Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi android tavsiyesi


PrudenT

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Üst modeller genelde 1200-1300 limitinde başlıyor, orta sınıf modeller de 900 gibi bitiyor. O ikisinin arası boş, eski üst modeller var ki şimdiki orta modeller daha iyidir onlardan. Şu ikisinden birini al derim yani orta sınıfa yönelip:

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-sola/productDetails.aspx?productId=telcepericesola&categoryId=371946
http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-v/productDetails.aspx?productId=telcephtconev&categoryId=371946

Ya da üst sınıfa biraz daha paya verip Galaxy Nexus veya Sony Xperia S al.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sola iyi olanı, tün yeni teknolojileri destekliyor NFC gibi, dual core. One V ucuz ve eski nesil tarz geleni:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4408&idPhone2=4575

Sony Xperia sola piyasadaki en iyi orta sınıf telefon bence. Ama Sony fanboy'u diyorlar bana =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8190&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI8190-BV&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dtelcepsami8190%26fh_lister_pos%3d2%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ds3%255cu0020mini%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

androidtelefonlari.com gibi acayip sitelerden alışveriş yapmayın abi.Kaldıki hızlıal vs de aynı terane .Tr-dukkan diye bir yerden telefon aldım bi yolladılar .Kutusu eski telefon kullanılmış içinde mp3 ler vs var +sim kartı görmüyor.Zor zahmet değiştirip yolladılar ama yine kargo paraları bende patladı.İthal garantili cihaz almayın 100k ucuz diye aman dikkat.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaşadığım akıl almaz bahtsızlığı buraya taşımak istiyorum.

bir akşam kredi kartıyla alayım dedim sola'yı, limit 3 5 lirayla kaçtı.

sabahına telefonum bozuldu (5800), dokunmatik kısmı gitti. içinde lazım olan şeyler vardı bi de birine vericem zaten sola gelince, o yüzden telefoncuya bıraktım.

sim kartımı aldım aveaya gittim. bikaç bayi gezdim sola bulana kadar, neyse buldum. kadın aktivasyon kodunu yolladı da sim kart telefona takılı değil ki. neyse annemin telefonunu hacılamıştım ona taktım, o da ne okumuyor. SIM KART BOZULMUŞ. söve saya yenisini çıkarttım, numaralar falan da gitti tabi, diğer telefon da telefoncuda bu arada oradan da alamıyorum.

neyse yeni kartı taktım açtım, kadın denedi tekrar. sistem vermiyor. NEYMİŞ EFENDİM 4 GÜN GEÇMESİ GEREKİYORMUŞ YENİ SİM KART ALINCA TANIMLAMA YAPABİLMEK İÇİN.

kontratı montratı imzaladık göt gibi kaldık ortada iyi mi. perşembe gidip alıcam. meanwhile annemin samsung e250sine kaldım, rehberimde de dört numara var bu arada, annem, babam, ev, kız arkadaşım :(

:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca aynı akşam arkadaşın arabasına bindim, benzincide durduk sonra çalışmadı araba, akü bitmiş. araba itmek, vurduramamak, sağdan soldan insanlara yalvarıp aktarma yapmak zorunda kaldık. bunu da ekstra olarak koyuyorum.

arkadaşın arabasına binme sebebim de eski bi samsung d900ü varmış idareten onu almaktı. sağlamdı ama kullanılmıyodu, ben aldım bozuk çıktı o da. bu da ekstra iki olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...