Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CFR Cluj - Galatasaray ( 07.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

abi kusura bakmayın ama zevk almadığımı, sevinmediğimi nereden çıkartıyorsunuz

gollerden sonra buraya gelip " GOLLLLLLLLLLLLLLLL " diye yazmdığım için mi, ya da " nası koduk lan " diye postum olmadığı için mi

evet belki bazıları için bu sevinci dışa vurum olabilir ama benim için topicte gereksiz bir posttan öte birşey ifade etmiyor, bana yapmacık ve gereksiz bir sevinme tezahürü gibi geliyor, kimse yanlış anlamasın, öyle yapanlara da lafım yok, zira bu yöneticilerin müsade ettiği, hoşgördüğü, ya da onayladığı birşey diyelim

Belki de hepinizden çok daha fazla sevinmişimdir gollere, galibiyetlere, övünmek için söylemiyorum ama arena kombineleri satışa çıktığı ilk gün 2 tane aldım, yani kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulamasın lütfen

yazdıklarımı, gördüklerimi, düşüncelerimi beğenmeyebilirsiniz, birşey diyemem, ama saygı göstermenizi beklerim, isterim, çünkü ben hepinizi teker teker insan olarak kaale alıyor, düşüncelerine saygı gösteriyor ve buna paralel cevaplar yazıyorum

ha yapmasanız ne olur, saygı duymasınız, troll deseniz , kafa yapsanız ne olur, çokta umurumda değil açıkcası, aldırış etmem, zira keyif için buradayım, kasmam ötesini

emre çolak'a gelince, senin düşüncelerinin %100 tersini düşünüyorum, ne top atmasını biliyor, ne oyun okumasını, tek yaptığı yengeç gibi yan yan, kafayı sağa sola çevire çevire, parmak ucunda, dünya yıldızı modunda, sahada tribünlere oynamak

yediğimiz golü hatırla, bastosun üzerine öyle bir gelişi var ki, dersin adamı ortadan ikiye yarıp topu alacak, ama adam bastos 1 metre kala öyle bir fren yapıyor ki dersin karşısına öcü çıkmış bir çocuk, işte bu yüzden sevmiyorum bu çocuğu, yalan herşeyi, göstermelik, pres yapıyor gibi gözükür, pas veriyor gibi gözükür, koşuyor gibi gözükür, hep gözükür oğlu gözükür

maçın başını hatırla, abuk subuk yerlerden çekmeye çalışarak harcadığı pozisyonları hatırla

ben mi yanlış adam seyediyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkçası başarılı buldum dün emreyi.Verdiği paslar gördüğü boşluklar başarılıydı. Boşa pres diyosun 3.golde topu kapıp gol de büyük pay sahibi adam. Uefada da 3.en iyi ratingi almış burak ve hamitten sonra.

Neyse saygı duyuyorum ben öğrenmek istediğimi de öğrendim zaten. Sadece olumsuz olarak yorum yaptığın için merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

burda kimsenin senin sevinmenle ilgili bi sorunu yok zaten, istersen attığımız her golden sonra ağla kimseyi ilgilendirmiyor.

olay sırf eleştirmiş olmak için eleştirmen.bizde eleştiriyoruz burda ne adamlar yerden yere vuruluyor ama senin ki gibi abuk sabuk değil, akıl çerçevesi içerisinde eleştiriler yapılıyorç

ya da futboldan hiç anlamıyorsun.şu maçta emreyi beğenmemen de yengeç yengeç yürüyor demen bunun en büyük göstergesi.

şu maçta eleştirebileceğin tek adam belki umuttu onu da niye çıkardı diye zırvaladın burda..
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Boşa pres diyosun 3.golde topu kapıp gol de büyük pay sahibi adam...

evet çok doğru söylediğin, 3. goldeki topu alışı,kapışı,presi,isteği çok iyiydi, buna bir lafım yok

hatta bende bunu diyorum işte, hep yapması gereken birşey bu, ama 1 kere yapınca bahsediliyor, yapmayınca kimse nedenini sorgulamıyor

hangi derler ya yeni futbol otoriteleri " bir futbolcunun kötü olma şansı var ama kötü koşma şansı yok " diye , bende diyorum ki " bir futbolcunun kötü pres yapma şansı yok, rakibe kötü basma, gevşek basma, korkma, kaçma, uzak durma şansı yok "

bu yüzden bu çocuk adam olmaz diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

...
ya da futboldan hiç anlamıyorsun.şu maçta emreyi beğenmemen de yengeç yengeç yürüyor demen bunun en büyük göstergesi.
...

bir dahaki maçta emreyi iyi seyret, koşarken, özellikle topsuz koşarken, şunları göreceksin ;

Yengeç gibi kafayı habire sağa sola çevirecek

Hep parmak ucunda, göğsü ileride, gevşek ve yılışık bir şekilde koşacak

çok gaza gelince, yani çok etkili bir depara kalkmış gibi görünmek istediğinde ellerini süpermen gibi çapraz sallaya sallaya koşacak

sonuç ; bu çocuğun kişiliği böyle, maçın her dakikasında hareket geçmeden önce kendini ana göre motive ediyor, o ruh haline uygun hareket ediyor
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Genel olarak eleştirmekle, süper oynadığı maçta oyundan çıkarılmasını istemenin ne gibi bir bağlantısı var? Çevir kazı yanmasın eheh.

bir maçta süper oynayacak diye Galatasaray takımın formasını onlarca maç, binlerce dakika meşgul etmesini bekleyecek miyiz ?

ya hakkı yenen diğer gençler için ne diyeceğiz ?

ha şunu desen anlarım, adam genel olarak iyidir, yani oturaklı ve karakterli bir futbolculuğa sahiptir, ama arada bir iki maç kötü oynar, idare ederiz, eyvallah

ama burası ne terimin ne de emre çolağın eğitim akademisi değil, fazlasıyla şans verildi, sonuç malum
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmaya bayılıyoruz. Cluj baya vasat bir takım, Bastos dışında topla oynayabilen düzgün adamı yok. Braga'yı nasıl yenmişler onu anlamadım gerçi. Bizim takım topla oynaması herşeyi eyvallah, hoşuma gidiyor ama hücum gücünü zenginleştirmemiz lazım. Öbür kanadın içeri geçtiği tek kanadın beke kaldığı taktik daha nereye kadar gidecek bilmiyorum açıkçası. Benim tek çekincem o, yeniyoruz diye bazı şeyler göz ardı edilmesin. Daha bu sene bizi zorlayacak 2-3 rakiple oynadık toplamda. Manu maçında herkes çok ciddi mücadele etti, kaçırdık ama 3-4 de yiyebilirdik açık konuşalım. Manu bekledi, topun bizde olmasını sağladı. Dünkü Cluj'un yediği ikinci golü iyi bir takım imkanı yok yemez. Hamit zorluyor mesela kanadı, ezbere açıyor, tamamen zorlama işi. Ben Hamit'in kanatta oynaması gerektiğine tamamen karşıyım.

Mesela bir iyi bir takımın maçını izleyin. Bek-kanat bindirmelerini bir dikkatle inceleyin. Bizim takımda bu Riera veya Eboue ekstra efor harcamadığı zamanlarda gerçekleşemiyor neden, çünkü Hamit ve E.Çolak ortaya giren, kanat özelliği olmayan adamlar. Şimdi bu bir taktik ve bilinçli yapılyıor itirazım yok. Ancak oyunun ortada kilitlendiği maçlarda, mesela Manu size topu bıraktığı zaman, kanada da inemediğinizi gördüğünden, sabaha kadar pozisyon üretemiyorsunuz, bunun diğer örnekleri Ordu ve Braga maçlarıdır. O zaman farklı birşeyler üretmeniz gerek futbolda. Solda orta açılırsa Manu'da, top herkesi geçerse, tak sağda Valencia bitiverir. Bizde Riera veya Eboue bütün kanadı kullanmadığı sürece ki bence fazla yük biniyor bu adamlara, çünkü 4-4-2 kanatlarının savunma özellikleri de olması gerekiyor kanımca, oradan topu alacak adam yok. Zaten kanada inip açtığımız orta o kadar az ki. Halbuki bunu yapabilsek işler farklı olacak. Dün Burak'ın kafası ekstra bir kafaydı. Ama Braga veya Cluj maçlarında çizgiye inilip açılmayan her top stoper antrenmanı olmuştu bir nevi...
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya kötüsü ne zaman dedik ki GS için. Ben sadece uzun vadede Avrupa için farklı stratejiler belirlememiz gerek diyorum. Bu tarz bir sisteme yatırım yapmaktansa, geleceği olan bir futbol anlayışına yönelmek yanlış değil. Kaldı ki eldeki futbolcu yapısı önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana ithafen söylemedim abi yanlış anlama genel olarak konuşuyorum sen sadece abartılmasın diyince o şekilde konuştum. Hedefim sen değilsin yani.
Geçen sezonun başından beri Terim'in oturtmaya çalıştığı sistemin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Belki yetersiz olabilir, oyuncularımız beklenildiği kadar kaliteli olmayabilir ancak galibiyet alışkanlığını kaldığı yerden devam ettiren bir takım mevcut. Milan Baros istenileni veremediği, necati de yaş sorunu yaşadığından dolayı (gerçi necati 50sine gelse yine böyle takır takır gol atar ama) burak ve umut bu yıl sisteme oturtuldular. Trabzonda sadece kendisine oynanan futbolla zirveye çıkan burak burada takım ruhunu yakalayarak kendi kariyerine bir tuğla daha eklemiştir. 2 ayda birkaç maç kaybettik diye fatih terim istifa diyordu kimileri. Sabırlı olmayı malesef ama malesef beceremiyoruz, karşı taraf "son sözünü" söylemeden infazına karar veriyoruz. Dün akşam cluj kötü değil, Galatasaray iyiydi. İkinci yarının ilk 6-7 dakikası topu kaptırmayan cluja 40 dakika boyunca eziyet etti bu takım. harry'nin beğenmediği emre çolak gol pozisyonuna girmemizi sağladı, benim her daim hayıflandığım hamit iki asist yaparak maçın resmen ikinci yıldızı oldu. Milletin kazma, odun vb. saçma benzetmelerde bulunduğu burak ise gereken cevabı fazlasıyla verdi. Yiğidir öldür hakkını yeme.
Sosyal ağlarda paylaş

Bireysel olarak iyi oynadılar hiç itirazım yok. Ama bu takım potansiyelinin altında oynuyormuş hissi veriyor bana. Sanki daha oturmuş bir sistemle takır takır alacağız maçları. Çünkü Süper Lig hakikaten bir ölçü değil. Yani Akhisar filan acayip kötü takımlar var, 2 pas yapamıyorlar açık konuşalım. Kıstas Avrupa olmalı. Benim tezimde TR'de süper işleyen bu taktiğin uzun vadede Avrupa'da pek işlemeyeceği yönünde inşallah yanılırım tabii ki:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bireysel olarak iyi oynadılar hiç itirazım yok. Ama bu takım potansiyelinin altında oynuyormuş hissi veriyor bana. Sanki daha oturmuş bir sistemle takır takır alacağız maçları. Çünkü Süper Lig hakikaten bir ölçü değil. Yani Akhisar filan acayip kötü takımlar var, 2 pas yapamıyorlar açık konuşalım. Kıstas Avrupa olmalı. Benim tezimde TR'de süper işleyen bu taktiğin uzun vadede Avrupa'da pek işlemeyeceği yönünde inşallah yanılırım tabii ki:)...

Abi ne potansiyelinden bahsediyorsunuz onu anlamiyorum gorende takimda 5-6 tane dunya yildizi var zanneder. Ayni seyi fener icin soyleyebilirisiniz belki takimdaki adamlara gore performanslari dusuk ama dunku kadroya kagit uzerinde bi baktiniz mi hic?

Defans haric orta saha ve forvet komple turk.bunalrin icinde 2si 23 yasini gecmemis emre ve yekta var( ki ikiside takimin en iyileriydi bariz) .forvette ise daha kendini oyle yada boyle kabul ettirmeye calisan 2 turk var. Defansta ise sol aciktan bozma bir bek var.

Oyuna bakiyorsun bir 10 dk disinda komple domine etmis bir takim var. Ve bu sl maci. Opunde basiniza koyun bence su takimi. Ha bir cok eksigi var tabi ki hala ama potansiyelini gosteremiyor diyemezsiniz su takim icin kadroya baktiginizda.her buri potansiyelinin cok ustunde oynadi cunku.
Hanginiz inanirdi mactan once biri burak hatrick yapacak dese yada yekta melodan 2 kat daha iyi oynayacak diye.

Soyle yorumlar yapiyorsunuz ama gercek futbol fm'ye benzemiyor. Birde soyle bir gercek var ki su galibiyet 10yildir sl'de aldigiminiz ilk galibiyet. Surda konuslanlara gore sanki her yil sl'de banko oynuyoruz ama takim bu sene nedense bekleneni vermiyor gbi hahah

Telden yaziyorum bu arada kusura bakmayin yazim yanlislari icin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Türk futbolcusu hep overrated'dir diyen adamım. Ama şu var. Sen Eboue'ye, Muslera'ya, Melo'ya, Riera'ya, Burak'a, Selçuk'a yıllık ortalama 2-3 milyon euro para veriyorsan, ona göre oynamasını beklemek abzürd değil. Cluj dediğin takım kötü bir takım, ben GS Manu'yu yenebilir demedim hiç bir zaman. Sadece uzun vadede Türkiye Ligindeki gibi bir oynayan GS'nin Avrupa'da başarılı olacağını zannetmiyorum diyorum o kadar. Bakın dün skor 1-0 deplasmandasın, tak 1-1 oldu. Yendik ama 2. golü başka takımlar yemez. Orta sahayı 2 kişide tutma sevdası niye mesela. Uzun vadede işe yarayacak mı, bana 2 orta saha ile başarılı olmuş bir takım söyler misin. Yekta bugün über oynar, yarın Selçuk Yekta orta sahası çöker. Bugün ekstra motivasyonla oynamaları, yarın sistemin hep tutacağını göstermiyor. Tek söylemek istediğim bu. Fatih Terim'den çok mu biliyorum işi, hayır. Ama Hamit'in sağ açık oynadığı üst düzey maçlarda pozisyon kısırlığı yaşarız gol kolay atamayız. Varyasyonlarımız çok az.Ben fikir yürütüyorum, burada tartışıyoruz. Bugün Cluj dediğin takımın yıllık maaşı nedir.

Bir de şu prim mevzusu var ki hiç değinmeyeyim. Cluj'la oynuyorsun kazanman gerek. Üstüne bir de prim veriyorsun 40k euro. Yahu bu adam o maaşı zaten yenmek için almıyor mu. İlla para ile motivasyon, birşeyler iteklenecek. Sevmiyorum işte bunu. Bu her klubümüzde böyle mesela ama bence çok yanlış. Cluj maçı nedir elbette çıkacak elinden geleni yapacak takım. Milyonlar harcıyorsun, üstüne hala 10'da birin değerindeki takımı yenmek için prim dağıtıyorsun. Şimdi alakasız oldu ama gazetede görünce çok saçma geldi bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...