S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 screwy said: hondaki flint degil bu. hala bosa konusuyosun. o hondaki flintle aynı sanıyo skill i ondan konusuyo bırakın takılsın aynen,hon'dakinin yarısı kadar bile etkili değil.vision vermese lvl22 verilecek spell yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 baya islevsiz abi o slow, adam icinden gecmiyor, rangei de o kadar genis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sniper alanların alayı rus zaten. lame hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aquila said: baya islevsiz abi o slow, adam icinden gecmiyor, rangei de o kadar genis degil. cast range 1800yard ama skill alanı çok geniş değil hakkaten.ayrıca drop süresi de hon'daki gibi değil,attığın gibi düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 neyse abi tamam çok kötü sharpnell, range verin 40 40 vurursunuz oyunun başında öldürürsünüz supportu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Gereksiz demedik, olmazsa olmaz değil dedik. Oyununa,karşıdaki herolara, olduğun lane'e göre değişiyor o spell'in etkinlik oranı. O yüzden bodos vermedi,verdi gibi yorumlar yeto yorumları oluyor. Sven Stun, Slayer Laguna gibi bir spell değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 akli olan gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aquila said: baya islevsiz abi o slow, adam icinden gecmiyor, rangei de o kadar genis degil. adamın geçmek zorunda olduğu kilit noktalarda katil ama o skill dar alanlarda yoksa midde felan tabi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gidip tum sniper oynadıgım oyunlarımı izleyebilirsin. nasıl sharapnel verilmeden oynanırmıs. o slow a ihtiyac olmadıgını ogrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 stun vermeden svenle oyun kazanıp replayını atarsam svene stun vermeye gerek olmayacak mı yani? bu mu mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 reampage said: aquila said: baya islevsiz abi o slow, adam icinden gecmiyor, rangei de o kadar genis degil. adamın geçmek zorunda olduğu kilit noktalarda katil ama o skill dar alanlarda yoksa midde felan tabi tırt o yuzden duruma gore verilir verilmez diyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: stun vermeden svenle oyun kazanıp replayını atarsam svene stun vermeye gerek olmayacak mı yani? bu mu mantık tartismayi kendi seviyene mi cektin, ne bu simdi? svenin stuni kadar vital bi skill degil sniperin sarapneli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sparkcaster said: stun vermeden svenle oyun kazanıp replayını atarsam svene stun vermeye gerek olmayacak mı yani? bu mu mantıkgercek bir zeka urunu su cumle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bosver spark sen bilmiyosun dotayı ugrasmaya gerek yok. hon a devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ruslar bile stuna verio ama sniperın önceliği değil sharapnel zamanı geldiğinde ama verilmeli yani stat gitmek yerine çok fazla crowd control varsa belki stat gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi 5 kişi girmeyip slow vermediğin sniperla kazandığın çekişmeli bi maç replayı versene çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ha bide reveal olayı olduğu için karşıda invis varsada verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ne konuşuyosunuz bilmiyorum ama screwy çok itici ya. ocean ben theridone oynarkende alma gafletinde bulunduk bıkbıkbıkbık susmadı hiç lanet ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 spark sen iyi oynadığın bir maç replay'i versene çok merak ettim, bu kadar atıp tutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 http://www.dotafire.com/dota-2/guide/draw-a-bead-success-with-sniper-40 Gençler buyrun snip buildi. Okuyun öğrenin. Oyun başında 40-40 vurarak karşıdaki adamı en fazla gıdıklarsınız. (Ben bir farklılıkla oynuyom yalnız. 4. levelde ministun'a veriyorum. Sonuçta %40 şans verdikçe artmıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 5v5 cozer bu isi beyler, zaman belirleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 build çok kötü abi headshot a lvl 10 da vermis, ben genelde 2 ve 3 e 1 verip ilk skill fulluyorum, sonra 2 ve 3 ama degisir kisiye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ya o dediğin adaptasyon. Sonuçta adamın demek istediği şu; önce sharapnel sonra range sonra headshot. Ben de araya 1 tane ministun sokuşturuyorum. Bu da benim adaptasyonum. Sen önce 2-3 sonra 111 yaparsın. O da senin adaptasyonun:D Ama önce sharapnel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 2 1 1 3 1 4 1 3 3 3 şeklinde gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ministun lvl 7 de %40 ihtimalle 90 hitliyor. Yani yaklaşık 2 vuruşta bir ekstra 90 demek bu. Range de aldıysan o lvlda melee range herkesi haraslıyabiliyorsun. Her 3 hitinde en az 1 kere proclayacağını varsaysak 3 kere vursan yaklaşık 300 vuruyorsun rakibe. 2 kere proclarsa 400'e yakın bişey hitliyorsun arkasından yapıştıracağın assasinate'le kestin adamı. Senin şarapnel 120 mana cost, lvl 7 de adam altında yatsa 432 vuruyor 9 saniyede. slow kritikse pozisyon hero durumuna göre verilir, yoksa verilmez. edit: Guide Mom'a almayın demiş, baya efektif item mom sniper için. Shadow blade'e must demiş bu da çok yanlış. Manta da iyi item ama core değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar