Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://www.joindota.com/en/live/tobiwan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 picking phase'i kaçırdım da, ya da tobi kaçırdı emin değilim. puppey ezmiş ya pickleriyle. sıralamayı bilmiyorum da; stunsız empire varken karşıda bane, bir de üstüne undying/naix varken axe almış na'vi. pek uzun sürmedi team fightlar zaten de axe fırfır dönerdi heralde zombilerden. diğer anlarda da axe'le adam magic immunity de neymiş, yallah diye naix'i kovaladı durdu. ha puppey uzaktayken de, rage basıldığı anda bane ultisi yedi naix. hiç birşey yapamadı. fena olmadı yeni meta ya, son zamanlarda clockwerk de bayaa bayaa girdi artık olaya. hon'da da çok severdim pharaoh izlemeyi zaten. bir wisp-ck combosuna karşılık veremiyor yalnız kimse. kunkka falan denendiğini gördüm de o ikiliye karşı, pek tutmadı :). ha naix bu kadar popülerken, şu oyundan sonra axe de gözükmeye başlar heralde yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 puppey mythical axe almıs axe'e onu göstermek için pickledi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi oyundan düştüm giremiyorum tekrar ya. bugün ikinciye oldu. internet var deli gibi. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 8 kez reconnect oldum oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 evet reconnect sorunu bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben de bi kere düsersem oyundan geri baglanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hemen steam restart yaparsan bağlanırsın büyük ihtimalle. ben bağlanamadıgım zaman öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gizli said: evet reconnect sorunu bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bu akşam VP - fanatic var. Fanatic dün 4fc'yi inanılmaz outplay etti. Bu seviyede bu kadar ağır outplay olan bir takım görmemiştim herhalde uzun zamandır. Fırsatı olan varsa izlesin. Bu akşam da fanatic kazanır diyorum ve 3 rare basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bugün bi random draft yapayım dedim, hayatımda görüp görebileceğim en gerizekalı takıma düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Holy said: Bu akşam VP - fanatic var. Fanatic dün 4fc'yi inanılmaz outplay etti. Bu seviyede bu kadar ağır outplay olan bir takım görmemiştim herhalde uzun zamandır. Fırsatı olan varsa izlesin. Bu akşam da fanatic kazanır diyorum ve 3 rare basıyorum. Teamliquid'den baktım ama doğru mu baktım bilmiyorum. No Tidehunter vs Navi Virtus Pro vs Fanatic Grand Final yazıyor. bu akşam ki olaylar bunlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 evet bu akşamki 2 maç bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o zaman cips alma zamanı gelmiş dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nth vs navi başladı http://www.twitch.tv/tobiwandota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 nth pickleri çok kötü gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi 2 saattir yapıcakları şu ya. pa,gyro,nyx üstte magnus alamıyorlar herif kabak gibi geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 17dk'da paket ettiler,pickler yapıldığında belliydi yani bu kadar kötü pick pub'larda falan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 S-H said: nth pickleri çok kötü gibi geldi bana aldılar ellerine zaten.... o picklerle olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 çok sıkıcıydı. puppey de olmasa heycan olmıcak navi maçlarında. neyse sırdaki çekişmeli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fnatic vs virtus pro başladı. pickler çok ilginç. bane'i yaşatmazlar gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ulan adamlar combata girmeden aldı oyunu çok zevkliydi bence. üstte naix'i 4 kişi kesememesi komikti. gyro divine'ı creep kesmek için kasmış oldu resmen sdfsdf. meepo oynamayı becerince bu oyunu bırakıcam sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 böyle ızdırap oyun görmedim ben ama. bi furion pushlar. bi meepo pushlar. ölümlerden ölüm beğen ya. ama helal olsun virtusa çok feci sabırlılık sergilediler bütün oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 final başladı kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar