sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Bence de hiç komik değil, menekşeler mordur gibi bir yorum yapmış adam neyine gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 adamin daha ati yok gelmis trollcan araba demis. cok acikli pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Esh said: en azından adamın bi zevki var. ince gormus gozunden critlemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bmw x3 gercekten de gorgusuz arabasiymis. ferrari iyi. al kardes. siyah miyah farketmez. istersen sonra boyatirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Abi evet x3 görgüsüz arabası, 12 yaşında ferrari düşürmek çok görgülü bir hareket asdkjasldkjsldk. Ay iyi güldüm sabah sabah iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 amk işssizim bu aralar metroya binecek param yok adam ferrari sormuş sokarım forumunuza ben gidiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 olm kıllığınız sipeysin kendine, x3 ü niye alet ediyosunuz olaya onu anlamadım. az delikanlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Hayır ben çok eğleniyorum yapsınlar HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 parayla saadet olmaz. mutlu olmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 forumda ferrari alan ya da alabilitesi olan biri varsa (penth haric) banlanmali bence toptan. kusura bakma kuheylan, iyi ucuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kuheylan uzun zamandir bani hakediyor. gitmeli bence. ayrica ferrarisi olan var mi patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 matama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 10 yaşında ferrari almak çok bişi değil ki bi de. bağcılarda ev almak daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Selam, Konuyu sabitleyebilirim bile X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 SirWinstonPee said: olm kıllığınız sipeysin kendine, x3 ü niye alet ediyosunuz olaya onu anlamadım. az delikanlı olun. çoluk cocuğu olup torunları bile olana kadar taksitlerini ödiyecek de o yüzden dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bende düşünüyurum da sıfırları çok pahalı en fazla 300 bin verebilirim o zaman da tüp taktırmaya para kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Esh said: 10 yaşında ferrari almak çok bişi değil ki bi de. bağcılarda ev almak daha pahalı. bagcilarda evi 5 sene emlak o bolgede bir mucize olsa hic degerlenmese gene iyi kotu ayni paraya satarsin, ustelik 5 sene ev kirasi da yanina kar kaliyor. 10 yasinda ferrariyi 15 yasina gelince ayni paraya biraz zor satarsin. (diyorum ama bakiyorum modena 2010 haziran da 83 bin euro ya birakiyorlardi, baktim simdi hala 83 bin euro. teorilerinizi bekliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Araba yatirim deil zaten. Ama ikinci arabasini son model z4 almak isteyen belki dusunur 10 yasindaki ferrariyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Sittir et ferrariyi gel pes atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Italia olunca vazgeçtim zaten, bir tane arkadaşım var da bu işleri çok koşturuyor sanayiide ona geliyor böyle parçalar. Sandığınızdan çok daha ucuz gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 performans arabalarinin motor omru sehir arabalarina gore kisa olur. 20k-30k km de motor omru bitiyor, motorun degismesi gerekiyor. O sebeple ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selam, Yok artık! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 20k - 30k'da motor ömrü bitiyomuş eheheh mühendislik hayatımda böyle komik şey duymadım superbike motosikletlerin bile ömrü daha uzun ehhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 siyah üstüne beyaz şerit spor araba kırmızının ağzını burnunu kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Selam, araba calisir gider, yani turk muhendiz kafasiyla motor canlidir. Ayda bir sorun cikartir, servise goturursun. Degisen parcalarin ucretleri hosuna gitmez. Sonra ucuza satarsin sende. ingilizceniz varsa asagidaki linkte uzun sureli murcielago kullanip raporlamis bir evo dergisi yazari var, okuyun. Degisen parcalarin UK fiyatlarini filanda yazmis. evo mag. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar