Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yaw bir şikayetim daha var bu konuyla ilgili bilgisi olan söylesin lütfen. neden safe oyunlardan çıkınca kaybetmiş gözüküyoruz. mesela biri disconnect olunca adamlar pause ettirmiyolar doğal olarak. düşsün yenelim diye. çok kötü abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 nası ya safe oyunlardan çıkınca kaybetmiş mi sayılıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Safe oyundan çıkınca kaybetmiş sayılmıyorsun. Eğer senin tüm takımın çıkarsa takım kaybetmiş sayılıyor bu yüzden kaybediyorsun. Oyunda bir kişi bile kalsa oyun açık kalıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi hiç bişey anlamadım o dediğinden. sonuç olarak naparsam yapayım dotabuffda çıkmayacak mı bu yenilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dotanın aptallığı, valvin gerizekalığı işte. yıl oldu hala concede yok kick yok. 30dk boyunca karşı tarafın keyfini bekliyorsun bitirmesi için. kendi adamların ağaçların arasında saklanmış halde dolanıp duruyorlar bekle dur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kısacası oyundan biri düşünce sen de çıkarsan ama geri kalanlar oyunda kalıp beklerse kaybetmiş olmassın. ama sen çıkarsan o çıkarsa herkes çıkarsa kaybetmiş olursun. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 beklersen kaybetmemiş sayılmıyorsun, tüm takımın çıkarsa direkt kaybediyorsun. ha oolurda çıkmaz devam ederseniz 4b5 3v5 oldu ki kazanırsanız win oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi benim de en büyük dert bu. o concede fln nasıl oluyor başka moba oynamadım da bilmiyorum. ama herneyse şeyler olsun abi. en azından ff olsun. ff vardı weplada fln çok ezilince çakardık. 30 dakka heriflerin keyfini beklemek koyuyor. hele ki adamlar noobsa takımda ciddi anlamda sinir hastası oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kzpmaza said: kısacası oyundan biri düşünce sen de çıkarsan ama geri kalanlar oyunda kalıp beklerse kaybetmiş olmassın. ama sen çıkarsan o çıkarsa herkes çıkarsa kaybetmiş olursun. doğru mu? o kalanların yenmesi gerekiyo tabi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 evet yenmesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 2-3 gündür bende sinir hastası oluyorum, herkese dağıttılar beşaş ekmeği gibi oyunu aptal dolu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi iyi de mantıklı mı şimdi bu. 5vs4 oyun aldım zamanında ama her türlü ihtimal daha düşük. kısacası biri oyundan düştü diye ben büyük ihtimalle ratingimde düşüş almak zorundayım. böyle saçmalık mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Black-ice said: abi benim de en büyük dert bu. o concede fln nasıl oluyor başka moba oynamadım da bilmiyorum. ama herneyse şeyler olsun abi. en azından ff olsun. ff vardı weplada fln çok ezilince çakardık. 30 dakka heriflerin keyfini beklemek koyuyor. hele ki adamlar noobsa takımda ciddi anlamda sinir hastası oluyorum. kasap kamp olursada katmerli oluyor... Bitirmiyorlar (yada bitirmiyosun). 12 dk kill farm yaptıgımızı bilirim. Aslında bir cezası olması lzm ama kime neye gore vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ee niye o zaman safe to leave yazıyolar? safe derken ne demek istiyor orda. ne saçma bi sistemmiş bu ya ben bu zamana kadar safe to leave yazısını gördüğüm gibi çıktım çat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 leave yemiyorsun, safe kısmı orası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 peh meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ooo gg o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 leave yiyon çıkarsan safe diilken sonra leaverlar havuzu diye bişi var. böyle ghetto gibi orada oynuyosun 24 saat. allah düşürmesin. net gitti oyunda bi kere düştük arkasokaklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 naixi, armleti ve lotharı şu oyundan kaldırsalar çok zevkli oyunlar atılacak aslında ama biri naix alıyor oyundan soğuyorum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kzpmaza said: ee niye o zaman safe to leave yazıyolar? safe derken ne demek istiyor orda. ne saçma bi sistemmiş bu ya ben bu zamana kadar safe to leave yazısını gördüğüm gibi çıktım çat diye. takımından biri düşüp 5 dakka içinde gelmezse çıktığında ceza yemiyorsun safe olayı ondan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Artariel said: naixi, armleti ve lotharı şu oyundan kaldırsalar çok zevkli oyunlar atılacak aslında ama biri naix alıyor oyundan soğuyorum direkt. geçen bi oyunda karşı takımın 4'ünde bizde de 2 kişide lothar vardı. dust basmaktan toz dumanına döndü ortalık heroları göremiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 necro diye birşey var kardeş , gem var bildiğiniz gibi. Devletimiz herşeyi düşünmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 serverlar bilmemne sorunlumu yoksa benmi sorunluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 sorun var ya millet bağlanamıo oyunlara eu eastde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 steam dc bu hatayı mı alıyorsunuz? Eğer bunu alıyorsanız sevinicem çünkü kafayı yedim iki saattir sadece bende var sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar