Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 shaman in slow undan nefret ettigim kadar hic bi seyden nefret etmiyorum,ama sanirim seal of freedom slow u engelliyo =) ilk gordugum shamanda deniycem,baska turlu shaman i kesmek imkansiz.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 nerfden öncede 3 lvl üstü yere iki tane totem koymus shaman kesmisligimde vardi 4 lu group arasina dalip 2 sini aldigimda bu arada :) ama simdi nanayyyy kaç kaççç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ok sen kaçmaya devam bizde oynamaya :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 paladin'in loser olmasi ancak cok yavas dmg vermesi ve yapilan pvpnin zevk vermemesi olarak olabilir. Ben mage olarak acaip egleniyorum ve bence de her class yenme/yenilme orani olarak esit sadece ne kadar uzun surecegi ve verecegi zevk bakimindan farki var. Bu arada lvl60 olup da mage'i begenmeyenler biraz beceriksiz olanlar pvpde. Mage su anda duzgun oynandiginda her class'i alabilir. Tek sorunumuz bizim icin yeterli item olmamasi. Birde ekonomiye raid itemlar girince biraz daha zorlasicak isimiz.[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Ceti, 10 Kasım 2004 23:48 tarihinde demiş ki: nerfden öncede 3 lvl üstü yere iki tane totem koymus shaman kesmisligimde vardi 4 lu group arasina dalip 2 sini aldigimda bu arada :) ama simdi nanayyyy kaç kaççç :) forumlarda son patch i nerf olarak gormuyo,cogunluk paladini yola getirme olarak goruyo,artik cok daha iyi bir tank ve support party nember,bufflari cok daha kullanisli.unutmayin ki bu bi singleplayer game degil.en guzel tarafi grouplar.patch den sonra 2 paladin parti den hem healer hem warior gorevi gormeye basladi.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... Group without paladin?same as a man without penis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 benimde dedigim o solo olarak metal yıgınısın sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 pally oynamadım wow da ama zaten öyle ölümcül bir savaşçı olmayacağı kesin zaten dummy görevi görecek kendisinin ve çevresindekilerin ölümünü geciktirecek veya engelleyecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bence gereksiz uzatiliyor herkes ne isterse onu oynar.zevk aliosa oynar .uzatmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 her class in iyi yonu kotu yonu var. kasmayin iste.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yok kardeşim ben hiçbirini diğerinden ayıramam hepisi süper vallahin :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: xrex, 11 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki: bence gereksiz uzatiliyor herkes ne isterse onu oynar.zevk aliosa oynar .uzatmaya gerek yok katılıyorum...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Dreamfury aynen bende sana katılıyorum.Paladin looser değil zaten bunu oynamasını bilenler biliyo.Bi kere zaten ortalıkta paladin varken kimseler warriorları party e almıyo.Neden?Çunku warrior da ne aura var ne doğru duzgun taunt var ne heal var ne ress var...Paladin pvp de de kötü değil.En azından abarttığınız warrior u yenebiliyo.Bende pvp yaptım kendimle aynı levelda olan rogueları yendim.Sonra kendimden yuksek level olan warriorlar yendim.Zaten party yapamadıktan sonra oyundan ne zevk alıcaksınız?En büyük rol party de hemen hemen paladine düşüyo.(hem ikinci bi healer,hem ress edebilio hem aurası var,hem taunt u iyi,zaten armor baya yuksek two handed kullandigi için zaten az dmg vermiyo)Bu arada Raidlerdede paladinler daha çok işe yarıyo.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Granis, 11 Kasım 2004 09:26 tarihinde demiş ki: Dreamfury aynen bende sana katılıyorum.Paladin looser değil zaten bunu oynamasını bilenler biliyo.Bi kere zaten ortalıkta paladin varken kimseler warriorları party e almıyo.Neden?Çunku warrior da ne aura var ne doğru duzgun taunt var ne heal var ne ress var...Paladin pvp de de kötü değil.En azından abarttığınız warrior u yenebiliyo.Bende pvp yaptım kendimle aynı levelda olan rogueları yendim.Sonra kendimden yuksek level olan warriorlar yendim.Zaten party yapamadıktan sonra oyundan ne zevk alıcaksınız?En büyük rol party de hemen hemen paladine düşüyo.(hem ikinci bi healer,hem ress edebilio hem aurası var,hem taunt u iyi,zaten armor baya yuksek two handed kullandigi için zaten az dmg vermiyo)Bu arada Raidlerdede paladinler daha çok işe yarıyo. ya şimdi senin bu dediğin de yanlış, ben onu yendim bunu yendim gibi konulara girmemek lazım. paladin bence de güzel bir class, güzel bir healer, güzel bir tank. ama warrior yendim rogue kestim dersen her class her classı bir şekilde yenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Hayır yani adam öyle bi konuştuki paladin pvpde bütün classlara yeniliomuş gibi.Ondan örnek verdim 2-3 tane.Yoksa niye yaziyim şunu yendim bunu yendim.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Rogue iyi mi arkadaşlar?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Bütün classlar iyi[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paladin ın karsısına cıkar bakalım bı undead Pala. kotu demıssınız holy strıke gayet guzel bence su an[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hellfire'ımı açarım 20 kişnin arasina girerim arkadan da bi paladin 1 kere heal çaksa 12-13 kişi ölür. diğerleri de ölmüşten beter olur. Şimdi warlock en iyi class mi ? oynamayı bilmezsen öyle gelir evet. Ama eskiden voidwalkeri sacrifice edip 15sn invul olunca tam bir imba class oluyodu o ayrı. Hangi classı nasıl oymayı isterseniz öyle oynarsınız. Zaten oyunda 1v1 pek yapmayacaksınız minimum 3v3 çünkü grupsuz pek gezmiyorsunuz quest yapmak için. 3v3 yaparken de healer'ı en çok yaşayan kazanıyor yani paladin baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bu oyunu henuz oynamadigim icin fazla gevezelik yapmak istemem ama bu tip oyunlarda her zaman aciklar vardir ne kadar yeni patchlerle bazi classlari nerfleselerde her zaman dier classlardan ustun olan bi veya daha cok class vardir bu classlarla iyi oyunculugu birlestirincede insanlar aglamaya baslar overpowered diye oda nerflenir. paladin gimp olayina katiliyorum az dmg veren char pvp de ozellikle soloda hic birsey yapamaz[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yürü be gladric :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Squ çok güzel anlatmişşin :)[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: acgur, 10 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: bana öyle geliyor ki o forumlarda herkes kendi classından şikayet ediyor valla blizzard'a sabır diliyorum, cidden zor bir işe giriştiler.. bir yanda mmorpg fanatikleri diğer yanda war3 fanatikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Rougeden Stealth ı kaldırmadıkları sürece benden laf yemezler :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 O biraz sıkar =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar