Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konusu açıldı mı bilmiyorum azıcık arattım bulamadım ama şöyle bir site var : http://howlongtobeat.com Oyunları normal ve yan görevlerle kaç saatte bitirdiğinizle ilgili üye olup saat bildiriyorsunuz ve benim gibi meraklı insanlar gelip aa iyiymiş lan 3 saatte biterse akşama oynarım o zaman diyip rahatlıyor. Nedense eskiden beri hep önce oyununun mission sayısına bakarım, ne kadar zaman da biteceğini öğrenmek isterim, öyle bir anda wat da faaaaaaak diyip oyunun bitmesinden pek hoşlanmam :D Varsa benim gibiler bu site baya iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 işşizliğin istatistiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 HL'yi 45 dakikada bitiren adam vardı, oyunun sonlarına doğru bir yerde grenade jump yapıcam derken 1 hp'ye iniyordu hatta, çok etkilemişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 o 45 dakkada bitirenler texture bug'ı kullanıyordu yalnız abi pek çok yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 texture bug'ı değil harita bug'ı, haritanın kısıtlandırılmamış yerlerinden geçip normalde uzun sürecek yerleri tümden atlıyordu. yapması da beceri, taujump çekiyordu hl'de... how long to beat sitesi bugsız bitirmeyi kabul ediyorsa güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bu site play timeları görmek için güzelmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Myshkin said: o 45 dakkada bitirenler texture bug'ı kullanıyordu yalnız abi pek çok yerde. Bug diyemeyiz, hani maphole bulup da oradan düşüp geçmiyor atıyorum, oyunun izin verdiği şeyleri yapıyor. Grenade jump yapıyor, kapıya npc sıkıştırıp kapanmamasını sağlıyor falan, tamam "cheesy tactics" ama bunları çok hızlı ve isabetli yapıp 45 dakika boyunca bir hata bile yapmamak da hiç kolay iş değil. Normal oynayıp çabuk bitirmekle, böyle "her yol mübah, dünya rekorumsu" bitirmek iki ayrı kategori bence. Hiç yaratık olmasa ve hiç hata yapmadan, hiç durmadan koşsan bile saatler sürer zaten diğer türlü. Yürünecek mesafe ve karakterin hızı belli sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Site bakmanız gereken zaten oha x saatte bitirmiş değil genelde insanlar kaç saatte bitiriyor olması lazım. İsterse bugla bitirsin orada casual insanların ortalama kaç saatte bitirdiği anlaşılıyor o yüzden problem yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 HL'yi 12 dk da bitiren adam yok muydu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://speeddemosarchive.com Hl 39dk 53sn http://speeddemosarchive.com/HalfLife.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 1 hp den 186 hp ye geri dönüyo paso...ama adam rahat bi 100 kez falan bitirmiş aynı oyunu, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 spider-waffle ın 29:41 i çok daha iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar