Feamer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 beyler fikirleriniz nelerdir? http://www.dodge.com/images/vehicles/2013/charger/2013-charger-vlp-exterior-bg.jpg http://www.dodge.com/images/vehicles/2013/charger/2013-charger-vlp-exterior-callout-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gas guzzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 çok çirkin olmasına rağmen sanırım tüm amerikan dizilerine yollamışlar bi tane. arka farları özellikle, hint otobüsleri gibi çok parlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 american arabalarını seviyorum ama türkiye'de akıl işi değil american ne lan amerikan.türkçemizi sevelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 arka fena değil de ön kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 iyi desem ne olcak kötü desem ne olacak sanki benim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Selam, Ön klasik Amerikan... arka hakkındaki Hint otobüsü kavramına katılıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ön focus + volvo arka laguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Farklı olmak için alınır... İlla da amerikan diyorsan Yeni Ford mustang alınır. Kaç sene geçmesine rağmen kasası göze hala muhteşem geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Amerikan arabasi almak tamamen tarz işi. Performanslari, motor hacmine göre vasat üstü. Kullanilan malzemeler, iç dizayn kötü. Turkiyede bunlara ek olarak senelik 17.000 TL mtv ve litresi 5tl ye dayanmis benzin. Otv zammi gelmeden once galerinin biriyle dodge challenger icin anlasmistim ancak kismet olmadi. Yukarida siraladigim tum olumsuz yorumlara ragmen arabalarin tipi herseyi unutturuyor. Harcanacak para arabanin kopegi olsun diyorsan, al gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar