Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CFR Cluj - Galatasaray ( 07.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

Bu Braga Cluj'u darmadağın eder yalnız, ilk yarı izledim de Manu'yu perişan ettiler. Hele top taşıyabildikleri kadar bitiricilik olsa takımda ilk yarıdan 2-3 atardı Braga, neyse ki o handikapları var yoksa cidden top class takım olurlar bu oyun ve oyuncu yapısıyla,

ManU'yu perişan etmekte bir şey yok, Cluj da perişan etti ManU'yu, biz de kök söktürdük oradaki maçta.

Ama işte adamlar bir şekilde kalite farkıyla alıyorlar ne kadar kötü oynarlarsa oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DarKRideR said:

Bu Braga Cluj'u darmadağın eder yalnız, ilk yarı izledim de Manu'yu perişan ettiler. Hele top taşıyabildikleri kadar bitiricilik olsa takımda ilk yarıdan 2-3 atardı Braga, neyse ki o handikapları var yoksa cidden top class takım olurlar bu oyun ve oyuncu yapısıyla,

ManU'yu perişan etmekte bir şey yok, Cluj da perişan etti ManU'yu, biz de kök söktürdük oradaki maçta.

Ama işte adamlar bir şekilde kalite farkıyla alıyorlar ne kadar kötü oynarlarsa oynasın.

abi yalnız şansa golleri canlı izledim, ben halen inanamıyorum.

Gören eze eze maçı çevirdiler sanacak ama yok. Braga oyundan çok düşmeden bir anda çevirmeyi başardılar maçı, helal olsun cidden. Büyük takım olmayı geç ekol olmak nedir gösteriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...