Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reiki,bioenerji vs.


Gizli

Öne çıkan mesajlar

bunlar gerçek mi arkadaşlar?ben böyle şeylere pek inanmayan biriydim ama ciddi ciddi ilgilenen insanlar varmış.bir teyzem bu konuyla biraz ilgili.mıknatıs gösterisi falan yaptı gözlerimin önünde(evet şu seda sayanda vücutlarına ütü yapıştıran insanların olduğu gösteriler)bir şeyler dedi ben de aslını öğrenmek için kendimi bu konuyu açarken buldum

ardeth açıklarsa daha güzel olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Isini baya ciddi yapanlar var diye biliyorum. Yani olayin ucu kandirmacaya cok acik ama denilene gore duzgun saglikli bir vucutta biyoenerji belli noktalardan gecer. Haliyle buna duyarli kisiler sana dogru olmayan bir seyler olup olmadigini soyleyebiliyorlar.

Rahatsizliklari biyoenerji ile tespit edip tedavi oneren tipler duydum son zamanlarda, pek de mantiksiz gelmedi esasen.

Enerji gonderdim iyilestirdim kismina inanmakta zorluk cekiyorum ama baya baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

annem bi ara reiki yapıyodu. başım ağrıyınca gel iyileştireyim diyodu, kafamın etrafında ellerini gezdiriyordu böyle 1 cm yakınından falan bişeyler yapıyodu böyle geçiyodu. 15 dakika sonra yine kaldığı yerden ağrıyordu sağolsun. ama ağrı geçiyor muydu o ara, geçiyordu psikolojik msikolojik. sonra bıraktı.

ben de pek inanmıyorum ama red de etmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

youtubeda bir videosu vardi baya guzeldi. yasli bir kiai ustasi mi nedir cakma bir MMAciye meydan okuyup tekme tokat dayak yiyordu.

ahah videoyu buldum yazik be nasil bir fantezi dunyasi varsa adamin.


http://www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I





ayrica belgeselde gostermislerdi yere dusurdukleri insanlarhep ogrencileri. olayi bilmeyen birine yaptiklarinda ve dusmediginde de gotten uydurma super bahaneler ortaya atiyorlardi. dilini geriye kivirirsa veya ayak parmaklarini bukerse etkilenmiyormus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
yoga yaptım enerji oldu aynı değil işte.


istanbulda yapılan yoga bence de en fazla vücudu esnetir hehe. insanlar bişeylere kolay yoldan ulaşmayı sevdiği için inanıyor böyle şeylere. doğuştan yetenek denen şeyi bir kenara itersek, herhangi bir şeyde ustalaşmak için zaten belki 10-15 seneni vermen lazım. millet 1 sene haftada 1 seans reiki yapıp doğanın enerjisini kontrol ettiğini falan sanıyor sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

direkt bahsedilen biçimde bir şeyin olduğuna dair bilimsel en ufak kanıt yoksa inanmam. bilimsel kanıtı olmadan gözlemlenebilir bişey olması da imkansız olduğuna göre...

ben de diyorum ki arastirin
bir sürü profesorun bu konuda arastirmalari var
kanitlari, destekleyen bulguları var
gozlemlenebiliyor oldugu icin de imkansız degil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bioenerji gercek canım, mısırdan falan yapoıyoruz falan bayadıri. bildiğin yakıt.


ardeth abi yani komik işte. adamlar ömürlerini veriyo kung fuya, budhaya. öle bi adamıslarki kendilerini, böle burdan bakınca biz kafamıza yerleştiremiyoruz, nası bi hayattır lan o öle diye kalıyoruz, algılıyamıyoruz.

sonra 3-5 ayda yoga yapıcan, nefes alıcan nefes vericen, azcıkta vejeteryanlık yapıcan chakra olucak chi olucak? hastir ordan.


adam 25 sene boyunca hergün boyun kaslarını calıstırmıs, boynuna mızrak dayıyosun sağlanmıyo, ne o chi. bok chi. azim o azim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...