Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuvelatte Neyle Meşgul Oluyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alafranga'da inanılmaz derece rahatsızım. Bedenim onunda bir tuvalet olduğunu çok zor anlıyor. Normalde max 5 dakika duruyorum ondada sigara dahil başka hiç bir faaliyetim yok.
Mesaj tarihi:
KapIKulu said:

Alafranga'da inanılmaz derece rahatsızım. Bedenim onunda bir tuvalet olduğunu çok zor anlıyor. Normalde max 5 dakika duruyorum ondada sigara dahil başka hiç bir faaliyetim yok.

ayaklarının altına yükseltici bişiler koy. çamaşır sepetini ters çevirip onun üstüne bas mesela.
Mesaj tarihi:
Bir belgeselde izlemişdim. Doktor sağlıklı bir dışkının, daha doğrusu sağlıklı bir beslenmenin sonucu ile dışkılamanın, torpil gibi plop diye çıkması gerektiğini söylemişdi. Torpil ifadesini aynen kullanmışdı heh. Ikınmak zorunda kalıyorsanız yeterince lif almıyor veya öğün atlıyorsunuz demişdi.

Ubot tadı yakalayabilirsiniz sağlıklı beslenme ile.

Alafrangayı bende tercih ediyorum, alaturkaya askerde alıştım. Ama ayrıca alaturkada ilk insanın ihtiyaç giderme şekli ile ihtiyacınızı gideriyorunuz, nostaljik bir yanına var. For my ancestors tadı var :P.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Alaturka sağlıklı ve işini çabuk hallettiğin için verimlidir.
Adamın ağzındaki sakızı bırak dolguyu bile alabilir zaman zaman.

Benim dolgumu alamaz hic bir alaturka sdf.
Mesaj tarihi:
Law said:

Bir belgeselde izlemişdim. Doktor sağlıklı bir dışkının, daha doğrusu sağlıklı bir beslenmenin sonucu ile dışkılamanın, torpil gibi plop diye çıkması gerektiğini söylemişdi. Torpil ifadesini aynen kullanmışdı heh. Ikınmak zorunda kalıyorsanız yeterince lif almıyor veya öğün atlıyorsunuz demişdi.

Ubot tadı yakalayabilirsiniz sağlıklı beslenme ile.

Alafrangayı bende tercih ediyorum, alaturkaya askerde alıştım. Ama ayrıca alaturkada ilk insanın ihtiyaç giderme şekli ile ihtiyacınızı gideriyorunuz, nostaljik bir yanına var. For my ancestors tadı var :P.

benim bi akrabam alaturkada stephen king bitirmişti bi kaç ayda...
Mesaj tarihi:
olm haha bu çok kötü bir alışkanlık gerçekten. anyonik aktif madde oranı %5'i geçen ve geçmeyen temizlik ürünleri falan var, kalite farkı direkt. bilinçli temizlik ürünü kullanıcısı oldum.
Mesaj tarihi:
fenn said:

tuvalette 120 ekran tv me bakarım ses sistemide döşettim o derece yani. Zengin olmak başka birşey

Zenginin tillahi olsan nolur? Sicmiomusun sonuçta ? O look sesini duyuyor sun demi? O kadar zenginsen, midene bio arıtma tesisi yap, bağırsaklarıni cikar boşa yük yapmasın
Mesaj tarihi:
fenn said:

tuvalette 120 ekran tv me bakarım ses sistemide döşettim o derece yani. Zengin olmak başka birşey

ahaha tuvalete 37 ekran tv mı alsam dıyordum
benden once yapanlar varmıs
  • Yeni Oluştur...