Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beden Dili ve Koltukaltı

imamizer

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

kıllı değil.
böyle temiz, ipeksi, beyazdı, kıvrım yerleri tatlı bir pembe tona çalıyordu.

ama konu bu değil.

abi şimdiye kadar ben muhtemelen bir sürü buna benzer işareti kaçırdım galiba. siz biliyormuydunuz olm? sizdeki bu rahatlığı çözemedim. ya sizede gösteren olduysa?

hatta bu konuda türkçe kaynak yok!! her yıl binlerce seks daveti karşı taraf tarafından anlaşılamıyor bu coğrafyada.

sonra kızlar kezban, türk kızı çok reroro

valla ben genelde kışın ilişkiye başladığım için koltukaltı değil de çıtçıtlı donun çıtıyla mesaj alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

imam,
kız özgüven sahibi öncelikle.. netce okunuyor bu beden dilinden..

ayrıca, senin yanında da konforlu hissetmiş.
ve evet sana gözleriyle olmasa da pembe koltuk altlarıyla göz kırpmış ve kur yapmış.

gözlerle de süzme, kısma birkaç kıvılcım çakması göndermiştir de sen pembenin tonunda kör olmuş ve kaçırmışsındır o mimikleri kesin.

eğer hala valid ise hatun senin içun, go and get those pink armpits dude!
Sosyal ağlarda paylaş

coco said:

imam,
kız özgüven sahibi öncelikle.. netce okunuyor bu beden dilinden..

ayrıca, senin yanında da konforlu hissetmiş.
ve evet sana gözleriyle olmasa da pembe koltuk altlarıyla göz kırpmış ve kur yapmış.

gözlerle de süzme, kısma birkaç kıvılcım çakması göndermiştir de sen pembenin tonunda kör olmuş ve kaçırmışsındır o mimikleri kesin.

eğer hala valid ise hatun senin içun, go and get those pink armpits dude!

kendisi güzel, hoş hatta yard. doç. ama olmaz işte. istemem. hem ben hazır olunca sana kur yapıcam coco.

@dasaaa
beden dili aracılığıyla seks daveti geldi diye kıskanıyorsun. hemde rulman olmayan birinden.
Sosyal ağlarda paylaş

hımz.

"her şey bir kurla başlar"
by coco, özlü sözler vol3.2.7.

ama her kur hedefini bulmaz.
ehueuem.

bu durumda da üzülmeyin, çünkü iyi yapılmış bir kur ilelebet akıllarda kalır ve güzel hatırlanır dolayısıyla hedef tutmasa veya şaşsa bile başka oluşumlara tohum olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

@Cuce
hayır cüce öyle anlık şeylerden bahsetmiyorum. bariz bir şekilde gözlerini bana dikmişken ellerini sürekli saçına boynuna götürmesinden, ellerini ensesinde, başının arkasında birleştirmesini diyorum.

@copry
bence de shameless copry. daha yeni tanışmış sayılırdık çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

@dasaaa

bir de "hep" demişsin.. !!
bu durumda biçarenin başına çetin bir cevizle karşılaştığında geleceklerin her an olma olasılığı artıyor.

çünkü her homo sapiens malesef animalia tarzı kurlardan anlamadığı gibi hoş da karşılamayabilir dasaaa.

bu konuyu biraz endişeyle ele alıp kurlarına temkin app. yüklemelisin. öneri bu tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...