DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 dıvitır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Alafranga'da inanılmaz derece rahatsızım. Bedenim onunda bir tuvalet olduğunu çok zor anlıyor. Normalde max 5 dakika duruyorum ondada sigara dahil başka hiç bir faaliyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bende alaturka'dan çok rahatsızım askerdeyken kullanmak zorunda kalmıştım 2-3 aylığına.. her sıçmaya gittiğimde kara kara düşünüodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 oyun seçeneği az diye blackberry i değiştirdim resmen. hatta şu word mole da 40.000 puan yaptım. baya zordur oynayanınız varsa bilir :D artık kitap okumaya geçtim ama hem faydali olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 KapIKulu said: Alafranga'da inanılmaz derece rahatsızım. Bedenim onunda bir tuvalet olduğunu çok zor anlıyor. Normalde max 5 dakika duruyorum ondada sigara dahil başka hiç bir faaliyetim yok. ayaklarının altına yükseltici bişiler koy. çamaşır sepetini ters çevirip onun üstüne bas mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 alaturka çok kötü abi, en basiti bacağına sıçma şansın var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 2 önceki pic threadde vardı sanırım http://img.izismile.com/img/img4/20110427/640/when_you_forget_640_high_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Alaturka sağlıklı ve işini çabuk hallettiğin için verimlidir. Adamın ağzındaki sakızı bırak dolguyu bile alabilir zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bir belgeselde izlemişdim. Doktor sağlıklı bir dışkının, daha doğrusu sağlıklı bir beslenmenin sonucu ile dışkılamanın, torpil gibi plop diye çıkması gerektiğini söylemişdi. Torpil ifadesini aynen kullanmışdı heh. Ikınmak zorunda kalıyorsanız yeterince lif almıyor veya öğün atlıyorsunuz demişdi. Ubot tadı yakalayabilirsiniz sağlıklı beslenme ile. Alafrangayı bende tercih ediyorum, alaturkaya askerde alıştım. Ama ayrıca alaturkada ilk insanın ihtiyaç giderme şekli ile ihtiyacınızı gideriyorunuz, nostaljik bir yanına var. For my ancestors tadı var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Absolut said: Alaturka sağlıklı ve işini çabuk hallettiğin için verimlidir. Adamın ağzındaki sakızı bırak dolguyu bile alabilir zaman zaman. Benim dolgumu alamaz hic bir alaturka sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Law said: Bir belgeselde izlemişdim. Doktor sağlıklı bir dışkının, daha doğrusu sağlıklı bir beslenmenin sonucu ile dışkılamanın, torpil gibi plop diye çıkması gerektiğini söylemişdi. Torpil ifadesini aynen kullanmışdı heh. Ikınmak zorunda kalıyorsanız yeterince lif almıyor veya öğün atlıyorsunuz demişdi. Ubot tadı yakalayabilirsiniz sağlıklı beslenme ile. Alafrangayı bende tercih ediyorum, alaturkaya askerde alıştım. Ama ayrıca alaturkada ilk insanın ihtiyaç giderme şekli ile ihtiyacınızı gideriyorunuz, nostaljik bir yanına var. For my ancestors tadı var :P. benim bi akrabam alaturkada stephen king bitirmişti bi kaç ayda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 alaturka ne lan altıma sıçarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Alaturka tuvalet umuma açık yerlerde MUST olması gereken tip tuvalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 içinde türk kelimesi geçtiği için utandığım yegane kavram alaturka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 axedice said: 2 önceki pic threadde vardı sanırım http://img.izismile.com/img/img4/20110427/640/when_you_forget_640_high_02.jpg iste bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olm haha bu çok kötü bir alışkanlık gerçekten. anyonik aktif madde oranı %5'i geçen ve geçmeyen temizlik ürünleri falan var, kalite farkı direkt. bilinçli temizlik ürünü kullanıcısı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 AtlaraFisildayan said: alaturka çok kötü abi, en basiti bacağına sıçma şansın var yani. sen o götü bi doktora göster istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 çok boktan bir muhabbet bu farkındasınız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 huun said: çok boktan bir muhabbet bu farkındasınız değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 buraya da çük yanıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tuvalette 120 ekran tv me bakarım ses sistemide döşettim o derece yani. Zengin olmak başka birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 fenn said: tuvalette 120 ekran tv me bakarım ses sistemide döşettim o derece yani. Zengin olmak başka birşey Zenginin tillahi olsan nolur? Sicmiomusun sonuçta ? O look sesini duyuyor sun demi? O kadar zenginsen, midene bio arıtma tesisi yap, bağırsaklarıni cikar boşa yük yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 fenn said: tuvalette 120 ekran tv me bakarım ses sistemide döşettim o derece yani. Zengin olmak başka birşey ahaha tuvalete 37 ekran tv mı alsam dıyordum benden once yapanlar varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tuvelatte ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 tuvalette sigara icilir mi lan bogulursunuz lise tuvaleti degilse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar