SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 link var mı link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yine oyun kontrolu bizde fakat ilk adam gibi kontrada tıkıcaklar takımın komple finishing -1 ya 1 atıp yatmalıyız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Nasıl gidiyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 helal be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 adamsın burak.hakkaten çok güzel koydu bunu yap formanı alalım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Fuhuş gibi gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dmart aldık 3 mac ızlıcez dıye. sırf gs macını ceken kanal calımıyor buyuk olasılık yagmur yuzunden baskasında varmı bu sorun? 15 dakka sıyah ekrandı sımdı yayın geldı ama dondu bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 gs yener yumurta kapıya gelecek illa ki ve geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 valla 1-0 kötü ya bunlar atıcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Abi serefsizler direk tekmeyle giriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ben begendim gsyi. yekta filan cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Bu kadar topa sahip olabilen bir takım eğer doğru dürüst atak geliştiremiyorsa bunda sorunu hücumda aramak lazım. Sağ kanattan bir kere gelebildik mi, yok. Hayır yani bu takım Cluh'u her türlü yener, ama oynaması gereken bu taktik değil. Dön 3 orta sahaya kanatlar daha düzgün çalışsın. Ben E. Çolak'ı içeri girmesinden sıkıldım. Riera otoban gibi bütün kanat ona kalmış. Sağa hiç değinmeyeyim zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya şu cluj gibi futbol anlayışına sahip takımlar yer yüzünden silinse ne güzel olur 1-0 geride takımda yarı sahayı geçip pres yapan yok varsa yoksa rakip üstlerine gelsin topu diksinler şansa forvetin önüne düşerse pozisyon olsun barcelona gibi bokunu çıkarsın demiyorum ama şöyle futbol oynayan takıma karşı da fifadaki trollkidler gibi 90 dakika defansta top çevirsen yeridir öne geçtikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yekta iyi ya.şu anki kadro bağırıyor resmen 4-4-2 oynatma beni diye umutun oyuna katkısı 0 ztn.boşu boşuna ortasahadan adam eksiltmey değmez umutu cıkarıp amrabatı soksa 2. golü rahat atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 DoruK said: ya şu cluj gibi futbol anlayışına sahip takımlar yer yüzünden silinse ne güzel olur 1-0 geride takımda yarı sahayı geçip pres yapan yok varsa yoksa rakip üstlerine gelsin topu diksinler şansa forvetin önüne düşerse pozisyon olsun barcelona gibi bokunu çıkarsın demiyorum ama şöyle futbol oynayan takıma karşı da fifadaki trollkidler gibi 90 dakika defansta top çevirsen yeridir öne geçtikten sonra aynen katılıyorum şerefsize yatıyor takım. bişe olcak karambol kafaya göte çarpacak top önünde bi vurucak gol. sonra 40 DK 0-0-11 taktiğiyle 1-1 bitecek maç. not: digisportun sopcast linki kayboldu restart atınca. allahını seven atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kanatlar işlemiyo doğru düzgün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Barça gibi 90 dk gereksiz kısa pasla futbol katledenler de silinsin zaten. Premier lig takımlarına kalsın meydan. Premier lig demişken, Chelsea hariç tabii, adam gibi hücum oynayanları kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 GS'nin potansiyelinin çok altında oynuyor. Cluj hakikaten dandik bir takım. Biz bu takıma puan kaybedersek tamamen sistem yüzünden. Fatih Terim geçen sene 4-4-2'ye döndü ve Ligde işe yaradı. Avrupa'da böyle olmayacağını görmesi lazım. En basit hücum organizasyonlarını yapamıyor GS. Kanada inme diye birşey yok anca bekler eksta efor sarfederse. Neden, çünkü E. Çolak içeri geçmek zorunda, Hamit zaten kanada inemez. Neden içeri geçmek zorunda çünkü 2 orta sahayla oynuyorsun. Oyun kilitleniyor ortada. Top her maç GS'de. Pozisyon yok ama. Son Braga maçı defalarca çizgiye indik. bunu yapabilmemiz lazım. E.Çolak böyle bir adam değil, onu geçtim 4-4-2 sistemi ileri geri gidebilecek kanat adamlarıyla oynanır. GS'nin böyle bir kadro yapısı yok. Riera ve Eboue'ye fazla yük biniyor. Kanada indiği gün bu takım silip süpürür görün bak. O olana kadar da kendimizi kandırırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 4-3-3 diyorsunuz da, Emre'yle Hamitle mi 4-3-3 olacak? Sağında Keita solunda Kewell olursa oynarsın 4-3-3'ü, elinde kanat hücumcusu denebilecek tek adam Aydın Yılmaz'ken değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 stormeagle said: DoruK said: ya şu cluj gibi futbol anlayışına sahip takımlar yer yüzünden silinse ne güzel olur 1-0 geride takımda yarı sahayı geçip pres yapan yok varsa yoksa rakip üstlerine gelsin topu diksinler şansa forvetin önüne düşerse pozisyon olsun barcelona gibi bokunu çıkarsın demiyorum ama şöyle futbol oynayan takıma karşı da fifadaki trollkidler gibi 90 dakika defansta top çevirsen yeridir öne geçtikten sonra aynen katılıyorum şerefsize yatıyor takım. bişe olcak karambol kafaya göte çarpacak top önünde bi vurucak gol. sonra 40 DK 0-0-11 taktiğiyle 1-1 bitecek maç. not: digisportun sopcast linki kayboldu restart atınca. allahını seven atsın. öf bendede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 4-1-2-1-2 yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ya bulduğum sopcastlerde çalışmıyor. biyerden bulmustum restart atınca gitti yokmu bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hamit Melo Selçuk orta sahası ileride Amrabat Burak Umut bence halli halli olur. Hamit'in ortada daha iyi oynuyor olması topla ileri gidebildiğinden. Geçen sene aslında bunu Engin yapıyordu, Engin kanattan içeri geçip dikine gidebiliyordu. Şimdi onu yapacak adamın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sacmalayip top kaptirmazsa gs kotradan cakar 2 tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar