spurdo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 http://www.turknazipartisi.com/ 5/5 oyumu veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi Türk Nazi partisi diye şakaysa vasat. Ciddiyse yazık. Alman Irkçılığının nesini savuınuyo ki adamlar? MAvi gözlü sarışınmıymış arkadaşlar? Turancı olsalar anlıcamda Nazizim ne abi. Ayrıca abi yahudi kadının hristiyan erkekle evlenmesi felan yazmışlar götümle güldüm. Yahudi kadın başka hiç bir dinle evlenmez eğer tutucu ise. Çünküğ yahudi geleneğinde din kadından geçer. Yane annesi yahudi babası hristiyan cocuk yahudi olabilir. Bnada zin verilmez. Götünden uydurcaklarsa bile bari az araştırma yapsınnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 doçland doçland überalles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 nasyonel sosyalisttir bunlar, "nazi" dediğimiz nasyonel sosyalist mi oluyor yoksa almanın ırkçısı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 parodi değil mi bu arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 1500% troll ve çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 üstün ırk ahahahahahahahha birisi umut sarıkaya en iyisi bu kadar oluyor karikatürünü koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Türk Nazi does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Çok ekmeğin sonucu bu hamur kafalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Aynen kesinlikle troll ve çok kötüler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BabacumMostors said: nasyonel sosyalisttir bunlar, "nazi" dediğimiz nasyonel sosyalist mi oluyor yoksa almanın ırkçısı mı? aslinda halk arasinda bir kisaltma nasyonel sosyalistlere söylenen. Ama tamamen negatif bir anlam tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sayfanın sol altında HEPAR'ın banner ı var yalnız! hepar'ın haberi var mı? varsa nasıl trol bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 İsveç gibi olacaksak, kızlarımız sarışın, mavi gözlü ve 1.60 barajından uzun olacaklarsa oyumu alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 isveçin yarısı siyah saçlı yarısı sarı saçlı, yarısı averaj türk boyunda yarısı uzun. türkiye'nin %20'i isveçlilere benziyor baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ahahah hitlerin yaptiklarini okuyup ''offs keske hitler kazansaymis savasi simdi marsa giden zeplinslerimiz olurmus'' diye gaza gelen ergenler olabilir (eger ciddiyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 şu sitede yazılanlarla patide seçime girsin %92,5 ile seçilir.. yahudi mod dasaaa'yı da sabun yaparlar, rahat ederiz soğuk esprisiz bir patide ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 gerçek he bunlar, troll değil yani bulusma resimleri falan var asker pantolu ve postallarla dazlak liseliler gerçi şimdiye liseyi bitirmiş tornacı falan olmuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 %5 desek daha dogru olur. patide ulusalci cok da manyak az cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi yazılanlara bakarsan birkaç yer dışında kürtlerin diye başlayıp saydırıyo.. bi %70'i var bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ardeth said: ahahah hitlerin yaptiklarini okuyup ''offs keske hitler kazansaymis savasi simdi marsa giden zeplinslerimiz olurmus'' diye gaza gelen ergenler olabilir (eger ciddiyse) ahahahahahahahahha ben de böyle bir gazın ürünü olduğunu düşündüm ilk bakışta lol ama ergenlere seslenişi gözlerimi yaşarttı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 calimero said: şu sitede yazılanlarla patide seçime girsin %92,5 ile seçilir.. yahudi mod dasaaa'yı da sabun yaparlar, rahat ederiz soğuk esprisiz bir patide ^^ yavıdıiler kalbimizi kırdı lan.. biz de kin doluyuz!!! yok değilim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 coco said: Ardeth said: ahahah hitlerin yaptiklarini okuyup ''offs keske hitler kazansaymis savasi simdi marsa giden zeplinslerimiz olurmus'' diye gaza gelen ergenler olabilir (eger ciddiyse) ahahahahahahahahha ben de böyle bir gazın ürünü olduğunu düşündüm ilk bakışta lol ama ergenlere seslenişi gözlerimi yaşarttı hani. onu ben de anlamadim birileri siteyi mi hacklemis kendilerimi yazmis. hareketimizin amaci kismi o kadar uzun ve detayli ki troll kasan biri bu kadar ugrasir mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abı ben seyı anlamıyorum, türkiye naqzi partisiyle, almanya nazı partisi, yunanıstan nazi partisi, kürdistan nazı partısı falan düşmanmı yoksa kardeş partilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 al sana paradosk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 @Ardeth söylem, karakter bütünlüğü var, hack değil bence. Cuce'den soru iyi gelmiş ama, kürt nazi partisi nedir lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar