Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RPG önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilimkurgunun uçsuz bucaksız binlerce ışık yılı uzağında geçen, aynı zamanda ihtiraslı aşk öykülerine girip çıkaran, sevgiliyle tartıştırıp hemen ardından gay romance kaçamaklarına sokan bir şaheser hamburger helper yapıtı.
Mesaj tarihi:
Livered said:

uzun zamandır sürükleyici bir rpg oynayamadım.Eski dönemler olabilir, fantastik dünya olabilir veya post-apoloctyp olabilir.

Var mı önerisi olanlar.

Biraz yeni olsun diyorsan ve de oynamadıysan eğer,

Fallout: New Vegas

oynadıysan KOTOR falan bak işte.

Dipnot: Bu arada bakkaldan ekmek almak dragon knight saga oynamaktan daha sürükleyici.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Dragon Knight Saga oyna işte.

güzel midir bu? rpg alemiyle çok içli dışlı olmama rağmen en ufak bir bilgim yok bu oyundan. divinity serisinden midir? o seri nedir onu bile bilmiyorum.

ben sever miyim? ben dediğim de: bg2, ice wind dale ile falan büyümüş, ama bu yaşımda da mass effect serisini, witcherları çok büyük zevkle oynamış bir rpgci oluyorum.
Mesaj tarihi:
falloutları bitirdim hatta yuttum diyelim. KOTOR zaten sayısız defa bitirdim.

Ben uzay tarzı degilde mad max evreni tarzı veya fantastik tarzda arıyorum.
Mesaj tarihi:
Livered said:

falloutları bitirdim hatta yuttum diyelim. KOTOR zaten sayısız defa bitirdim.

Ben uzay tarzı degilde mad max evreni tarzı veya fantastik tarzda arıyorum.

abi fallout dediğin mad max zaten uzay değil. karıştırdın galiba. (2,3 en azından)
Mesaj tarihi:
Witcherı çok bodoz özetlersek, hafızasını kaybetmiş bir canavar avcısı (:P) (bunlara witcher deniyor özel adamlar falan) gibi klişe bir şekilde başlayan hikaye daha sonra güzel ve büyük şehirlerde yüzlerce questle beraber gelişen, hatta işin içine politik olayların falan karıştığı güzel bir hikaye oluyor.

kitaptan çevirme zaten. öneririm.

ikincisi de süper birinci kadar quest doluluğu falan olmasa da. oynanabilirlik çok iyiydi.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Bilimkurgunun uçsuz bucaksız binlerce ışık yılı uzağında geçen, aynı zamanda ihtiraslı aşk öykülerine girip çıkaran, sevgiliyle tartıştırıp hemen ardından gay romance kaçamaklarına sokan bir şaheser hamburger helper yapıtı.

Oyunu oynamana gerek kalmamış arkadaş özetlemiş.

Ha tabi hamburger helper var.
Mesaj tarihi:
hahah bir anda herifle yiyişiverince nasıl da mal olmuştum anasını satayım hiç unutmam. sonuna kadar da anlamamıştım bana yazdığını tabi.

bir de nasıl bir homofobiklikse yakında save de yoktu, geriden tekrar oynamıştım ehueh. (tamam biraz da esas hatunu çıplak görmek istiyordum)
Mesaj tarihi:
Madcat said:

Deathblade said:

Oyunu oynamana gerek kalmamış arkadaş özetlemiş.

Ha tabi hamburger helper var.

Yok. Jennifer Hepler, Mass Effect'de calismadi.
Mesaj tarihi:
Gothic serisine bakabilirsin, action rpg ama atmosferi çok iyi. Witcher serisinde combatın kötülüğünü biraz göz ardı edebilirsen hikaye olarak çok iyi, özellikle ilk oyun.

Black Isle/Obsidian'ın DnD'lerini oynamadıysan bunlara sıra gelmez zaten.
Mesaj tarihi:
post apo. tarzi seyler aradigini yazmissin ama oynamadiysan eger deus ex human revolutioni dene.

bu arada dragon knight saga oynamak yerine penisine kilic resmi cizip saga sola sallarsan daha cok keyif alirsin bence.
  • Yeni Oluştur...