Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 11. Hafta : Mersin İdman Yurdu - Galatasaray ( 11.11.2012 - 17.00 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehehe biz de güldük ailecek cok komih..

hayir aziz bilmemne yapınca vay terbiyesiz vay bilmemne

ft sucsuz gazetecilere azar ceksin, sanki onlarin görevi yanlarndaki her adamı tek tek kontrol etmek, bu cok dogru bir davranis olsun.. bu nedenle güzelse kafam sorun degil.

dediğimin de arkasındayim, eger gs 3 puan alsaydi, engin sorusuna gayette cvp verirdi ft..

ucuz gündem degistrme cabalari, gördugumz gibi taraftar üzerinde catir catir calısıyor, böyle devam
Mesaj tarihi:
aquila said:

turkiyede mevcut durumda, basin mensubu olmak yeterli azar icin ne yazik ki. gerce basina ne demis onu bilmiyorum.

bu ayri tartisma konusu da, orda soruyu soran adama degilde, diger basın mensuplarına sayip sövmenin ne amaci var biri acıklasın bunu dedim kimse söylemedi, güvenlige kız ona kız buna kız da, ordaki adam nerden bilsin diger adam hangi gazeteden
Mesaj tarihi:
çünkü yaptigi sey o, sen evine hırsız girince sitenin güvenligi yerine gidip bahçıvana çemkirirsen yaptıgın sey bundan farksız olmaz, neyse dedigim gibi gündem degistrmek istemiş başarmis.
Mesaj tarihi:
ahaha yalnız şimdi yeni izledim de adam en son "onu çekmeyin bunu çekin" derken artık bacağını mı desem başka bişeyini mi desem eliyle işaret ediyor yahu :D

edep yahu! diyebiliriz ^_-
Mesaj tarihi:
ahaha seyretmeyende ana avrat düz gitmiş sanıcak.
altı ustu sinirlenmiş ne var bunda,
bide eline koluna takılmıslar ya, video boyunca eli kolu oynuyo aynı sekilde cümleyle senkron edince beyinler erimiş.
yukarda bi taneside noumayla kıyaslamıs tey tey.
Mesaj tarihi:
valla izledin mi yoksa izlemeden mi yorum yaptın bilemiyorum ama eline koluna takmak değil mesele, en son cümlesini açıklayabilirsen onu açıkla madem :)

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21908374.asp

yazık çocuk ileride gazeteci olmak istiyomuş heyecanını yenmek için alıştırma yapıyomuş :)
Mesaj tarihi:
Ya isin o kisminda tabu mac siniri de vardir da. Adam sanki durduk yere olay cikarmis gibi konusuyor bazi arkadaslar.

Hayir sanki noumayi da terim gondermis gibi konusmus adamlar. Sahip ciksaylardi oyuncularina cok uzuldulerse sdf.
Mesaj tarihi:
en ufak şeyde saldırcak yer arıyo millet zaten. şike muhabbeti yüzünden. çıldırıyolar açık bulmak için gs de. geceleri uykusuz falan kalıyo bazıları bu yüzden.
Mesaj tarihi:
valla şahsen ben Terimin Türk futbolu için şans olduğunu düşünürüm hep, tamam sinirlidir bazen gereksiz yere tepkiler verir ama bu adamın yaptıkları tartışmasız ortada

böyle şeyler de işin tuzu biberi diyelim, bunları fırsat bilip linç etmek isteyenler ya kendi tuttukları insanların aynen böyle linç edildiğine şahit olmuş insanlardır ve intikam almak istediklerinden abartırlar ya da aşırı fanatiktir...
  • Yeni Oluştur...