aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 haftasonu 5v5 filan yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 BlackRose said: Söylediklerinizden en ufak bişe anlamıyorum :( Biri beni padawan olarak kabul etse eğitse öğretse istediği şeyi basarım yeminle... abi ben de böyleyim de yavaş yavaş ezile ezile öğreniyorum. mesela en son lich oynuyodum bugun, early game ve mid game mükemmel, end game de patladım sdf aghanim üzeri buz atan gömlekten yaptım =P ama meka yapmak lazımmış. dotlara öldüm saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ben pati dotasında yanıma yeni başlayanları alıp alıp anlata anlata oynuyordum. Sonra bozuldu niyeyse toplanmıyor aynı ekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben de geleyim 5v5 lere. ekmeğin ağlayıp, ormanda pudge ile afk olmasını özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.twitch.tv/tobiwandota 25k izleyici olursa tobi sarkı soyliycekmis isiniz yoksa bakın navi macı var hem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DeathLord said: Ben pati dotasında yanıma yeni başlayanları alıp alıp anlata anlata oynuyordum. Sonra bozuldu niyeyse toplanmıyor aynı ekip. atlık yapmaya başladın çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Gayet de kibardım oyunlarda direk iftira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://oi49.tinypic.com/25swrkk.jpg Bir kez daha takımım kaybettiği için mağlup sayıldım. Medusa'ya özel dikkat lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 senden az olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Olm adam 2. bi map açtı gitti orda oynadı desem yeridir. Yani aldığı kill'ler death'ler nasıl gerçekleşti haberim yok, oyun bittikten sonra pool gaming sırasında falan olmuştur büyük ihtimalle. Venom da şiir gibiydi mesela kendimden çok o adamın emeğine üzüldüm, yemedi içmedi supportladı. Aslında var ya rus olan biziz, sistem diyor ki arkadaş edin insanları ekle onlarla oyna MM'e sadece rakip bul diyor biz ısrarla solo giriyoruz kuyruğa. Asosyal ezikler gibi tek tabanca takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Atlık yapmaya başlamasaydın 5 kişi takılırdık işte. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 5 kisi girince farkli bisey olmuyo ki lan asdf, bi de ustune serhatin tribini, ekmekin aglamasini, senin atligini cekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sukru ile oynamayı ozledim. abi ben boyle oynuyorum demesini ozledim. abi niye diyince boyle iyi demesini ozledim. opuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Olm hayır yanlış anladınız. Mevcut arkadaşlarla oynamak benim için daha büyük ızdırap zaten en kötü ihtimalle bi şükrü geliyor takımıma, en azından arada bilen insanlar geliyor. Benim dediğim arada takıma denkgeliyor böyle konuşmasını bilen adam gibi oynayan insanlar onları böyle eklesek onlarla oynasak bu tarz şeyler olmaz bence. Sonuçta bi pool oluşturur onlarla oynarsın bok yiyenleri kicklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aquila said: 5 kisi girince farkli bisey olmuyo ki lan asdf, bi de ustune serhatin tribini, ekmekin aglamasini, senin atligini cekiyoruz.çok çok kırıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben ekmekin peki abi demesini özledim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 patchde hero falan yok. heycanlanmayın diye söylüyorum.ssadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 detlord iyi oyuncu ya hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yine item patchi ya, iyice bokunu çıkarmışlar 40$ a icon değiştirmek nedir yuhak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yalnız 4 ayrı hero için particle ve designları da eklemişler dosyalar arasına. hero release hızlanabilir şu saatten sonra. http://www.cyborgmatt.com/2013/03/dota-2-6th-march/#more-7737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 lütfen medusanın kuyrğuna el atsınlar. çok alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Killer said: detlord iyi oyuncu ya hatırlarım Zaten hatirlayan tartismiyor ki, nerde yeni yetme pro varsa paticige gelip birilerini ezmenin pesinde, cevap verince de sacmalamaya basliyorlar. Ben oyunu oynarken de kötü oynayana falan kizmiyorum artik, ama yanlis biseyi dogruymus gibi göstermeye calisanlarin agzini burnunu kirasim geliyor. Dün wishle dota oynuyorum takimdan biri adama vur vurma vs cekiyor ulan 2 kisi girdik kazaniyoruz iste oyunu sus oyununa bak ama yok illa konusacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oyuna yansıyan bişey yok bu patch ama içerik olarak dolu muhtemelen arka arkaya çıkacak 4 hero falan. tauren cheiftain skywrath bristleback abaddon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bristlebog ile elder titan öncelikli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bana haftaya skywrath gibi geldi. vengeful için de voice record falan kasmışlar ya bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar