Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Angels in America

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

dil sürçmesi? hemofili olmaya hakkım yok mu, anlayamadım? :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

heh o zaman ben yanlıs anladım ama o quote dan şöyle çıkardım ben:eşcinseller ve uyusturucu bagımlıları aynı kefeye konmus, benide aynı kefeye koymus bu film
şu repligi hatırlatırım
"uyusturucu bagımlısı olmadıgımı biliyorsun. H ile başlayan birşey ama hayır hemofili degil..."[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Sosyal ağlarda paylaş

uyuşturucu bağımlısı olmadığımı biliyorsun. H ile başlayan birşey ama hayır homoseksüel degil..

:horace:

ekleme: demek istediğim kan ürünleri kullanması gereken hempfili hastalığı dışında başka hastalıklar da var, trafik kazası geçirip alınan kandan da kapılabilir ama birtek hemofili denince biraz ilginç durdu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 06 Ekim 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 06 Ekim 2004 23:10 tarihinde demiş ki:
eh ben de 11 emmy'lik bişi göremedim ama belki amerika'nın gay'ini, sonra çıkar oyunu.. :-p

bu bi komedi dizisi mi? neyine göre görmedin 11 emmy'lik birşey.
ben çok başarılı oyunculuk gördüm, üstüne senaryo için iyi bir alt yapı gördüm. orjinal bir konu gördüm. gördüm oğlu gördüm[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

sabo bende bi bok göremedim abi dizide. :-)

dizideki kimse mucizeler yaratmıyodu oyunculuk açısından .ayrıca senaryoda herkesin topaç olması haricinde hiç bi ayrıcalık yok. her iki kişiden birinin cinsiyetini değiştirirsen gayet normal hatta klasik bi senaryo oluyo.[signature][hline]return 0;
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 07 Ekim 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
sabo bende bi bok göremedim abi dizide. :-)

dizideki kimse mucizeler yaratmıyodu oyunculuk açısından .ayrıca senaryoda herkesin topaç olması haricinde hiç bi ayrıcalık yok. her iki kişiden birinin cinsiyetini değiştirirsen gayet normal hatta klasik bi senaryo oluyo.

SPOİLER VERECEĞİM
ya şimdi gay olduğunu inkar eden bir erkek ile ruh sağlığı bozuk bir evli çift. beraber yaşan biri aids'e yakalanmış gay bir çift vs
yine ruh sağlığının bozuk olduğunu düşündüğüm bir avukat (avukattı di mi al pacino kafam allah bullak oldu)
bunların hepsi normal şeyler mi? ve bunlar daha bize yeni yeni tanıtıldılar. hiç cesur bir konu değil. klasik bir senaryo yani? iyi peki diyecek bişey yok sana[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

şu spoiler kodunu öğrenmeyen kimse kalmadı artık sanıyordum.. :)

valla 11 emmy'lik, fragmanlarda uzun uzun gösterilip yere göğe sığdırılamayan bir dizi görmedim ben ilk bölümde. belki ileride güzelleşiyordur o başka ama şu haliyle sanıyorum izleyicilerin ezici çoğunluğu aynı fikirde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet bu biraz Kardeşler Takımı'nın birinci bölümünü izleyip boeh nerde be burda normandiya çıkartması demeye benzemiş :horace:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

beğenilmemesi anlaşılabilir ama niye beklediğinden farklı çıktığını söylemiş herkes? gayler ve aids'le ilgili bir film olduğunu hiç mi bilmiyodunuz?[signature][hline]

[Bu mesaj corso tarafından 07 Ekim 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla baya guzeldi ilk bolum.
85 yilinda abd de gay lerin ve aids in sosyete icindeki yerleri olsun, karakterlerin toplum icinde en can alici bolgelere (bazisinda nufus icindeki payi acisindan, bazisinda devletle iliski acisindan, kimininse inanclari) yerlestirilmis olmasi, oyuncularin kendilerinden bekleneni vermesiyle tamamlaninca halkimizdaki homofobi disinda kotulenebilecegi bisey goremedim ben de ..[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

yaw izlemeyin böle dizileri amerika bu dizilere emmy ödülü verip yurt dışında izlenmesini sağlıyor.Amerika'nın amacı hepimizi gay'liğe özendirmek dikkat edin zaman kötü kollayın popoyu.

Bu arada ilk bölüm çok sıktı umarım diğer bölümler bu kadar sıkmaz.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarım "olm ii ki izlememişsin kırardın yoksa tv yi" dediler. konuyu anlattıklarında hakkaten ii ki izlememişim dedim.

anlattıklarına göre her 10 karakterden 8i yamuk (anladınız işte ne bok olduğunu) hatta we hatta al pacino bile! bundan sonra hem bu dizi hem de al pacino 0dır benim gözümde. dizideki bu hilkat garibelerini iğrenmeden izleyebileniniz de warsa helal olsun ona[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...