Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bun gectim bu gun kalvye olarak, simdilik mutluyum. Smart Keyboard daha iyi gibi ama Sony ICS romlarinda takiliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Aha buna: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpt.adaptxt.beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 HTC Sensationlar için, Elegancia 3.4.0 ve ardından 3.4.1 çıktı. 3.4.1 OTA geliyor. ufak bug fix içeriyor. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429953 3.4.0 OTA değil full wipe istiyor. Changelogu aşağıda. Pyd kernel default olarak geliyor. Baya başarılı bi kernel bu. xda-threadten said: Elegancia - Sense 4.1 - V3.4.0 (Full Rom) - (22 January 2013) Quote: (Full Wipe is mandatory: No incremental update possible) Why a full rom? A lot internally have been changed. Some changes won't take effect when a rom isn't flashed as full rom with a full wipe. It's something i can't change or do about, this is Android. Some settings are buried deep and the only way to change them is to full wipe. Change Log: Update Links inside Tweaks app (wrong links due to OP layout changes) Toggle Custom Boot & Down Animation is working Toggle Custom Boot-sound is working Fixed a other tmous fingerprint issue. Fixed toggle Xloud Engine not working properly Toggle Long Press Home button recent apps working Zipalined with latest SDK Updated build.prop Removed Bricked kernel Added P.Y.D v4.1.9 (Beta) kernel as default Battery life improvements Improved Memory Management Reverted ADJ/OOM settings back to default (Should fix issues when user overrides the settings) Rosie long delay should be fixed SuperSU long delay should be fixed Reverted Weather Provider from Sense 4 (should fix wrong forecast) Improved overall speed Cleaned unused bin, lib files Transparent 3x2 clockwidget is now working in themed Sense 4.1 Added MusicBox (Thx lyapota for the original mod) Reverted back stock font size (Download fontchanger from the PlayStore to change fonts) Updated PlayStore apps Just one hell of a performance boost To Do: Fix captivebacklight adjustment Fix AutoBrightness adjustement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 3.4.0 kurucam birazdan. 3.4.1 e çıkınca bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 çıktı zaten. Yazılım güncellemelerinden kontrol et. 4ext ise recovery'in OTA geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Cpuyu fazla düşük ayarlamayın bu arada, 100 yerine 200 daha iyi performans verir. Çok düşük olunca aktif hale gelmesi daha zor oluyor. Genel bir yacaşlık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Pyd kernelda öyle bi problem yaşadım. Screenoff haldeyken CPU 192mhzdi. Poweramp sürekli takılıyordu. Bir de bir keresinde wake up olmadı ekran. tekrar açılmadı telefon vs. min freq'i default'ta tutmak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kuramadığım gibi şimdi wifi çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 full wipe yaptın mı? Aromadaki wipe'i yapıp denediysen, bir de recoveryden elle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yok firstboot bitmek bilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 abi wipe yapmazsan olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 wipe yaptım aroma manuel. ama yok olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 her ikisini de mi yaptin? Stock theme mi kurdun yoksa elegancia theme mi? Tekrar bi wipe atip tekrar flashla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 stock denedim 3 kere artık uğraşmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 hmm :) firmwire 3.33 mü kullanıyorsun? Hboot'un doğru mu dicem ama daha önce de elegancia kullanıyordun diye biliyorum. md5 check et. belki yanlış inmiştir vs vs edit, S-OFF musun bu arada? bootloader'inda ne yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ShadowFax said: Pyd kernelda öyle bi problem yaşadım. Screenoff haldeyken CPU 192mhzdi. Poweramp sürekli takılıyordu. Bir de bir keresinde wake up olmadı ekran. tekrar açılmadı telefon vs. min freq'i default'ta tutmak en mantıklısı. Onu demek istiyordum bende. Benim default 245 ama 130 yapabiliyorum. Yapınca sorunlu oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 belki aosp romlarda tutulabilir, Fakat sense ROM'larda arkada bi sürü bi şey çalışırken o MHZ'de bir de poweramp'ı stabil bi şekilde ongoing tutamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bozacaksınız telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 HTC Sensation'lar için, Son postunu attigim elegancia 3.4.1'i eğer S-ON ama HTC Dev sitesinden unlocked ettiğiniz bir cihaza flashlarsaniz bootloop'a girersiniz. 3.4.1'de Pyd kernel var. bu kernel tamamiyle S-off cihaz istiyor. Eğer cihazınız S-ON ise Belki ROM flashindan sonra Bricked ya da SebastianFM Overclocked kernel veya Faux kernal flashlarsanız ROMu çalıştırabilirsiniz. İlla Pyd kernel ile gitmek istiyorsanız cihazınızı S-OFF yapmalisiniz. Hboot 1.18 ve altiysa http://revolutionary.io/ ile direk S-off oluyorsunuz. 1.18 ve üstüyse, 1.27 gibi, O zaman Juopunutbear S-OFF yöntemi ile yapmanız gerekiyor. Bu yöntemde stepler arasında cihaza tel ile bi trick yapiyorsunuz. Su noktalara yazılım istediginde bi tel ile 2 kere dokunacaksiniz :) http://forum.paticik.com/thumbnails/d2b/b09/d54/312/03a/e5b/49d/4cd/abe/d4f/af_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi paranoid androidin nexus 7 rom linklerini bulamıyorum. bulabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800268 şurasini vericem de sen bunu gormus olmalisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 xda'ya baktın mı? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1800268 eheh. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 abi bana dosyanın linki lazım. burdaki linkler github mı ne oraya yolluyor, oradaki buildler içinde de nexus 7 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şu değil mi? http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/grouper/pa_grouper-2.99-23JAN2013-PIE3.1.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://www.androidauthority.com/nexus-7-dark-paranoidandroid-rom-127955/ şöyle bi versiyonunu buldum ama Dark Paranoid Android yazıyor. Temiz bi derleme degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar