sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 İlki kötü zaten kendim almamıştım. İkinci persol lan, modeli de gayet sade ve güzel. Laf etmiş olmak için ediyorlar işte sakld. BALTABALTABALTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yeterince persol dendi topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedenko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sipeyskeyk said: Esrk said: Herifin sadece yazdıkları değil imajı toptan Allah'lık. ahahah geldi bu ezik yine. abov kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Kulaklık Laorx arkadaşımıza yaptığı kayserili pazarlığının sonucunda satılmıştır. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 abi gozluk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hadi yaw kaça gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilk gözlük ismail yk gözlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 gözlükler çok kötü, saat de adnan oktarı anımsatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 olm çoğunuz kot altına şu ayakkabıları giyip evden çıkan adamlarsınız. ne eleştirmişsiniz adamı. ilk gözlük erman toroğlununda, ikinci gayet normal. tarzım var diyeninizde tatava. http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/02/Sith-Shoe-e1328100661470-600x397.jpeg?cb5e28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oha starwars ayakkabısı. NE GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sipeyskeyk said: Kulaklık Laorx arkadaşımıza yaptığı kayserili pazarlığının sonucunda satılmıştır. Hayırlı olsun. belirtiyim, uzun pazarlık sonucu 2 tarafta mutlu bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 moriarty said: olm çoğunuz kot altına şu ayakkabıları giyip evden çıkan adamlarsınız. ne eleştirmişsiniz adamı. ilk gözlük erman toroğlununda, ikinci gayet normal. tarzım var diyeninizde tatava. http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/02/Sith-Shoe-e1328100661470-600x397.jpeg?cb5e28 AYAKKABIYI KAÇA SATIYON ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Daha kargoya vermediysen o ne veriyosa beşkatınındörtebirininüçbölüikisini veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Şu eleştirdiğiniz gözlüğe bir yakından bakalım, cahilliğe tahammülüm bitmiştir. Persol dünyanın en çok tercih edilen gözlük markalarından biridir. Wayfarerdan başka gözlük "cool" tanımayan yurdum insanı bilmez ama. Gözlükten sıkılana kadar kullanılabilir, öyle dayanıklıdır. Diğer gözlük de Tag Heuer, o 2-3 senede gördüğünüz hale geldi, persolün ömrü yok gibi bir şey, taktığın kadar gider. Camları çok çok kaliteli, polarize zaten, şekil yapmaktan ziyade güneşten korunmak için alınıyorsa zaten en iyi tercih denilebilir. Öyle çok pahalıda değil, dandik çerçeveler camlara saçma sapan paralar veriyor insanlar, fiyatları gayet makul seviyede. http://www.persol.com/turkey/collections/sun Bu da bonus; https://www.google.com.tr/search?num=10&hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=596&q=persol+sunglasses&oq=persol+sunglasses&gs_l=img.3..0l8j0i5l2.2135.4717.0.5158.19.18.1.0.0.0.179.1643.12j6.18.0...0.0...1ac.1.AchCjxT7vHs Birkaç ekşi entrysi, italyanlar bu gözlük için elegance kalıbını kullanır. ülkenin ekonomik anlamda daha iyi olan kuzey şehirlerinde orta yaş ve üstü çoğu insanın persol'u tercih ettiğini görebilirsiniz. aynı şekilde izlediğiniz çoğu film ve dizide george clooney, brad pitt, daniel craig gibi çok sayıda aktörün de neredeyse yalnızca persol giydiğini görürsünüz. hoş, zaten olur da google'a persol yazarsanız karşınıza yalnızca bu gözlüğü giyen ünlülerin fotoğrafları gelecektir. türkiye'de gençler tarafından tercih edilmemesi normal. neyi biliyorlar ki bunu bilsinler? (bkz: abi ray-ban'dan başka giymem) bir çok ünlünün tercihi avrupanın en eski ve en kaliteli gözlük markalarından biridir... hem optik hem güneş gözlüğü olarak bir çok çerçevesini kullandım, çok rahatlıkla söyliyebilirim modelinden sıkılmadığınız sürece kırılması ya da deforme olması neredeyse imkansızdır... saplarında bulunan kendine has yay sistemi sayesinde kullanımı hem kolay hem de güvenlidir... benim gibi sürekli gözlük kullanmanın getirdiği sıkıntı ile biraz hoyratsanız sizin için ideal gözlük çerçevesi diyebilirim... Hadi hayırlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 moriarty said: olm çoğunuz kot altına şu ayakkabıları giyip evden çıkan adamlarsınız. ne eleştirmişsiniz adamı. ilk gözlük erman toroğlununda, ikinci gayet normal. tarzım var diyeninizde tatava. http://nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/02/Sith-Shoe-e1328100661470-600x397.jpeg?cb5e28 Çok güzelmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilk gözlüğün insanlıcapsı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 güneş gözülüğü çok krtik konu insan yüzüne özel üretilmesi lazım en yakışanı kaşları kapatmıyor yine kaybolursa kırılırsa diye tırsıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hayatımda gördüğüm en kötü garaj satışı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Dünyanın en çok tercih edilen gözlük MARKALARINDAN olması başka, modelinin dandik olması başka. Beğenmedim abicim. Beğeninin cahillikle ne alakası var? Beğenmedim. Modeli dandik, güzel durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Beğenmeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 sana mi sorucaz lan, ben cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Rerore said: ilk gözlüğün insanlıcapsı var mı http://www.framesdirectblog.com/wp-content/uploads/2011/02/KurtBushTagHeuer.jpg yeni modeli biraz değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 "roket adam" said: Dünyanın en çok tercih edilen gözlük MARKALARINDAN olması başka, modelinin dandik olması başka. Beğenmedim abicim. Beğeninin cahillikle ne alakası var? Beğenmedim. Modeli dandik, güzel durmuyor. direk beyaz saçlı yazar gözlüğü işte hatta numaralı gözlük sandım yalnız işte güneş gözlüğü ayrı mevzu yüz yapısına göre güzel gözükebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ilk defa geçen yaz gözlük alayım dedim, orta kalite 200 tl bişey aldım polisten. güneş müneş kırmıyo bildiğin napcaz gidip 1.500 lira mı vermemiz gerek anlamadım şu gözlük olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar