitlarda falan da gozukmuyodu hic satin almamisim gibi. rus keylerin birinden almistim keyi. steame ticket atmistim aldiginiz key sorunlu cd keyi aldiginiz yere danisin gibisinden bisiler demislerdi. sonra keyi aldigim yerle konustum yeni cd key vermisti

ozet olarak; keyi nerden aldiysan onunla iletisime gec simdiden yenisi versin
  • Yeni Oluştur...