Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CFR Cluj - Galatasaray ( 07.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar topa sahip olabilen bir takım eğer doğru dürüst atak geliştiremiyorsa bunda sorunu hücumda aramak lazım. Sağ kanattan bir kere gelebildik mi, yok. Hayır yani bu takım Cluh'u her türlü yener, ama oynaması gereken bu taktik değil. Dön 3 orta sahaya kanatlar daha düzgün çalışsın. Ben E. Çolak'ı içeri girmesinden sıkıldım. Riera otoban gibi bütün kanat ona kalmış. Sağa hiç değinmeyeyim zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

ya şu cluj gibi futbol anlayışına sahip takımlar yer yüzünden silinse ne güzel olur

1-0 geride takımda yarı sahayı geçip pres yapan yok

varsa yoksa rakip üstlerine gelsin topu diksinler şansa forvetin önüne düşerse pozisyon olsun

barcelona gibi bokunu çıkarsın demiyorum ama şöyle futbol oynayan takıma karşı da fifadaki trollkidler gibi 90 dakika defansta top çevirsen yeridir öne geçtikten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ya şu cluj gibi futbol anlayışına sahip takımlar yer yüzünden silinse ne güzel olur

varsa yoksa rakip üstlerine gelsin topu diksinler şansa forvetin önüne düşerse pozisyon olsun

barcelona gibi bokunu çıkarsın demiyorum ama şöyle futbol oynayan takıma karşı da fifadaki trollkidler gibi 90 dakika defansta top çevirsen yeridir öne geçtikten sonra

aynen katılıyorum şerefsize yatıyor takım. bişe olcak karambol kafaya göte çarpacak top önünde bi vurucak gol.
sonra 40 DK 0-0-11 taktiğiyle 1-1 bitecek maç.

not: digisportun sopcast linki kayboldu restart atınca. allahını seven atsın.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin potansiyelinin çok altında oynuyor. Cluj hakikaten dandik bir takım. Biz bu takıma puan kaybedersek tamamen sistem yüzünden. Fatih Terim geçen sene 4-4-2'ye döndü ve Ligde işe yaradı. Avrupa'da böyle olmayacağını görmesi lazım.

En basit hücum organizasyonlarını yapamıyor GS. Kanada inme diye birşey yok anca bekler eksta efor sarfederse. Neden, çünkü E. Çolak içeri geçmek zorunda, Hamit zaten kanada inemez. Neden içeri geçmek zorunda çünkü 2 orta sahayla oynuyorsun. Oyun kilitleniyor ortada. Top her maç GS'de. Pozisyon yok ama. Son Braga maçı defalarca çizgiye indik. bunu yapabilmemiz lazım. E.Çolak böyle bir adam değil, onu geçtim 4-4-2 sistemi ileri geri gidebilecek kanat adamlarıyla oynanır. GS'nin böyle bir kadro yapısı yok. Riera ve Eboue'ye fazla yük biniyor. Kanada indiği gün bu takım silip süpürür görün bak. O olana kadar da kendimizi kandırırız...
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

DoruK said:

aynen katılıyorum şerefsize yatıyor takım. bişe olcak karambol kafaya göte çarpacak top önünde bi vurucak gol.
sonra 40 DK 0-0-11 taktiğiyle 1-1 bitecek maç.

not: digisportun sopcast linki kayboldu restart atınca. allahını seven atsın.

öf bendede
Sosyal ağlarda paylaş

Hamit Melo Selçuk orta sahası ileride Amrabat Burak Umut bence halli halli olur. Hamit'in ortada daha iyi oynuyor olması topla ileri gidebildiğinden. Geçen sene aslında bunu Engin yapıyordu, Engin kanattan içeri geçip dikine gidebiliyordu. Şimdi onu yapacak adamın yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...