kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 buddha dun aksam en son oyununa baktim slark almistin. dakka 32 pt vardi sadece ustunde 0-13 bitirmissin oyunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Hea baya sıçtım ama tekrar oynasam iyi oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 beni de alın lan aranıza, ben de oynuyorum ama 2-3 hero biliyorum Silhoued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ben daha paticik'den kimseyle oynamadım. Bi buddha var listemde bir de Theridone oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iki mac ust uste aynı 3 kisi oyun oynadık birini normalde birini very high da oynadık. very high diye yanımıza verdiklerinden biri sand king le finale maxlayıp mana ve tranquil bot yaptı ve uzerine bir de konustu bu boyle oynanır diye. Helal olsun dota mm basarılarının devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Siz kötüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 acil +3 lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 https://dotabuff.com/matches/64597124 Şu oyunu arattığım zaman very high skill level da buluyor. Karşı tarafın picklere ve oyunun haline bakın. Bazen sanırım millet sırf trollemek için yapıyor. karşı taraf dediğim radiant oluyor bu arada asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 düzgün oyuncu arayan varsa eklesin Marshal.Nemesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 screwy said: iki mac ust uste aynı 3 kisi oyun oynadık birini normalde birini very high da oynadık. very high diye yanımıza verdiklerinden biri sand king le finale maxlayıp mana ve tranquil bot yaptı ve uzerine bir de konustu bu boyle oynanır diye. Helal olsun dota mm basarılarının devamını diliyorum abi eğer finale dediğin patlatmaysa o şekilde magmus oynanır honda hatta solo mid oynanır dur bakem replay bulabilcem mi bulamadım ya yane hatta söle bi mevzu var dotada olmuyoda honda axe atılabildiğinden herif stun yapıp kreep kesip early gamede adam eziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 very high falan diorsunuz o ne oluyor yaw kafam takıldı? bişey çıktı haberim mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 watcha tıkla recent games filter nick kısmına kendi ismini yaz swearch ettir orda seviyeler var mesela tek tek bak very highda oynun ne var highda oynun ne var diye bakabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 hep normal ve high ulen. bu yüzden mi ben acı çekiyorum arkadaş her oyunda mallarla. pehey. nası yükselcek bu? nasıl bi percent lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 senin toplam oyun süren ve performansına bakıyor diye biliyorum. emin değilim tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi o hiç açık deil karman çorman bişi ben mesela screwyle girersem high giriyorum başkasıyla girince normal oluyo hiç very high girmemişim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yok abi cidden var galiba o. very high gamelerim var benim bayağı, sürekli oynadığım noob bi arkadaş da var. onunla beraber oynadığım hiç bir oyun very high değil mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sonunda oyuna girebildim ilk maçı mı yapıyorum ama çoook zor geldi lol'den sonra yalnız bende grafikler berbat gözüküyor nereden düzeltebilecğeimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 BonePART said: screwy said: iki mac ust uste aynı 3 kisi oyun oynadık birini normalde birini very high da oynadık. very high diye yanımıza verdiklerinden biri sand king le finale maxlayıp mana ve tranquil bot yaptı ve uzerine bir de konustu bu boyle oynanır diye. Helal olsun dota mm basarılarının devamını diliyorum abi eğer finale dediğin patlatmaysa o şekilde magmus oynanır honda hatta solo mid oynanır dur bakem replay bulabilcem mi bulamadım ya yane hatta söle bi mevzu var dotada olmuyoda honda axe atılabildiğinden herif stun yapıp kreep kesip early gamede adam eziyo abi oynanır tabi cok ozel durumlarda(1v1sindir karsında melee carry vardır sırf onu ezmek icin falan gibi) ama side lane de double stunken oynanmaz. tranquil boots la mana boots aynı aynı yapılmaz falan. cok fail var o kiside hani 2 bot nası oluyo diye merak edene https://dotabuff.com/matches/64159659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dusuncelihayvan said: sonunda oyuna girebildim ilk maçı mı yapıyorum ama çoook zor geldi lol'den sonra yalnız bende grafikler berbat gözüküyor nereden düzeltebilecğeimi bulamadım sol üst çarka tık. video > advanced sağdaki texture 100'e daya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ha adam ikisinide mi yaptı euahueauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 very high olunca noluyo high olunca noluyo şimdi anlamadım ben? high var bende sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olm evvelsi gun oynayayim dedim bunu bi baktim 500 tane karakter onlarin 5000 tane skilli onlarinda 500000 tane item'i var. direk alt+f4 cektim 5 yil alir bu oyunu ogrenmek sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 olm 5,6 yil once oynuyodun sen sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yok lan dota'ya hep uzak kaldim ama bi o kadar da imrendim oynayanlara iste delioglan sagolsun bi dota2 verdi bana ama ogrenmesi cok zor oyunun boyle eline kagit kalem alip calismak lazim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bi yandan dota 2 hero build falan diye aratıp bi yandan vengeful cm gibi heroları alarak ya da randomlayarak deniyosun bi yerden sonra oluyo. bizde ilk oynarken vanguard yap derlerdi boyle item yok abi burda derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar