reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 uk said: reampage said: En sevdiğim tarafıda stock olarak geldiği andan itibaren hiç bir şeye dokunmadan çok rahat kullanılıyor oluşu. Bu. Batarya yüzdesi görünümü hariç hiç bir şeyi değiştirme ihtiyacı hissetmedim Hani specleri ne olursa olsun bundan sonra Nexus alacağım dedirtti..... Omni nightly çıkarmaya başladı bugunden itibaren ART (tu) ama patlıyor arada tabi, 2-3 ay içinde 4.4.1-2 ve Nexus 5 bence inanılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 MrLevie said: şu kitkattaki semi-transparent notif bar için olur da 4.2.2 mod görürseniz bir ses edin=) https://play.google.com/store/apps/details?id=brionicthemes.kitkat.launcher.experience https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nick.kitkatlauncherkey İşine yarar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben omni nin bazı bug larından dolayı kaldırdım :/ kamera çalışmıyor, sensör çalışmıyor ve sanırım bunu düzeltemeyecekler. konuşurken sürekli yanağınla bir yerlere basarken buluyorsun kendini bu sorunlar giderilmiş mi? eğer dalvik ile stabil ise deneyebilirim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bu arada Hurricane diye bir rom a geçtim. özellikle pil/performans iyi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2467910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 uk said: ben omni nin bazı bug larından dolayı kaldırdım :/ kamera çalışmıyor, sensör çalışmıyor ve sanırım bunu düzeltemeyecekler. konuşurken sürekli yanağınla bir yerlere basarken buluyorsun kendini bu sorunlar giderilmiş mi? eğer dalvik ile stabil ise deneyebilirim tekrar Sensör düzeldi yanak olayı kalktı, ama kamera hala sorunlu art daha stabil ama tabi arada gapps hataları veriyor. Art oldugu zaman ios akıcılığına tamamen erişmiş olur bence android. ama evet omni daha çok yeni en az 1-2 ay var stabil sürüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bu rom olayi telefonu mu hizlandiriyo? bende huawei var (turkcell t20) ota boka takilip duruyo var mi buna da rom takilmamasi icin? yalniz teknolojiden o kadar uzak kalmisim ki dhye mesaj atan kiz mesaji gibi olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ROM üretildiyse vardır tabi... Xdadevelopers forumunda arastirabilirsin. ROM olayi genel olarak telefonun içerisindeki aleti yavaşlatan şeylerden (bloatware) kurtulma üzerine, ama telefonun her turlu ayarini acabilmene olanak taniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Drall said: bu rom olayi telefonu mu hizlandiriyo? bende huawei var (turkcell t20) ota boka takilip duruyo var mi buna da rom takilmamasi icin? yalniz teknolojiden o kadar uzak kalmisim ki dhye mesaj atan kiz mesaji gibi olmus :( Romlar genelde telefonun root edilip gereksiz paketlerin kaldırılmış halidir. Ha birde framework-res.apk isimli bir dosya vardır her sistemde, çoğu romda ona birkaç düzenleme vs yapar temayı değiştirirler(istisna cyanogenmod). Bazen de sistem hızlandıran kod vs yazdık derler ama inanasım gelmiyor pek. Bence telefona rom atmak yerine root edip herhangi bir root görüntüleyebilen dosya tarayıcısı ile gereksiz paketleri kaldırmanız daha sağlıklı. Büyük ölçüde hızlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayatımda hiç bilmediğim bişeydi dün arkadaşım cyanogenmod kurdurttu s3'üme resmen hayatım değişti. telefonu satmayı falan düşünüyodum o kadar memnun değildim şuan yeni telefon almış gibiyim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Benim gibi Xperia S sahipleri vardır muhakkak. Sony 4.4.2 AOSP'yi open source olarak açmış sanırım. Xda'e 4.4 Romları düşmeye başladı. Önceki gün Paranoid Android 4.0+ BETA sürümünü yükledim. hala Dev aşamasında olduğu için ufak tefek problemleri var ama çatır çatır maşallah. Şarj sürem de uzadı ve gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. En büyük problem GPS ve Clock şu anda. GPS'i manifestin içine eklemeyi unutmuş eleman dolayısıyla GPS kullanan appler gg, ilk fırsatta düzelteceğim falan demiş. Bahsettiğim Topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şimdi leopardx kullanıyorum ama memnun değilim bundan da. güncelleme gelmeden önceki zamanlarda çok memnundum da sonrasında hiç kafama göre bi rom bulamadım. tabi bu bootloader denen şeyi açmadım. açsam yüklemesi kolay mı? uğraşmaya değer mi? androide hiç ısınamadım. aslında böyle işleri severim ama işte hiç içimden gelmiyo. yine de "yap bak baya bi değişiklik olacak" dersen, telefon akıcı olacaksa üç tane xperia s var üçüne de yaparım :v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sentinel den şaşma illa 4.4 olsun diyorsan bekle sentinelin 4.4 ü çıksın onu kullan. ondan daha iyisini ben görmedim henüz. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 xperia s için olanı yok sanırım. varsa da benim algı kapalılığım. çünkü resmen bir amcayım androide karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sentinel yok evet. en pürüzsüz olanı 4.2.2 olarak SlimRom Xperia S için. Ben en iyi performansı ondan almıştım. Şu anda biraz da keyfi olarak 4.4.2 yükledim ama linktekinde GPS koymamış adam dediğim gibi sorunlu az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sentinel v6.00 4.4.2 için yayinlandi fakat aceleye gelmis cok stabil degil tekrar geri dönüş yaptim 4.3e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 note 2 için 3 haftadır ProBAM ROM kullanıyorum, KitKat 4.4.2 [4.4.2][DEC-29] ProBAM KK v1.2.1 MultiWindow - ADisplay - HALO2 - AppBar şu ana kadar kullandığım en stabil ROM , hatası falan çok çok az.. (tavsiyem 1.1 sürümüdür) bu arada Halo nasıl süper bir olaydır :) custom rom/ aokp/aosp rom yüklemek için bir sebep resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 iniyior gapps içinde mi abi bunun üzerini çizmiş linkte ? omniden bende bayıldım üşendiğim içinde değiştirmiyordum. B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aynen gapps falan hepsi içinde indir ve kur :) bu arada ben de yazmıştım omni çok sorunlu bir rom, bu baya iyi. 1.1 versiyonu ile baya mutluydum 1.2.1 yükledim dün biraz pil performansı düştü vebazı sorunlar oluştu, belki de temiz kurulum yapmadığım içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben direk aroma ile format atıyorum sonra kuruyorum misler giib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 aroma tüm rom lar ile uyumlu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yok bir saniye şu var bende onu vereyim https://jumpshare.com/v/VWpo5OFWZHxGBnX0DCuO?b=Tjq7hhk27DbIKL7n16Wl bunla mega wipe diyorum rom değiştirmeden evvel tertemiz yapıyor işte dalvik malvik herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bugün birşey denedim genel olarak hep dertti benim için sentinel kullanan biriyim bir kac rom daha denedim ancak main launcher genelde hep problemlidir gelen romlarda. main launcher i telefondan silip yerine nova launcherı yükleyip main launcher yaptım telefonun basic launcher ı suanda nova ve çok basarili oldu.. diyeceksinizki lan ezik zaten yukleyip calistirincada calisiyordu ne alaka şimdi doğru fakat.. main launcher geri planda surekli cache yemeye devam ediyor durdursaniz bile killapps calistirilinca direk novayida durduruyordu. bende dediğim gibi basic olanı komple silip yerine novayi basic yaptım direk onun üstünden çalışıyor yaklasik 60mb lik bir fark oluştu daha az kullaniyor ve tabiki daha hızlı.. buda böyle bir animdir diyerek sözü genel merkeze birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben direk basic olanı kullanmaya başladm 4.4.2 ile Uk in soylediği rom sorunsuz ve çok hızlı ve inanılmaz başarılı pil performansı ile tatmin etti beni, eskisi kadar kurcalamadığım için telefonu pil daha iyi gidiyor tabi onunda etkisi var ama güzel rom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Probam 1.2.2 çıkmış, halo sorunsuz çalışıyor artik. Texdroider dpi uygulaması ile tüm sistemi tek tıkla 240 dpi à cevirdim, müthiş oldu. Arka planda HD stream izlerken ram kullanımı 600_700 MB ı geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 yav şimdi benim Xperia SP'ye rom yüklemek istiyorum. xda developers forumunda şöyle bi rom buldum. ama yükleme adımlardan hiçbişey anlamadım. said: HOW TO INSTALL Locked Bootloader flash stock ftf root install CWM wipe factory/data wipe cache partition mounts and storage > Format system advanced > wipe dalvik cache advanced > wipe battery stats (optional) Install zip from SD In Aroma installer choose Custom mode reboot ftf, cwm, dalvik falan ne ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar