PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sp'yi rootlayamadım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 xda'da noob guide yapıyorlar çoğu telefona o şekilde adım adım yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 olmuyor işte sorun o, sola'da hiçbir sorun yaşamamıştım bu rootlanmıyor, becerebilen beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 android için düzgün bi ebook reader varmı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tamamen farazi konuşucam ama sony nin sitesinden bootloaderı açacak işlemi yapmışmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit said: android için düzgün bi ebook reader varmı önerebileceğiniz? Aldiko var panput https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldiko.android&hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 saol panpiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 MrLevie said: tamamen farazi konuşucam ama sony nin sitesinden bootloaderı açacak işlemi yapmışmıydın?Valla ben şurda http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions 12. adıma kadar geldim. Orda yazdığına göre telefonu bilgisayara bağlarken ses açma düğmesine basılı tutunca fastboot ekranının gelmesi gerek. Ama gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 MrLevie said: tamamen farazi konuşucam ama sony nin sitesinden bootloaderı açacak işlemi yapmışmıydın? locked bootloader ile kullanabilirsiniz diyor ama rootun tutorial'inde? hiçbir yerde de root için bootloader unlocklayın dememiş zaten @lazerbulbul: fastboot driverların kurulu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bildigim kadariyla root access icin bootloader unlocked olmasi gerekiyor, ama bazi romlar locked bootloaderla calistigini iddia ediyor, hic denemedim bilemiyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kermit said: android için düzgün bi ebook reader varmı önerebileceğiniz? benim favorim moon reader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 MrLevie said: Bildigim kadariyla root access icin bootloader unlocked olmasi gerekiyor, ama bazi romlar locked bootloaderla calistigini iddia ediyor, hic denemedim bilemiyorum o yuzden. bootloader status: rootable diyor, threadde de öyle demiş adam bilemedim ben de düşündüm onu da. rom değil direk root utilitysi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 haaaa utilityler sıkıntı çıkarabiliyor ya. en ufak driver hedesinden cortlayabiliyor onlar. mesela win 8.1 yüklü bende, yok billah adb access alamıyorum driverlar yüzünden. manuel kasın hiç utility falan karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 rootlu spsi olan bir allahın kulu mesaj atsa bana sdfsdf telefon benim değil, o yüzden alıp rahat rahat saatlerce boğuşamıyorum, garanti bişi lazım. sorun utility kısmında çıkmıyor ama. önce flashtool ile kernel flashlıyorum, her şey sorunsuz ama kernel versiyonu .257 olması gerekirken flashlamamışım gibi kalıyor, değişmiyor. utility her şey tamam diyor sonra orijinal kernele dönüyorsun. lan ötekine gidemedik ki orijinale dönelim diyorsun zaten superuser falan yok meydanda sjdfnsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 PrudenT said: rootlu spsi olan bir allahın kulu mesaj atsa bana sdfsdf telefon benim değil, o yüzden alıp rahat rahat saatlerce boğuşamıyorum, garanti bişi lazım. sorun utility kısmında çıkmıyor ama. önce flashtool ile kernel flashlıyorum, her şey sorunsuz ama kernel versiyonu .257 olması gerekirken flashlamamışım gibi kalıyor, değişmiyor. utility her şey tamam diyor sonra orijinal kernele dönüyorsun. lan ötekine gidemedik ki orijinale dönelim diyorsun zaten superuser falan yok meydanda sjdfnsd kernelin üzerine rom flashlıyor musun? bazı romlar kernel ile birlikte geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yok yok rom yok ortada zaten sdvsd. utility öyle çalışıyor. normal kernel .254. önce .257 flashlayıp, rootlayıp, eski kernele geri dönüyorsun. da telefon .257'ye geçmediğini iddia ediyor flashtool'da sıkıntı görünmemesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 PrudenT said: yok yok rom yok ortada zaten sdvsd. utility öyle çalışıyor. normal kernel .254. önce .257 flashlayıp, rootlayıp, eski kernele geri dönüyorsun. da telefon .257'ye geçmediğini iddia ediyor flashtool'da sıkıntı görünmemesine rağmen. hmm peki .257'ye geçmediğini tam olarak nereden görüyorsun telefonda? direk stockromun içinden mi yoksa farklı biyerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 stock romdan. hatta koyan adam işte kernel değiştiği için güncelleme yapmanızı isteyecek yapmayın falan demiş, öyle bir şey de istemedi. yanlış gösterse bile superuser gelmiyor zaten ya, fark etmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 muhtemelen stock rom kendi kernelini yapıştırıyor ilk boot sırasında. yani aklıma başka açıklama gelmiyor. şu utility linkini ve tuto linkini versene bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2440375 dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 PrudenT said: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2440375 dis C:'ye extract ettiğin klasördeki bat dosyası hangi modda çalışıyor? admin? hangisiyle çalışıyorsa tersini denesene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 onu önceden denedim bi şey fark etmedi. şu anda elimde değil telefon zaten sdfsdf ne utility'de ne de flashtool'da tek bir yamukluk yok ya. her şey success ama sonuç fail anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 PrudenT said: onu önceden denedim bi şey fark etmedi. şu anda elimde değil telefon zaten sdfsdf ne utility'de ne de flashtool'da tek bir yamukluk yok ya. her şey success ama sonuç fail anasını satim ya ufak atladığın bir yer var muhtemelen. benim xperia s'i de böyle rootlamıştım sanırım tam hatırlamıyorum ama... benzer dosyalarla uğraştığımı hatırlıyorum fakat nasıl nerede nasıl çözmüştüm onu hatırlamıyorum. biraz deşeyim bakayım hatırlayacakmıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 işte kimse de benzer bir şeyden bahsetmemiş, benim tarafımda bir sıkıntı olduğu kesin zaten de ne olduğunu çözemedim ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Selam, note 2 var, 4.3 root luyordum az önce odin ile, reboot yaparken bişi sordu, takip ettiğim guide a göre hiç bişi sormaması gerekiyodu falan, recover boot ile ilgili bişiydi, FIX? diye soruyodu, 10tane no şıkkı bi tane yes vardı, ben de no dedim geçtim. reboot oldu baktım root olmamış, SuperAU da çalışmıyor, samsung da unauthorized access fln diyor. Dedim baştan yapayım, şimdi home+voldown+power tuşuna basıyorum ama dowload mode a girmiyor, direk res atıyor. Tekrar nasıl girecem download mode a? edit: tel kapalıyken tuşlara basınca giriyomuş download mode a da hala izlediğim hiç bi videodaki işlemler gerçekleşmiyor benim telefonda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar