Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Kasımda ilk defa devlet töreni yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 mayıs 2012 tarihinde resmi gazetede[ karar sayısı 2012-3073 ]yayınlanan yönetmeliğe göre cumhuriyet tarihinde ilk defa 10 kasımda Atatürkle ilgili törenler yapılmıyacak.

Yönetmeliğin 4. Bölümünün 8. maddesine göre ,sadece Başkentde valilik,Başkent dışında kutlama komiteleri tarafından,sergi,konferans,yarışma ve tiyatro gibi etkinliklerle sınırlandırılmıştır.

Yönetmeliğe göre

10 kasımda saat 9.05 te Anıtkabirde devlet töreni yapılmıyacak

İllerde ve ilçelerde 10 kasımda saat 9.05 teAtatürk anıtlarında saygı duruşu,çelenk sunma ve tören yapılmıyacak

Okullarda 10 kasımda sat 9.05 teanma etkinlikleri yapılmıyacak

10 kasımda saat 9.05 te tüm yurtda uygulanan siren çalma ve saygı duruşu yapılmayacaktır.

http://www.antakyahaber.net/haber/8762/10-kasimda-ilk-defa-devlet-toreni-yok.html
Mesaj tarihi:
bi de müslimler..

onlardan daha gerçek o kadar çok müslim o saygı duruşunda fatiha okuyordu ki ata'ya..

ya bu ironiyle protesto edelim dicem ama ........ !!!!!!
Mesaj tarihi:
cumhuriyet bayramını kutlayan insanların üstüne zırhlı araçlar ile saldıran tekmeleyen hükümetten ne bekliyorsunuz? el kaide militanlarına kamp kuran adamlar zaten atatürk için tören yapsa atatürk utanır
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu orada okudum yönetmeliği şimdi, yok öyle bir şey tam olarak. Abartılıyor yani. Tören yasağı yok, tören geçişi yasağı var resmi bayramlar dışı tarihi günlerde.

Haberi yazan ortalığı ayağa kaldırmaktansa ikisinin farkını öğrensin.
Mesaj tarihi:
abi 1000 yıl boyunca 10 kasım mı yapacaktık
bir yerden başlamak lazım işte

yine insanlar 9.05 de durar saygı duruşunu daha etkili olur hem
10 sene sonra da rutin hayatımıza döneriz
Mesaj tarihi:
TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi: "ATATÜRK'ün 74'üncü Ölüm Yıldönümü" anma törenleri kapsamında, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü, ANITKABİR'de Sayın Cumhurbaşkanı'nın başkanlığında "Çelenk Sunma Töreni" icra edileceğinden; emniyet tedbirlerinin kontrolü ve tören hazırlıklarının yapılabilmesi maksadıyla, ANITKABİR, 09 Kasım 2012 Cuma günü saat 14.00'ten, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 10.00'a kadar ziyarete kapatılacaktır.”
yurthaber
Mesaj tarihi:
9daki sirenler kornalar falan cok gereksiz ve anlamsizdi da, insanlarin anitkabire falan gitmelerine engel olmaya kalkmazlar umarim yine.

kilifini hazirlamislar bile
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tekrar söylüyorum bu sayfada da:

Tören yasağı yok, tören geçişi yasağı var resmi bayramlar dışı tarihi günlerde.

Haberi yazan ortalığı ayağa kaldırmaktansa ikisinin farkını öğrensin.
Mesaj tarihi:
toren yasagi yok diyosun da, bu sefer de anitkabiri kapatmislar komple

tam anlamadim ben de aslinda, sabah acik galiba. cumhurbaskani ne zaman koycak celenki aksam mi? milleti delirtmesinler yine
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

Rerore said:

abi 1000 yıl boyunca 10 kasım mı yapacaktık
bir yerden başlamak lazım işte

yine insanlar 9.05 de durar saygı duruşunu daha etkili olur hem
10 sene sonra da rutin hayatımıza döneriz

yapacaksın

fatiha okuyorum cümle geçmişlerimize
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

güvenlik nedeniyle 10 a kadar diyor.
komple değil.
açarlar 10dan sonra.

[s]Cumartesi :) ertesi gün 10 o[/s]

hah değilmiş önceki günmüş o

ama 10dan önce gidemediysen ne anlamı kaldı
bu zamana kadar oldumu böyle bişi de güvenlik nerden cikti...?
  • Yeni Oluştur...