screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 asdausdh sadece eldarla eldar olalım diyesim geliyo =))
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 game client is out of date hatası veriyor bana ya. 3 kez açıp kapadım steam ama düzelmedi.
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 attım abi düzelmiyor. 5. kez attım az önce. update yaptı ufak ondan sonra oldu.
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beyler aynı sorun bende de var. araştırdım çok kişide var şuan forumlarda fln yazıo millet. genel bi fix beklicez sanırsam.
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ne pislik bir muhabbet donmuş lan. Herkes herkesin yancisi olmuş.
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beyler verify işe yaramıyor. steam klasöründe "steamapps" ve steam.exe hariç hepsini silin. sonra steam.exe tıklayıp update etmesini bekleyin düzeliyor. 2 dk falan sürüyor.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 gençler bir şey sorucam, dotada şuan level, ladder sistemi ne durumda? ona göre geçeyim özledim ya az oynarım.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ladder falan yok işte giriyorsun ruslar geliyor. sonra 3-4 kişi çıkıyor. geriye kalanlar takılıyor kendi aralarında herkesde 28 tane account olduğu için kimsenin umurunda değil oyun
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hmm. tam release date ne zaman peki? düzelirmiki o zaman?
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bir kapalı rating sistemi var steamin ama kimse pek memnun değil işleyişinden. Yine de bakma makaraya çoook kötü de sayılmaz. Oynanır yani.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 CS'nin MM iyiydi de, sonra bir ara bozdular, bir daha düzelmedi. Şuan bi hayvan güçlü takım getiriyor, sonra acaip kolay takım. Tamamen bozuk.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Hohk geldi yav bu ruslardan,eu serverlarında, her oyunda en az 3-4 tane geliyor rus.Hem voice hem normal chattan rusca iletişimdeler.Bişey diyorsun ingilizce, sallamıyorlar yada anlamıyorlar. 5 kişilik takımın yoksa pub gameler rezalet suan.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Niye beceremiyorlar o kadar zor mu yahu adam gibi mm sistemi yapmak. Hon bile çok kısa sürede becerdi. Gerçi şuan durum nedir bilmiorum ama en son iyiydi. Yani 10 oyundan belki 1i kuryesiz wardsız geçiyordu. Yada ne bilim adam gidip stack pull yapıodu yada babysit yapıodu late game herolarına. İyiydi yani gelen takımlar.
beyazkara Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hon aslında su an bile en iyi, ama işte 2 haftada bi koydukları overpowered herolar olmasa millet bırakmazdı. gerçi en son girdiğimde 85k online görmüstüm. ve mm hala cok iyi.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dotada hala op herolar var saçma sapan ama oynuyoruz. bide supportun oyundan düşmesi diye birşey var dotada. honda sağda solda kasıp bir spellshard kasmana bakıyodu. ne güzeldi hon ya.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hangi hero op? söyle de ben de seçeyim.
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hiç bir hero op değil ama müthiş combolar var o ayrı.
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 DeathLord said: hangi hero op? söyle de ben de seçeyim. Huskar,Tuskar,Centaur,Troll warlord başlıca olanlar
Öne çıkan mesajlar