4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bencede kaza süsü Ardeth e takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bayağı süslü bi kaza bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 senden suslu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 araba geri gelip kızı ezerken oğlan ne yapıyor muş. bence kızın atladığını gören çocuk geri gelip kızı bilerek ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lütfen olayı sulandırmayalım sina bey. burası benim bölümüm ve burada bğyğk güç büyük sorumluluk getirir evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 off ne şanssız bir insanmış bu ya said: Sezgin'in uzun süredir ayrı olduğu eşiyle boşanma davasının devam ettiği öğrenilirken, 8 yıl önce kayınvalidesi Naciye Sezgin ile 4 yaşındaki oğlu Ceyhun'un gezmeye çıktığı ve bir daha geri gelmedikleri öğrenildi. Kayıp olayının ardından kayınvalide Sezgin'in parçalanmış cesedi bulundu. Ceyhun'dan ise hiç haber alınamadı. Oğlunun bulunması için büyük mücadele veren genç kadının kendisine yardım edenlere 50 bin TL ödül vereceği öğrenildi. http://www.aksam.com.tr/meger-hacerin-hayati-da-drammis--148405h.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 kızın facebook fotolarını neden koyuyorlar ki, kaza fotoğraflarına tıklayınca onlar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 KAZADAN FOTOĞRAFLAR!!! http://i.imgur.com/ZiNpk.jpg OLAY EĞLENCE DÖNÜŞÜ YAŞANMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 said: Özdilek Bursa Kaplıkaya Hipermarketi'ne ait otoparkta meydana gelen ilginç kazada, toplam 5 araç hasar gördü. 16 JHT 79 plakalı aracın sürücüsü Gönül Yıldız isimli bayan sürücü, otoparktan çıkmak isterken önde duran bir araca çarptı. Daha sonra panikleyen bayan sürücü, arkada duran başka bir otomobile çarptı. Bunun üzerine iyice panikleyen bayan sürücü, hızını alamayınca otoparkın üsk katından aşağıya uçarak, yerde park halinde bulunan iki araca daha zarar verdi. Olayda 5 araçta maddi hasar meydana gelirken, bayan sürücü ise yara almadan kurtuldu. Kaynak : http://www.haber3.com/bursada-otoparkta-ilginc-kaza-1589220h.htm#ixzz2Bkkk35kt bunun üzerine daha da panikleyen sürücü araçtan çıkıp 3 kişiyi bıçakladı... askfhalfafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 BUUUURSAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kesin içki içmişler, 7.4 yetmemiş ondan allah çarpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 GwindonSurion said: KAZADAN FOTOĞRAFLAR!!! http://i.imgur.com/ZiNpk.jpg OLAY EĞLENCE DÖNÜŞÜ YAŞANMIŞ aynen nası b,ir habercilik anlayışı http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/268/%c4%b0zmir%27de%20inan%c4%b1lmaz%20kaza/D0710555.jpg gidip facebook porfilini stalklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://www.milliyet.tv/video-izle/Akil-almaz-kaza-kamerada-kPqS9xwuLfkN.html oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 oha harbi. yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi çok kötü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi kızın fotoraflarını koymuşlar resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ulan ne iğrenç adamlarmışsınız be. Çok kötü bir trajedi yaşanmış, kadıncağız ölmüş gitmiş. gülmeler, komik olmayan espri zorlamaları, tiksindim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi polis hemen ne sıkıştırmış orda kadın can havlindeyken. adam arabayı çekene kadar ohoo. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 zerobey said: ulan ne iğrenç adamlarmışsınız be. Çok kötü bir trajedi yaşanmış, kadıncağız ölmüş gitmiş. gülmeler, komik olmayan espri zorlamaları, tiksindim ya. benim abi o. videoyu görünce de üzüldüm hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 calimero said: said: Özdilek Bursa Kaplıkaya Hipermarketi'ne ait otoparkta meydana gelen ilginç kazada, toplam 5 araç hasar gördü. 16 JHT 79 plakalı aracın sürücüsü Gönül Yıldız isimli bayan sürücü, otoparktan çıkmak isterken önde duran bir araca çarptı. Daha sonra panikleyen bayan sürücü, arkada duran başka bir otomobile çarptı. Bunun üzerine iyice panikleyen bayan sürücü, hızını alamayınca otoparkın üsk katından aşağıya uçarak, yerde park halinde bulunan iki araca daha zarar verdi. Olayda 5 araçta maddi hasar meydana gelirken, bayan sürücü ise yara almadan kurtuldu. Kaynak : http://www.haber3.com/bursada-otoparkta-ilginc-kaza-1589220h.htm#ixzz2Bkkk35kt bunun üzerine daha da panikleyen sürücü araçtan çıkıp 3 kişiyi bıçakladı... askfhalfafasd this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gerçekten kötü bir ölüm ama hareket halindeki arabadan neden atlarsın ki adam tecavüze mi yeltenmiş kızı kaçırmaya mı kalkmış yani nedir onu arabadan aşağı atlamaya zorlayan hani "aptallık"tan ise yapacak bir şey yok, elenmiş. ama adamın hayati derecede kızı etkileyecek bir etkisi olmuşsa umarım cezasını çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu arada her ay düzenli numunelik hasar dosyası inceliyorum ve bu dosyaların çoüu ölümlü kaza ama olmayacak ölümler, adam iki arabanın arasından geçerken üçüncü bir arabanın arkadan şçarpması sonucu diğer iki aracın arasında sıkışıp ölüyor fln, başkasının aptallığından hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi bende arabaların arasından gecmemeye çalışıyorum zorunda kalırsam da arkadan başka araba geliyor mu diye bakıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Adam panik yapmış o olayın şokuyla böyle bir kazanın meydana gelmesi gayet normal el frenini çekmek o anda nasıl aklına gelebilir eğer aşırı panik halinde biriyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar