hadibea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Boyle birsey varmis. Dun steamde en cok satan oyundu varmi deneyen. Websitesi said: Towns brings a fresh new take on the citybuilding/management genre by introducing many RPG features. Drawing inspiration from games such as Diablo, Dungeon Keeper and Dwarf Fortress, the game has you managing a settlement on top of an active dungeon. Instead of playing the hero who delves deep into the dungeon, how about playing the town that houses and caters to the hero's needs? Both the RPG and strategic aspects will be fleshed out over a series of sprawling dungeons. Craft unique weapons, obtain randomized loot and build a settlement capable of holding back the forces that come up from the depths! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Güzel oyun baya, v7 oynadım sanırım ben, eğlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tutorialları yapıyorum da alışana kadar kanser olucam ama settlers havası var biraz hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hmm vize haftası başı tam bir procrastination sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 11 dolara alınmaya değer mi bu? A game of dwarves'ı falanda sevdim mesela. Ama ondaki imkanlar falan çok sınırlı. Daha geniş daha çok kontrol gerektiren bir şey istiyorum. edit: steam'e greenlight'la gelmiş çünkü ordan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 oda oda bina insaa etmek beni cidden uyuz etmekte. ugrastirmasindan cok olay micro olmasi. management detay seviyesi cok yuksek ve zengin olan ve daha macro scale olan bir oyunu buna tercih ederdim. onun disinda guzel oyun. aslinda detay seviyesinin yuksek olmasi guzel de, learning curve fazla dik. baslarda ise yarar bir sey yapmayi ogrenene kadar sabretmek gerekiyor. grafiklerin gelismeye ihtiyaci var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2 bucuk saatlik bir tutorial actim 25 dakka izledim kapadim. Zaten belli bir hedef olmadigindan tutoriali izleyerek butun oyunu anlamak sacma geldi. Anladigim kadariyla oyunun olayi oynayarak kesfetmek. Namesserin dedigi gibi learning curve dik ama olay da o zaten. EU3 deki gibi anlayana kadar cok karisik geliyor anladikdan sonra hic zor degilmis lan cok basit diyosun. Minecraft ve strateji sevenler denesin. Bunu ogrenmeye vakit harcayamam diyen yada takilmalik oyun arayanlar hic denemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bunu oynayan var mı son zamanlarda? Yorumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 sdflksdfklsdf terkedilmiş lan bu yeni öğrendim, early accessten parayı alıp kaçtı developerlar sdlkfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 son hali oynanabilir durumda, fena değil. bunu bir oyun için söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama torrentle gitsin sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar