PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 maksimum 1100tl'ye bi android telefon istiyorum. daha ucuz her zaman tercih sebebi. o kadar çok model var ki kafam karıştı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Galaxy Nexus? http://androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-nexus-i9250/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bu siteye güven oluyo mu ya paralel ithalatçı falan mı bunlar? ben normal isterim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Üst modeller genelde 1200-1300 limitinde başlıyor, orta sınıf modeller de 900 gibi bitiyor. O ikisinin arası boş, eski üst modeller var ki şimdiki orta modeller daha iyidir onlardan. Şu ikisinden birini al derim yani orta sınıfa yönelip: http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946 http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-v/productDetails.aspx?productId=telcephtconev&categoryId=371946 Ya da üst sınıfa biraz daha paya verip Galaxy Nexus veya Sony Xperia S al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 tamam ortada kalalım o zaman. hmm bu ikisi güzelmiş aslında. ama hangisi :( cehalet ne kötü şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sola iyi olanı, tün yeni teknolojileri destekliyor NFC gibi, dual core. One V ucuz ve eski nesil tarz geleni: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4575 Sony Xperia sola piyasadaki en iyi orta sınıf telefon bence. Ama Sony fanboy'u diyorlar bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o aralıkda en iyisi bence http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_desire_x_blk-desire-x-cep-telefonu%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=62913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Suan o fiyata en iyisi lg 4x hd, 1199 a 12 taksit vatanda. Hem en son cikan model hemde uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 xperia sola aveadan alınca 670e geliyor piyasanın altında iyi bi fiyat bence. ne diyorsunuz alayım mı? 512ramden korkuyorum sadece ya üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 nasi yaw kontratlımı alınca o kadar gelio hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Sola iyidir şahsen işlemcisi kaliteli ekranı kaliteli.Akıcılık on numara cihazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.gold.com.tr/U204427/Sony-Xperia-Sola-MT27i-Beyaz-Cep-Telefonu 749 tl gold da 1-2 hafta önce 670 tl di sola hızlıalda ne oldu bi anda fiyatı cıktı tekrar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozlowski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 androidtelefonlari.com bu site güvenilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sola iyi de o çıkıntı ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 reampage said: nasi yaw kontratlımı alınca o kadar gelio hmm evet kontratlı. alayım o zaman ya. sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrograug Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI8190-BV&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepsami8190%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ds3%255cu0020mini%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 androidtelefonlari.com gibi acayip sitelerden alışveriş yapmayın abi.Kaldıki hızlıal vs de aynı terane .Tr-dukkan diye bir yerden telefon aldım bi yolladılar .Kutusu eski telefon kullanılmış içinde mp3 ler vs var +sim kartı görmüyor.Zor zahmet değiştirip yolladılar ama yine kargo paraları bende patladı.İthal garantili cihaz almayın 100k ucuz diye aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sola'da karar kıldım ben aveadan alıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yaşadığım akıl almaz bahtsızlığı buraya taşımak istiyorum. bir akşam kredi kartıyla alayım dedim sola'yı, limit 3 5 lirayla kaçtı. sabahına telefonum bozuldu (5800), dokunmatik kısmı gitti. içinde lazım olan şeyler vardı bi de birine vericem zaten sola gelince, o yüzden telefoncuya bıraktım. sim kartımı aldım aveaya gittim. bikaç bayi gezdim sola bulana kadar, neyse buldum. kadın aktivasyon kodunu yolladı da sim kart telefona takılı değil ki. neyse annemin telefonunu hacılamıştım ona taktım, o da ne okumuyor. SIM KART BOZULMUŞ. söve saya yenisini çıkarttım, numaralar falan da gitti tabi, diğer telefon da telefoncuda bu arada oradan da alamıyorum. neyse yeni kartı taktım açtım, kadın denedi tekrar. sistem vermiyor. NEYMİŞ EFENDİM 4 GÜN GEÇMESİ GEREKİYORMUŞ YENİ SİM KART ALINCA TANIMLAMA YAPABİLMEK İÇİN. kontratı montratı imzaladık göt gibi kaldık ortada iyi mi. perşembe gidip alıcam. meanwhile annemin samsung e250sine kaldım, rehberimde de dört numara var bu arada, annem, babam, ev, kız arkadaşım :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ayrıca aynı akşam arkadaşın arabasına bindim, benzincide durduk sonra çalışmadı araba, akü bitmiş. araba itmek, vurduramamak, sağdan soldan insanlara yalvarıp aktarma yapmak zorunda kaldık. bunu da ekstra olarak koyuyorum. arkadaşın arabasına binme sebebim de eski bi samsung d900ü varmış idareten onu almaktı. sağlamdı ama kullanılmıyodu, ben aldım bozuk çıktı o da. bu da ekstra iki olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hattını avea ya mı taşıdın? e zaten o durumda sana aynı numaralı farklı avea sim cardı vermeleri gerek? o süreç mi 4 gün sürüyormuş. Avea her yönden tırt desene vodafone falan 2 günde olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Avea'ya gectigim gunun aksami acilmisti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 NeoStyle said: hattını avea ya mı taşıdın? e zaten o durumda sana aynı numaralı farklı avea sim cardı vermeleri gerek? o süreç mi 4 gün sürüyormuş. Avea her yönden tırt desene vodafone falan 2 günde olmuştu hayır zaten avea'ydı hattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://cdn12.grohe.com/~mi/499/979/euphoria-shower-system-with-diverter-for-wall-mounting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 oha bu dus sisteminden alcaktim iyi hatirlattin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar