Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 uzun zamandır sürükleyici bir rpg oynayamadım.Eski dönemler olabilir, fantastik dünya olabilir veya post-apoloctyp olabilir. Var mı önerisi olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Dragon Knight Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Mass Effect 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mass effect 3 biraz bilimkurguya kaçıyor galiba degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bilimkurgunun uçsuz bucaksız binlerce ışık yılı uzağında geçen, aynı zamanda ihtiraslı aşk öykülerine girip çıkaran, sevgiliyle tartıştırıp hemen ardından gay romance kaçamaklarına sokan bir şaheser hamburger helper yapıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Dragon Knight Saga oyna işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Livered said: uzun zamandır sürükleyici bir rpg oynayamadım.Eski dönemler olabilir, fantastik dünya olabilir veya post-apoloctyp olabilir. Var mı önerisi olanlar. Biraz yeni olsun diyorsan ve de oynamadıysan eğer, Fallout: New Vegas oynadıysan KOTOR falan bak işte. Dipnot: Bu arada bakkaldan ekmek almak dragon knight saga oynamaktan daha sürükleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 GERGE said: Dragon Knight Saga oyna işte. güzel midir bu? rpg alemiyle çok içli dışlı olmama rağmen en ufak bir bilgim yok bu oyundan. divinity serisinden midir? o seri nedir onu bile bilmiyorum. ben sever miyim? ben dediğim de: bg2, ice wind dale ile falan büyümüş, ama bu yaşımda da mass effect serisini, witcherları çok büyük zevkle oynamış bir rpgci oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 falloutları bitirdim hatta yuttum diyelim. KOTOR zaten sayısız defa bitirdim. Ben uzay tarzı degilde mad max evreni tarzı veya fantastik tarzda arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben de Witcher 1-2 öneriyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Livered said: falloutları bitirdim hatta yuttum diyelim. KOTOR zaten sayısız defa bitirdim. Ben uzay tarzı degilde mad max evreni tarzı veya fantastik tarzda arıyorum. abi fallout dediğin mad max zaten uzay değil. karıştırdın galiba. (2,3 en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Çok güzel abi Dragon Kight Saga, bir oturuşta bitirip tekrar başlamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 witcherların konusu ne tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Tales of Maj'Eyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Witcherı çok bodoz özetlersek, hafızasını kaybetmiş bir canavar avcısı (:P) (bunlara witcher deniyor özel adamlar falan) gibi klişe bir şekilde başlayan hikaye daha sonra güzel ve büyük şehirlerde yüzlerce questle beraber gelişen, hatta işin içine politik olayların falan karıştığı güzel bir hikaye oluyor. kitaptan çevirme zaten. öneririm. ikincisi de süper birinci kadar quest doluluğu falan olmasa da. oynanabilirlik çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Deathblade said: Bilimkurgunun uçsuz bucaksız binlerce ışık yılı uzağında geçen, aynı zamanda ihtiraslı aşk öykülerine girip çıkaran, sevgiliyle tartıştırıp hemen ardından gay romance kaçamaklarına sokan bir şaheser hamburger helper yapıtı. Oyunu oynamana gerek kalmamış arkadaş özetlemiş. Ha tabi hamburger helper var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hahah bir anda herifle yiyişiverince nasıl da mal olmuştum anasını satayım hiç unutmam. sonuna kadar da anlamamıştım bana yazdığını tabi. bir de nasıl bir homofobiklikse yakında save de yoktu, geriden tekrar oynamıştım ehueh. (tamam biraz da esas hatunu çıplak görmek istiyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 jade empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Madcat said: Deathblade said: Bilimkurgunun uçsuz bucaksız binlerce ışık yılı uzağında geçen, aynı zamanda ihtiraslı aşk öykülerine girip çıkaran, sevgiliyle tartıştırıp hemen ardından gay romance kaçamaklarına sokan bir şaheser hamburger helper yapıtı. Oyunu oynamana gerek kalmamış arkadaş özetlemiş. Ha tabi hamburger helper var. Yok. Jennifer Hepler, Mass Effect'de calismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 DA serisine getirdiği yeniliklerin mirası oralara taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Gothic serisine bakabilirsin, action rpg ama atmosferi çok iyi. Witcher serisinde combatın kötülüğünü biraz göz ardı edebilirsen hikaye olarak çok iyi, özellikle ilk oyun. Black Isle/Obsidian'ın DnD'lerini oynamadıysan bunlara sıra gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gothic ve oblivionları oynadım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Oynamadıysan Temple of elemental evil tavsiye ederim (Eğer olurda indirirsen beraberinde Circle of Eight modunu indir , baya bi hataları düzeltip content ekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 skyrim'e de bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 post apo. tarzi seyler aradigini yazmissin ama oynamadiysan eger deus ex human revolutioni dene. bu arada dragon knight saga oynamak yerine penisine kilic resmi cizip saga sola sallarsan daha cok keyif alirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar