Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 massosoit said: Benim hatun son 6 aydır Ahmet Hulusi nin yayınlarını okuyup video larını izliyor ve bu siteye takılıyor. Ve bi grupları(cemaat dememe kızıyor) var hafta da bir toplanıp sohbet filan ediyorlar. ha bi zararını gördükmü hayır,hatta tam tersine hep olumlu değişimler görüyorum. Ama daha fazla bilgi sahibi olma ihtiyacı duyuyorum, bir bileniniz varmı? bakmaya üşenecek olanlar için Durumda bir gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Sylian said: Amerikalıların özlü bir sözü vardır: Don't stick your dick in crazy abi şu o kadar çok fazla doğru ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Onun tadı da bi başka oluyor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Ahmed Hulusi'nin kitaplarını 5 senedir okuyorum bende. Kim olduğunu merak ediyorsan her kitabının sonunda Ahmed Hulusi Kimdir ? başlıklı bir metin var. Ayrıca bu yazı web sitesinde de var amacı nedir, kimdir gibi soru işaretleri varsa kafanda oradan oku öğren. Ortada bir cemaat falan da yok. Bir yol falan yok. Kız arkadaşının durumunda herkes bildiğini ettiğini dost meclisinde birbirine aktarıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 dost meclisi hmmmpppffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 hmpfs kremaları getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Zyrobod said: Ahmed Hulusi'nin kitaplarını 5 senedir okuyorum bende. Kim olduğunu merak ediyorsan her kitabının sonunda Ahmed Hulusi Kimdir ? başlıklı bir metin var. Ayrıca bu yazı web sitesinde de var amacı nedir, kimdir gibi soru işaretleri varsa kafanda oradan oku öğren. Ortada bir cemaat falan da yok. Bir yol falan yok. Kız arkadaşının durumunda herkes bildiğini ettiğini dost meclisinde birbirine aktarıyordur. Pışpışpışşşpışş, uyusunda büyüsün nneeenee, masallarla büyüsün neennneee. bunu yapıyor bu modern şıh başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 karı kız varsa bu ortamlarda bizde girelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Zina haram, burdan anca düğün pastası yersin ekmek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kesin spiritüalisttir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: Zyrobod said: Ahmed Hulusi'nin kitaplarını 5 senedir okuyorum bende. Kim olduğunu merak ediyorsan her kitabının sonunda Ahmed Hulusi Kimdir ? başlıklı bir metin var. Ayrıca bu yazı web sitesinde de var amacı nedir, kimdir gibi soru işaretleri varsa kafanda oradan oku öğren. Ortada bir cemaat falan da yok. Bir yol falan yok. Kız arkadaşının durumunda herkes bildiğini ettiğini dost meclisinde birbirine aktarıyordur. Pışpışpışşşpışş, uyusunda büyüsün nneeenee, masallarla büyüsün neennneee. bunu yapıyor bu modern şıh başka bişey değil beyin kilitlenmesi kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar