Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Bakkala bile araba ile giden bir topluma ayakta 45 dakka minimum ir yolculuktan bahsediyorsunuz. Sadece saçmalık. Hleki o ayaktaki adam yan yan koltugunuzun kenarına falan sağ lobu dayamaya başladımı kavga çıkar o uçakta. Ve güvenlik olarak panik anında (mesela tirbülans) insanlara hakim olamazsınız ve uçağın dengesini bozarlar. AAA özgürlük heykeli der biri bütün ayaktakiler o tarafa gider denge menge kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yolcuları iki tarafa da dağıtırsın denge sorunu kalmaz, ayakkabı şeklinde sabitleyici olabilir veyahut dikleştirilmiş koltuk gibi şeyler olabilir yolcular onlar sayesinde hoplayıp zıplamaz kemer filan entegre olabilir onlara. tren ve metro konusunda haklı, hatta otobüslerde de kemer filan takmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 toggie said: Ne topkeki yahu, bi ara ucaktaki tuvaletleri 1£ yapıcaz diyolardı. Noldu sonra bilmiyorum, tepki geldi galiba. Avrupanın en ucuz, ama en mezarcı havayolu Ryan Air :) Aynen uçak bileti almak için 40 tane şunu da alın, sizi sigortalayım, bizim bavuldan alırsanız bavulu uçağa sokarken sıkıntı yaşamazsınız vs. davalarını geçmek gerekiyor. Onu geçtim utanmasalar uçağı bile yolculara kullandırtacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 meyve suyu dağıtıyolarsa np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Portakal suyu bizınısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Hakiki sıkma mı yoksa fabrikasyon üretim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Geçen ay Ankara uçuşumda cappy'nin parçacıklısından vermişlerdi thy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 thy güzel ya, panna cotta bile veriyor jnmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 basurlular için sevindirici haber, boş uçakta ayakta gidebiliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 toggie said: Bence de şakadır. Uçakta kemerin ne işe yaradığını bilmeyen bir CEO düşünemedim ben de. Türbülans sırasında ani alçalma durumunda yolcu koltuktan fırlar, kafasını tavana çarpar ve boynunu kırar. Kemer bunu engellemeye yarıyor. Uçak düştüğünde hayat kurtarmaya değil. Zaten güvenlik uyarıları yapılırken uçuşunuz süresince kemerinizi bağlı bulundurmanızı öneririz diyorlar. bariz aptallık lan heheh adam kemerin sadece uçak kazasında hayat kurtarma amaçlı olduğunu falan sanıyor. son zamanlarda Ryan air zaten almanyada sürekli acil iniş yapıyormuş diyordu abim. Sebebi bu ceoymuş meğer hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Uzun zamandır var bu mevzu. Gerekli lobiyi yaparsa elbette olabilir. 1-2 sene yadırganır sonra diğer havayolları da benimsemeye başlar. Türkiye'de nn başta Pegasus gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 bisiklet koysalar aslında hem spor olur hemde uçağın enerjisinin bir kısmını yolcular çıkarır hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 2 tane türbülansa girer sonra 2 kişi bileğini veya elini kırar, açılan dava sonrası bu politikadan vazgeçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fortculara gun dogdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Norak said: bisiklet koysalar aslında hem spor olur hemde uçağın enerjisinin bir kısmını yolcular çıkarır hmm Dünyanın ilk köle gücü ile çalışan uçağı!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Beyler ileride çevirme vAr çökelim . Çök çök çök arkadaki sende çöküver bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ryan air virali diye geldim yanilmadim hahah adamlar on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DqgZvb37NX0&feature=share&list=PL935F462BA4825F37 abi şu mantıkta çalışırsa süper olur. doldur boşalt direk dolmuş minibüs kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Fistan said: ryan air virali diye geldim yanilmadim hahah adamlar on numara bi ara hosteslerinden takvim yapmışlardı adamlar. ceoları her yolu deniyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 olm benim böyle bi fikrim vardı ya!!! aha bak çizmiştim bile!! http://i.imgur.com/s8vAa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 toggie said: Bence de şakadır. Uçakta kemerin ne işe yaradığını bilmeyen bir CEO düşünemedim ben de. Türbülans sırasında ani alçalma durumunda yolcu koltuktan fırlar, kafasını tavana çarpar ve boynunu kırar. Kemer bunu engellemeye yarıyor. Uçak düştüğünde hayat kurtarmaya değil. Zaten güvenlik uyarıları yapılırken uçuşunuz süresince kemerinizi bağlı bulundurmanızı öneririz diyorlar. Ryanair CEO�su, �Uçakta bir kazanın olması durumunda, Allah aşkına kemer mi sizi koruyacak� dedi. yaslandığı yere bir kemer koyar otobüs gibi borulara tutundurmayacak herhalde ayrıca ne kadar ucuzlayabilir ki sanki bütün seferler full çekiyor ama istanbul ankara arası iş görür ehehehehehehehehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 olcak şey deil işte sadece reklam kokuyo uzay filmlerinde gördüümüz tabut gibi kutularda forklift tarzı yüklemeyle yerden tavana kadar depolanmış taşımacılık bile daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 erdalz said: olcak şey deil işte sadece reklam kokuyo uzay filmlerinde gördüümüz tabut gibi kutularda forklift tarzı yüklemeyle yerden tavana kadar depolanmış taşımacılık bile daha mantıklı cok efsane bi yorum olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 yav ne tehlikelisi allasen minibüste ayakta gidebiliosak her yerde gideriz, çıkar ayakta rafting yaparım o derece. işte bizdede o 1$ lık uçuş 30tl falan olur. Mis gibi, metrobüse binmiş gibi gideriz aga ordan oraya. bu arada ceo türk sanırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar