nedanko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hastasiyim bu adamlarin. Her albumde dumur ederler mi ya. Her albumde bir yenilik, her albumde muhtesem parcalar. Radiohead / Pink Floyd gibi goruyorum bu adamlari. http://www.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ingiliz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Taksimde icmisin sabaha kadar 10 tane bira dostlarla. sonra bu sarki girecek sabaha dogru. guler misin aglar misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yeni albümden mi bu parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 hysteria <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben de bayağı sevdim albümü. ilk başta supremacy ve panic station'a kitlenmiştim ama sonra sonra animals, explorers ve liquid state (survival ve madness daha önce yayınlanmıştı zaten) derken iyice ısındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 madness haric hicbirini dinlemedim ya, yeni sarki dinlemek acaip geriyo beni, guzel cikmiycak vaktim bosa gidicek diye geriliyorum. ama madness harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 eski albümleriyle uzaktan yakından alakası yok ve hiç beğenmedim. nerede o muscle museum'lar bliss'ler new born'lar knights of cydonia'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Çok iyi olmuş. En iyi albümleri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 nedanko said: Pink Floyd gibi goruyorum bu adamlari. pink floyd dışında hiçbi şeyi dinleyememekten mütevellit müziksiz kaldığım 2000 başlarında hızır gibi yetişmişti muse. ama yine de pink floyd'la kıyas edilmesine itirazım var. the wall öncesi pink floyd bambaşka bişey. bu arada güzel ama showbiz hala bence en tepede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 showbiz zamanin gercegi ama. roger waters'in the wall konserine gitmistim. hayatimda izledigim en guzel konserdi, tamamen showbiz. artik 70 lerde 80 lerde degiliz. tabii ki pink floyd her zaman ayri yerde, ama bu adamlarda ingiliz muziginin krali yani. zamana gore degerlendirmek gerek. artik kim kaldi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sonunda beğendiğim bir muse şarkısı pek güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Adamların ben de hastasıyım ama bilmiyodum yeni albumlerinin çıktığını şaşırdım / sevindim , şarkı da gerçekten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Yaşasın muse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Albümün bu şarkısını loopa aldım. Londra Olimpiyatları resmi şarkısıymış aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bunu izle o zaman. mukemmel. http://www.youtube.com/watch?v=B1Jfk8j63a0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 beğendim albümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 survival daha iyi bence madnessten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 panic station çok hoş olmuş bir de. sabah işe giderken top 10 listemin 1 numarasına bomba gibi bir giriş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar