eldar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Görmeden bilemeyiz ama muhtemelen seçtiği dili konuşmayanları reportlarsan low'a düşeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 eldar said: Görmeden bilemeyiz ama muhtemelen seçtiği dili konuşmayanları reportlarsan low'a düşeceklerdir. bu rusları sadece yavaşlatır durduramaz,sadece biraz zaman kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 patchi yapmamıştım yapıp hemen gircem oyuna abi. rusca seçip gidip türkçe konuşcam chatte, intikam zamanı piçler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 S-H said: eldar said: Görmeden bilemeyiz ama muhtemelen seçtiği dili konuşmayanları reportlarsan low'a düşeceklerdir. bu rusları sadece yavaşlatır durduramaz,sadece biraz zaman kazandık. Haha iyi dedin :). Bakalım, yaşayarak öğreneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 team mm ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 5vs5 arkadaş takımları sanırım. Karşınada takım veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://cs6043.userapi.com/v6043207/4643/jEaPdHiOt9o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ya öz önce modu değiştirirken dil sordu çince ingilizce rusça. Aklıma şu geldi ırkçılıkta değil, rus alfebesini kullanan insanları bir araya latin alfabesini bir araya falan verse bu bahaneylede rus alfebesi kullanmayanlar kökten ruslardan falan kurtulsa? Sorarlarsa ırkçılık değil oyun içi iletişim için yapıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dota ruslardan ibaretmiş ingilizce seçince 10 dakikayı geçti hala oyun arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 agadfgsad ben sildim yine, bu sefer ısrarcıyım adam gibi mm koymadıkları sürece kurmayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 başlıyım bende buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 patchden sonra ilk defa girdim. seçtim ingilizceyi oyun arıyor şimdi çok heycanlandım lan. rus gelmicek mi şimdi oyuna? var mı deneyeniniz %100 çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yok geliyorlar hala hatta birine niye seçtin ingilizce bilmiyorsan dedik haters gonna hate dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kzpmaza said: patchden sonra ilk defa girdim. seçtim ingilizceyi oyun arıyor şimdi çok heycanlandım lan. rus gelmicek mi şimdi oyuna? var mı deneyeniniz %100 çalışıyor mu? ben bi kere denedim,gelmedi galiba ama net emin değilim çünkü oyun boyunca hiç konuşmayan ve ward courier almayan,wood farmlayan bir venomancer vardı.gerçi oyunu yine de kazandık ama tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 farkettim zaten. takımımda 3 kişi rus. yine trollüyorlar. müthiş önlem almışsın valve tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yeni başlayan hangi heroyu seçsin şimdi dotadan temel farklar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 noob soruları diye bi topic var orda 10 kez konustuk galiba oraya baksan daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Valve rusların seçenek sunulmaması gereken hayvanlar olduğunu kabul etmek istemiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ülkenin yüz ölçümü büyük diye bu seçenekler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ekmek said: Valve rusların seçenek sunulmaması gereken hayvanlar olduğunu kabul etmek istemiyor malesef. Aynen, rus serverı varken EU serverına doluşan adamlar ordan ingilizceye mi tıklamıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 onlar eu serverina doluyosa, siz de rus serverina gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 onlar heryerdeler. onlardan kaçış yok. kenya serverı olsa oraya da doluşurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sen nerede degilsen soyle biz ona girelim aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben hicbiyerde degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ingilize girdiğim oyunda rusça görürsem report basıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar