Alcest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Football Manager 2013 oynuyordum oyundan çıktım baktım libraryden kaybolmuş oyun simgesine tıklayınca steamden almaya çalısıyo oyunu var mıdır bir çözümü supportdan cevap gelmesi baya sürücek gibi bu arada makineye reset attım steam yeniden başlattım kurdum falan çare etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Steam storedan mı aldın key mi girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Takımı o kadar kötü yönetince oyunu sildirmiş sigames bak gözüme girdi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 çalmışlar oyunu yapıyorlar onu bazen libraryden oyununu alıyorlar kendi hesaplarına geçiriyorlar.sende öyle kalıyorsun.steam support iade edemiyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gittigidiyor dan aldım key sağlam gözüküyor araştırınca benim accountum'da girilmiş gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Giden gitti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 libyada oyun kayboldu diye okudum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dimilaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Alcest said: Football Manager 2013 oynuyordum oyundan çıktım baktım libraryden kaybolmuş oyun simgesine tıklayınca steamden almaya çalısıyo oyunu var mıdır bir çözümü supportdan cevap gelmesi baya sürücek gibi bu arada makineye reset attım steam yeniden başlattım kurdum falan çare etmedi Bünyemizde steam developer i barındırmaktayız öm den steam account name ini at hızlandırtalım işlemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 gittigidiyor üzerinde kimden aldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 umutqwerty burdan aldım 798 işlemde yüzde 100 olumlu puan almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 steam clientın sağ üstünde kırmızı bi uyarı şeridi var mı, yeşil mektup hedesinin yanında. chargeback falan olabilir veya cdkey çalıntı falan filan. steamden mesaj geliyor(muş) böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Hiçbir uyarı yok oyundan çıktım baktım kaybolmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 haber vermeden silinmez, hata olmustur. cevap bekle adamlardan. hadiye gelmisti filan yaz tabii sorarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Aktifleştirdiğim cd keyi falan yolladım sileyim mi onu mesajdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fm preorderlarında 2 hafta öncesinden beta key veriliyodu. normal oyun çıkınca bende de kaybolmuştu libraryden. asıl oyun keyini girince yeniden belirdi, oynadığım saatleri de eklemişti orjinale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Ben de o satıcıdan aldığım oyunlar var ama hiç sorun yaşamadım 1 yıldan fazladır 15 tane fln oyun almışımdır. İlginç olmuş gerçekten. Önce steam ile iletişime geçmek gerek onlardan gelen yanıtı da adama dönersen yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Haber bekliyorum steamden oyunu çıktıktan sonra aldım bu arada beta oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Peki aynı keyi eklemeye çalıştın mı tekrardan verdiği bir uyarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Evet key kullanılmış diyor araştırıyorum benim account kullanmış gözüküyor bir problem yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Library'deki oyun nasıl başka hesaba geçebilir ki? Bence hata değilse olsa olsa steam kullanıcı sözleşmesine aykırı aldığını farkedip oyunu silmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 çalıntı kredikartlan alınmıştır. ggdeki adamada rus toptancısı çakmıştır olağan bişi. greenmanden şaşmamak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Support cevap vercekte oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yearzeanr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bu sorunu ben de bugün yaşadım. Şu an oyun Steam Library'de görünmüyor. Support'a mesaj yolladım ayrıca satıcıya da mesaj yolladım ama henüz dönen olmadı. Burda bi sonuca ulaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bu olay call of duty modern warfare 2 de basima gelmisti. steamden oyun tamamen silinmisti kayitlarda falan da gozukmuyodu hic satin almamisim gibi. rus keylerin birinden almistim keyi. steame ticket atmistim aldiginiz key sorunlu cd keyi aldiginiz yere danisin gibisinden bisiler demislerdi. sonra keyi aldigim yerle konustum yeni cd key vermisti ozet olarak; keyi nerden aldiysan onunla iletisime gec simdiden yenisi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar