reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Pasha said: nihayet duzgun biri cikti :) TIM 1200 tl verdi, gercek fiyati ortaya cikti demek komik olmus. Adam 1200 TL ye alip 1000e 1100 e satmayacak heralde. Kimse babasinin hayrina is yapmaz. Ticarette esas para kazanmaktir. Tek tarafli degil hem alirken hem satarken kazanmaktir. 1200 e aldigi telefonu 1300den asagi vermez. 1400 + pazarlik dememin amaci karsimdaki insani kirmadan aklimdaki fiyata cekmekti. Butun is hayatim ticaret ve pazarliktan ibaret oldugu icin kimse pazarliksiz mal almaz saniyorum veya. Herneyse aklimdaki fiyat 1250-1300 arasiydi zaten. Dusunen arkadaslar OM yoluyla ulasabilirler. Dipnot: Suriyeden kacak 450-500 tl ye geliyo su an iphone 4sler. amerikaya gitmene gerek yok, 1200e almana hic gerek yok sevgili kardesim. adam telefona cıkarıp nakitmi 1200 verio yoksa takasamı 1200 alıo cok farklı seyler demektir adama galaxy gelisi zaten 1200 tl felan yani sana galaxyi karsız verio o iphonuda 100 tlden satsa 100tl kar demek artık matematikciler daha net çozsunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 vadaa said: biz o konuyu kapadık kimseyi kırmamak adına geç kaldın bak adam cola bile ısmarliyor ilk sayfayı okuyup giriştim asdf, olsun akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://www.sanalpazar.com/Iphone-4s-16gb-Siyah-Ucuzmarket-Vergili-Kayit-Garantili__isp4957584 ha bu arad bole urunler var 0 felan ama burası türkiye, pazar serbest kafana göre takıl ama öte yandanda paticik burda yargılarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 o linkteki de kaçak... ayrıca pahalı, ben türkiyeden kaçak olarak 1.350'ye aldım eşime. kur daha yüksekti ben alırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kayıtlı ve garantili işte 1 sene kaçak olunca ne farkı oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hala yurtdisindan gelme cihaz linki veriyosun, ben de garantisiz almis olsam ona gore fiyat veririm tabii ki. tekrar soyluyorum telefon TURKCELL TIMden alinma. Yani 13 ay daha Turkiyede garantisi mevcut. 1250 TL'ye kadar da vericem dedim. Tercihiniz garantisizden yanaysa gider alirsiniz. Size karisan, laf soyleyen yok. Sabaha kadar konussaniz fiyatim degismeyecek. Sifiri hala 1800 TL olan telefonu 800 e verecek halim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 reampage said: kayıtlı ve garantili işte 1 sene kaçak olunca ne farkı oluo hangi garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 su demek oluyo, o kaydi yapan kisi ayni IMEI yi 10-15 lira gibi bi rakama 3310 gibi abuk subuk bi makinaya atiyo sonra sen elindeki telefonla kaliyosun oyle. BTK dan mesaj geliyo IMEIniz klonlanmistir telefonunuz kapanacaktir diye, arayip durumu izah ediyosun ve o IMEI numarasi sadece mevcut hattinla calismaya basliyo. elindeki telefonda cop olmus oluyo boylece. Dedigim gibi herkesin kendi tercihidir, isteyen kacak alir ister faturali. Saygi duyarim ama bu demek degildir ki telefonu 3gs fiyatina saticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 elesso said: abi çok saçmalıyosunuz, kendinizi komik duruma düşürüyosunuz. adam amerikadan mı almışki o fiyat üzerinden bedel biçsin? telefon bayisine yada bilkoma gidip yapın bu muhabbetleri bi zahmet... 2. el ürünü aldığın fiyatın %25 - %30 aşağısına satarsın. dünya üzerinde en ucuz nerede var onun %25-%30 aşağısına satmazsın. s3 ile de karşılaştırılamaz çünkü s3'ün 0 fiyatı ile 4s'in sıfır fiyatı denk değil. -------- yurt dışından alınan iphone'un dezavantajları 1- kendi pasaportunuz veya tanıdığınızın pasaportuna kayıt ettirme şansınız yoksa diğer kaynaklı pasaport kayıtları 3-4 ay içerisinde patlamakta genelde. 2- garanti yok, tamiri çok pahalı 3- önceki madde ile bağlantılı olarak kronik bir sorunda iadesi yok. 4- elden çıkartması dert. pasaport kayıtlı telefonu satıp yeni bir telefon kayıt ettirdiğinizde sattığınız telefonun kaydı düşüyor. ben erbilden 2 tane almıştım birini çaldırdım :), sikko ülkeden almamın da böyle bir dezavantajı oldu maalesef. türkiye fiyatına denk geldi... Su 4. maddeden emin misin? Ben 2 yilda bir kere pasaporta telefon kayit ettirilebilir diye biliyorum .Diger turlu hayatin boyinca pasaportuna 1 telefon kayit ettirmis oluyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Pasha said: Aralık 2011de Turkcellden aldığım beyaz 16gblik iphone 4s'i kullanmadığım için satmaya karar verdim. Kutusu faturası vs herşeyi duruyo. 1400 TL düşünüyorum ama cüzi bi pazarlık yapabiliriz. lol yurtdışından getirme sıfır 4s'ler 1350 TL şu anda. benim dediğim kendin getirtmiyon hazır getirilmişi var unlock kayıt mayıt derdi olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 benim telefonum yurtdışından mı gelmiş ki ona göre fiyat söyleyeyim? kimseye zorla bişey satmıyorum, ben bu telefonu 2200 e turkcell timden alırken 1700e dediğin gibi gelen telefonlar vardı. tercih etsem ben de öyle alırdım heralde :) şu fiyata şurda bu fiyata burda var demenin bi esprisi yok çünkü aynı koşullara sahip değil dediğiniz cihazlar. almak isteyen, aklında bi fiyat olan söyler duruma bakarız. Aynı telefona niye daha çok para vereyim gider faturasız alırım diyen gitsin alsın. kimseye siz de benim gibi yapın demiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Amma çok boş beleş yorum dönmüş haa...Yok amerikadan alırsan şu kadar falan..Gümrüğün g'sinden haberdar olmayan adamları almayın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Dark_Soul said: elesso said: abi çok saçmalıyosunuz, kendinizi komik duruma düşürüyosunuz. adam amerikadan mı almışki o fiyat üzerinden bedel biçsin? telefon bayisine yada bilkoma gidip yapın bu muhabbetleri bi zahmet... 2. el ürünü aldığın fiyatın %25 - %30 aşağısına satarsın. dünya üzerinde en ucuz nerede var onun %25-%30 aşağısına satmazsın. s3 ile de karşılaştırılamaz çünkü s3'ün 0 fiyatı ile 4s'in sıfır fiyatı denk değil. -------- yurt dışından alınan iphone'un dezavantajları 1- kendi pasaportunuz veya tanıdığınızın pasaportuna kayıt ettirme şansınız yoksa diğer kaynaklı pasaport kayıtları 3-4 ay içerisinde patlamakta genelde. 2- garanti yok, tamiri çok pahalı 3- önceki madde ile bağlantılı olarak kronik bir sorunda iadesi yok. 4- elden çıkartması dert. pasaport kayıtlı telefonu satıp yeni bir telefon kayıt ettirdiğinizde sattığınız telefonun kaydı düşüyor. ben erbilden 2 tane almıştım birini çaldırdım :), sikko ülkeden almamın da böyle bir dezavantajı oldu maalesef. türkiye fiyatına denk geldi... Su 4. maddeden emin misin? Ben 2 yilda bir kere pasaporta telefon kayit ettirilebilir diye biliyorum .Diger turlu hayatin boyinca pasaportuna 1 telefon kayit ettirmis oluyorsun . 2 seneden önce satmak istersen şeklinde düşündüm. 2 sene az süre değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Pasha said: satildi. kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Eşim de telefonunu satmaya karar verdi, 16 beyaz 4S. Telefon yine Aralık 2011de turkcell TİMden alındı. Genpa garantilidir yalnız faturasını bulamıyo ama genpa garanti sorgulamada onayı çıkıyo. Aynı bayii ile görüşüp fatura fotokopisi istiycem. Kutusu, şarj aleti, kitapçığı ve sim iğnesi var yalnız kulaklık kayıp. Orjinal kulaklık hesiburada da 50 tl şu an. İstediği fiyat 1250, kulaklık indirimi dahil :) Ataköy, Bahçeşehir veya Lalelide elden teslim. edit: Eşim sürekli kılıfla kullandığı için kozmetik olarak çok iyi durumda. Yanında kılıfları da vericez ama hep pembeli, taşlı ıvırlı zıvırlı olduğu için pek işinize yaramayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Kendi 4S'imi daha iki gün önce telefoncuya 1200'e sattım. Onun da kar koyup satacağını düşünürsek, demek ki bir şey bildiğini sanıp sırf kıskançlıktan baltalamak adına saçma sapan yazılar yazan tonla insan varmış bu topakta. Annemin 4 bile 900'e gitti, adamlar 4S'i o fiyata istiyor eheh. Yurtdışından (20 dolar bile olsa) kargoyla cep telefonu gelmez öncelikle. Vergisini ödesen de gelmez. Fiyatı 600-700 liranın üstünde olan şeylerin garantisiz olması da büyük risk. Uluslararası garanti denen şey hem 2 yerine 1 sene, hem de kılıfına uydurup ondan kıvırıyor Apple, garantisiz kalıyor telefon. Kargoyla Amerika'ya cep telefonu gönder getirt diye bir şey de yok. Çok işkembeden sallanmış. Kayıt ettirmenin derdi ve dolandırılma riski var. Avrupa'dan, Dubai'den iPhone 5 hariç getirtmeye değmiyor, kaydıyla neredeyse Türkiye fiyatı oluyor, Amerika şart. Dolayısıyla Bursa'dan getirtiyormuş gibi "gider alır dönerim, giden birini bulurum" falan demenin de pek alemi yok. Sürekli Amerika ziyaretleri yapılan bir aileniz varsa da zaten Paticik 2. el forumundan 4S kovalamayın :p Pasaport olayında ilk kaydedilen açık kalıyor bu arada, son kaydedilen değil. Bir kere kaydettirip o kayıt patlayınca da başka pasaporta kaydedilmiyor galiba, pasaport sahibiyle gidip bi ton tırmalamanız gerekiyor. Sakat onun için, tanıdık olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Evet bu son yazdığın kısım başıma geldi ama şöyle satıcı bendim patiden bir arkadaşa satmıştım, unuttum şimdi nickini falan istemeden mağdur oldu ama küfürler diz boyu olunca fap fapa bıraktım sanki kanunu ben değiştirdim. Boş ver baggio gitsin alsın arkadaşlar, bizim millet konuşmayı çok sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 screwy said: sıfırı amerikada 973 tl + kargo 50tl olsun hadi + pasaporta yazdırma 100 olsun hadi benden de bi 100 tl islesin etti 1200 lira. sen gelip 1400 tl yazarsan ikinci ele tepki cekersin ne bekliyosun. dunya uzerinde 0 ı 1200 lira olan aleti de kimse 1100 liraya da ikinci el almaz yani. hala da gelip 1100 e satmam mı demisim diyosun. tamam satarsın da mesajda 1400 yazıyo kimi kazıklamaya calısıyosun diye bi suru adam soruyo iste. geyiğine topic i okuyordum da, turkcell den alınma telefon ile abd den alınma olanı kıyaslamak hangi kafa acaba? hayır abd de atıyorum 400 usd ye çıktığında türkiye'de 2.500 tl ye satılıo bu alet? sen nasıl turkcelle gidip "ohooo bu abd de 400 usd bizi mi yiosunuz" diyemiyorsan (demediğini varsayıyorum) bu adama da burada aynısını diyemezsin. ha gelir "turkcell de sıfırı 1.800 tl iken 1.400 pahalı" dersin o olur çünkü aynı mal. ama öbürü mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 screwy çok saçma yazmış hakkaten. amerika'dan o fiyata almış olabilir de alet türkiye'de satılıyor ve türkiye'de o aletin ederi o. türkiye fiyatından biraz daha ucuza satıyor, gayet güzel bence. ha dersen ki amerika'ya gider ucuza alırım, git al :) edit: kargo 50 lira falan da yazmış, o yüzden pas geçiyorum tamamen. yazmamışım gibi sayın bu mesajı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 zaten satılmış abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 screwy said: sıfırı amerikada 973 tl + kargo 50tl olsun hadi + pasaporta yazdırma 100 olsun hadi benden de bi 100 tl islesin etti 1200 lira. sen gelip 1400 tl yazarsan ikinci ele tepki cekersin ne bekliyosun. dunya uzerinde 0 ı 1200 lira olan aleti de kimse 1100 liraya da ikinci el almaz yani. hala da gelip 1100 e satmam mı demisim diyosun. tamam satarsın da mesajda 1400 yazıyo kimi kazıklamaya calısıyosun diye bi suru adam soruyo iste. senaryo yazmış eleman. amarikanyadan daha neler getirebiliyon paranın 3/8 iylen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Ahahahaha bu ne abi sdf. Amerika'da ki fiyat mantığına bakarsak www.musiciansfriend.com şu siteye giren herkesin, taksim tüneldeki dükkanları bombalaması lazım. Ver abi gitarı sipariş gelsin amerikadan. Olmadı mı uçak biletini ryan airdan al 10 euroya gidiş geliş 20 euro gider alıp gelirsin gitarı sdf. Hatta yeni sistemle ayakta gidiyormuşsun uçakta 5 euroya bilet varmış, daha da iner fiyat. edit: o fenderin fiyatı inecek ! kimi kandırıyon sen. manyetikleride paslanmıştır onun. kesin gitarı dandik şarkılar çalıp eskitmişsindir de sen. 200 tl veririm. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 aa bu kadar ediyomuymuş yahu. ben de satayım o zaman ya. ayrı topik açmıyorum, buradan teklifimi yapayım. siyah 4s, 16 gb. arkalı önlü yabışkan korumalı dalgayla kullandım. 1000 lira, pazarlıksız. ios6'dan sonra wi-fi grey out oldu yalnız. nasıl çözülüyor bilmiyorum. garantisi nisana kadar devam ediyor. la bu bayaa değer düşüren bişey olabilir aslında. bilemedim şimdi nasıl çözülüyor, bakmadım da hiç. (ulan kolay çözülen bişeyse de 1200e giden aleti 1000e satmış olacaz sdfsd) zaten wi-fi gitmeden önce de kullandığımı hatırlamıyorum hiç. avea sınırsız paketi var 35 lira, bayaa yetiyor. ha bi heves fifa 13 yüklediydim online oyun için, onda wi-fi bağlantı istiyordu. oynayamadım. bak hatırladım şimdi işte bi bunun için ihtiyaç duymuştum. alan varsa haftasonu getirip istanbul içi elden teslim ederim. kargoyla yollarsak da sorun değil, kargosu benden olur. ya bi de alan olursa yanında araç şarj dalgasını da vereyim, sadece iphone zımbırtısı zaten. 5 alırsam da uyumsuz olacak. hediyem olsun. özetle benim gibi wi-fi çok sallamam ya kullanırım diyen varsa vereyim bin liraya helalleşek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar