Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 valla ugrasamıcam, eski ben olsam sabahlara kadar wotlardım işsiz işsiz de kafan güzelmiş güle güle kullan diyip yatıyorum abi ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 wotluk falan bir durum yok, orda laf yiyen basın mensuplarının suçu ne bunu bana bir anlatında bizde anlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 böyle yaparak basın mesuplarına daha çok malzeme çıkarttı ki, adamlar bayram etti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ehehe biz de güldük ailecek cok komih.. hayir aziz bilmemne yapınca vay terbiyesiz vay bilmemne ft sucsuz gazetecilere azar ceksin, sanki onlarin görevi yanlarndaki her adamı tek tek kontrol etmek, bu cok dogru bir davranis olsun.. bu nedenle güzelse kafam sorun degil. dediğimin de arkasındayim, eger gs 3 puan alsaydi, engin sorusuna gayette cvp verirdi ft.. ucuz gündem degistrme cabalari, gördugumz gibi taraftar üzerinde catir catir calısıyor, böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 turkiyede mevcut durumda, basin mensubu olmak yeterli azar icin ne yazik ki. gerce basina ne demis onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hiçbişey de dememiş ki? en son soru soran adamı kimsenin çekmemesine kızmış ne var la bunda? bi daha girmesin diye mimlenirdi işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 aquila said: turkiyede mevcut durumda, basin mensubu olmak yeterli azar icin ne yazik ki. gerce basina ne demis onu bilmiyorum. bu ayri tartisma konusu da, orda soruyu soran adama degilde, diger basın mensuplarına sayip sövmenin ne amaci var biri acıklasın bunu dedim kimse söylemedi, güvenlige kız ona kız buna kız da, ordaki adam nerden bilsin diger adam hangi gazeteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yoo direk adama okuz diyerek lafa baslamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çünkü yaptigi sey o, sen evine hırsız girince sitenin güvenligi yerine gidip bahçıvana çemkirirsen yaptıgın sey bundan farksız olmaz, neyse dedigim gibi gündem degistrmek istemiş başarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Sayip sovmek ne ya, ne demis adam diger basin mensuplarina sayip sovecek? Abarttiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 O KAMERALAR Bİ YERİNİZE GİRSİN! diye bağırsa anca bu kadar tepki verilebilir lan, coşmuşsunuz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahaha yalnız şimdi yeni izledim de adam en son "onu çekmeyin bunu çekin" derken artık bacağını mı desem başka bişeyini mi desem eliyle işaret ediyor yahu :D edep yahu! diyebiliriz ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 ahaha seyretmeyende ana avrat düz gitmiş sanıcak. altı ustu sinirlenmiş ne var bunda, bide eline koluna takılmıslar ya, video boyunca eli kolu oynuyo aynı sekilde cümleyle senkron edince beyinler erimiş. yukarda bi taneside noumayla kıyaslamıs tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aynısını aziz yıldırım yapsa 30 sayfa tartışıyodunuz lan ağlamayın şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 aglayan diger takım taraftarları karıstırdın. aziz bi stad dolusu insanı azarladı hic aglamadık sevindik :) terim 3-5 basını azarlamıs, kasmayın rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 olay çek çek bunu çek swfsi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla izledin mi yoksa izlemeden mi yorum yaptın bilemiyorum ama eline koluna takmak değil mesele, en son cümlesini açıklayabilirsen onu açıkla madem :) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21908374.asp yazık çocuk ileride gazeteci olmak istiyomuş heyecanını yenmek için alıştırma yapıyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Gazeteci olmak istiyosa okulunu okucak abi. Ben de makine muhendisi olalmak istiyodum, elimde takimla fabrikalara mi daldim? Okulunu okuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok savunulacak bir yanı yok zaten ama ne biliyim hoşgörülü olsaydı keşke biraz daha, biz burda kendimizi teslim ediyoruz size denecek kadar ciddi birşey değildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Ya isin o kisminda tabu mac siniri de vardir da. Adam sanki durduk yere olay cikarmis gibi konusuyor bazi arkadaslar. Hayir sanki noumayi da terim gondermis gibi konusmus adamlar. Sahip ciksaylardi oyuncularina cok uzuldulerse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 bak adam mantıklı demiş http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=30916609 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Bu arada olayi izlemeyen de terim elini pantolona sokup tombala cekmis zanneder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 en ufak şeyde saldırcak yer arıyo millet zaten. şike muhabbeti yüzünden. çıldırıyolar açık bulmak için gs de. geceleri uykusuz falan kalıyo bazıları bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 az sonra biri gelip 8-0 falan dicek bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 valla şahsen ben Terimin Türk futbolu için şans olduğunu düşünürüm hep, tamam sinirlidir bazen gereksiz yere tepkiler verir ama bu adamın yaptıkları tartışmasız ortada böyle şeyler de işin tuzu biberi diyelim, bunları fırsat bilip linç etmek isteyenler ya kendi tuttukları insanların aynen böyle linç edildiğine şahit olmuş insanlardır ve intikam almak istediklerinden abartırlar ya da aşırı fanatiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar