Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wizard kasıp 35m harcadım elime ne geçti

Lyntron

Öne çıkan mesajlar

kendi kullandığım ve önereceğim itemlar

helm: andariel's visage: bu deli gibi damage veriyor, more fire damage taken vermesi kötü bu özelliği 10% falan veren bi tane alabilirsen güzel olur yaklaşık 3me falan halledersin

tunic: tal rasha al bence. 3-4m e güzel int-vitli alınabiliyor bir de all res olsun dersen 30-40m ama bence gerek yok.

pantalon: blackthornes jousting mail alabilirsin. LOH verdiği için baya yararlı oluyor üstelik %life ı falan da var. all resistsizleri 3-4m, all reslileri 15m

source: talrashanın source u yüksek avarage damageli intli critli ap on critli üstüne de vit vereni 4-5me çok güzelleri var

silah: ap on critli ve socketli arat alabildiğinin en iyisini al. şimdi ahye bakıyorum 1160 damageli socket+ ap on critliler 20m falan

ring olarak unity tavsiye ederim. pantolon da LOH var zaten ringi de eğer 300 loh üstü bir unity alırsan rahat edersin. all resist veren 150 int üstü unityler 10m all resistsizleri çook ucuz.

klasik frost nova-diamon skin-vortex buildinde boş kalan yere meteor da koyabilirsin explosion un chain reaction rune'unu da kullanabilirsin, onu deneyerek kendin karar ver bence.

bu arada sürekli frozen-diamond skin basmaktan insanın eli yoruluyor. autohotkey denen çok ufak bir program var onu indirirsen çok rahat edersin ben onu kullanıyorum. içindeki scripti editleyerek hangi tuşlara bastırmak istediğini ayarlayabiliyorsun

program inince sağ tıklayıp edit script diyebilirsin, orada mevcut scripti şunla değiştir istersen

toggle = 0
#MaxThreadsPerHotkey 2

F1::
Toggle := !Toggle
While Toggle{
Send 2
Send 3
sleep 100
}
return

f1 tuşunabasınca aralıksız olarak 2 ve 3 tuşlarına basmaya başlıyor, tekrar basınca duruyor. 2 ve 3 tuşlarında benim frost novayla diamond skin var. f1 i 2yi 3ü istediğin gibi editleyebilirsin, istersen satır falan da ekleyebilirsin kullanırsın büyük rahatlık olur tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

kendi kullandığım ve önereceğim itemlar

helm: andariel's visage: bu deli gibi damage veriyor, more fire damage taken vermesi kötü bu özelliği 10% falan veren bi tane alabilirsen güzel olur yaklaşık 3me falan halledersin

tunic: tal rasha al bence. 3-4m e güzel int-vitli alınabiliyor bir de all res olsun dersen 30-40m ama bence gerek yok.

pantalon: blackthornes jousting mail alabilirsin. LOH verdiği için baya yararlı oluyor üstelik %life ı falan da var. all resistsizleri 3-4m, all reslileri 15m

source: talrashanın source u yüksek avarage damageli intli critli ap on critli üstüne de vit vereni 4-5me çok güzelleri var

silah: ap on critli ve socketli arat alabildiğinin en iyisini al. şimdi ahye bakıyorum 1160 damageli socket+ ap on critliler 20m falan

ring olarak unity tavsiye ederim. pantolon da LOH var zaten ringi de eğer 300 loh üstü bir unity alırsan rahat edersin. all resist veren 150 int üstü unityler 10m all resistsizleri çook ucuz.

klasik frost nova-diamon skin-vortex buildinde boş kalan yere meteor da koyabilirsin explosion un chain reaction rune'unu da kullanabilirsin, onu deneyerek kendin karar ver bence.

bu arada sürekli frozen-diamond skin basmaktan insanın eli yoruluyor. autohotkey denen çok ufak bir program var onu indirirsen çok rahat edersin ben onu kullanıyorum. içindeki scripti editleyerek hangi tuşlara bastırmak istediğini ayarlayabiliyorsun

program inince sağ tıklayıp edit script diyebilirsin, orada mevcut scripti şunla değiştir istersen

toggle = 0
#MaxThreadsPerHotkey 2

F1::
Toggle := !Toggle
While Toggle{
Send 2
Send 3
sleep 100
}
return

f1 tuşunabasınca aralıksız olarak 2 ve 3 tuşlarına basmaya başlıyor, tekrar basınca duruyor. 2 ve 3 tuşlarında benim frost novayla diamond skin var. f1 i 2yi 3ü istediğin gibi editleyebilirsin, istersen satır falan da ekleyebilirsin kullanırsın büyük rahatlık olur tavsiye ederim.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WPYSOg!gWb!YacccZ

mesela böyle bir build ve bahsettiğin gear ile oynarken çok fazla allress kaybediyorum. en fazla 5-6 vuruşa ölür yani bir wizard düşük allress ile bu durumda, critical mass kesinlikle 5-6 kez vurdurmayacak kadar sık procluyor mu diamond skin ve frost nova için? Ayrıca allress falan düştüğü anda diamond skinin de kırılması çok kolay oluyor. Ben oyunculuk olarak fazla kasmak istemiyorum, ya da sürekli diken üstünde olmak istemiyorum. Bu build rahat oyun oynatır diyebilir misin? Çok soru sordum kusruma bakma sen bana bir şey anlatmakla yükümlü değilsin ama zamanında ucuz gear ile inferno act1'de denemiştim pek olmamıştı(taaaaaa 1.03 zamanları)
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Auto hotkeyle Ah için bot'ta yazılıyo biliyonuz demi:D Ama nası yazıyolar zerrre fikrim yok :D

Bide bu auto hotkey W3'te de olan hotkey mi?
Bide UO için kullandıgımız UOloop diabloda da işe yarar mı :D

uoloop büyük ihtimal yararda yaramasına pek yararlı olacağını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WPYSOg!gWb!YacccZ

mesela böyle bir build ve bahsettiğin gear ile oynarken çok fazla allress kaybediyorum. en fazla 5-6 vuruşa ölür yani bir wizard düşük allress ile bu durumda, critical mass kesinlikle 5-6 kez vurdurmayacak kadar sık procluyor mu diamond skin ve frost nova için? Ayrıca allress falan düştüğü anda diamond skinin de kırılması çok kolay oluyor. Ben oyunculuk olarak fazla kasmak istemiyorum, ya da sürekli diken üstünde olmak istemiyorum. Bu build rahat oyun oynatır diyebilir misin? Çok soru sordum kusruma bakma sen bana bir şey anlatmakla yükümlü değilsin ama zamanında ucuz gear ile inferno act1'de denemiştim pek olmamıştı(taaaaaa 1.03 zamanları)

öncelikle benim char da seninkine biraz benziyo hala, ama bir gün evet bir gün bu frost nova buldi nedir diye baktım. öncelikle frost nova cold snap ile 9 sn veriyor. cooldown'u kıran 2 pasif skill ile evocation, criticalmass ile boss'u neredeyse sürekli frozen da tutuyorsun. tabi boss'un içine girmen lazım. bu yüzden diamond skin cristal'i ile geziyorsun. gene aynı pasifler sayesinde neredeyse sürekli skinlisin. ancak criticalmass'in gücü crit şansına bağlı olduğundan crit şansın yüksek olmalı. genelde twister ile oynuyorlar ama o resistle sana tavsiyem benim gibi ray of frost sleet strom ile oynaman olur. teleport da kullan hem kaçış skilin olur hem de safe pasage ile %30 less demage alırsın. arcane sorunu için crit grant itemlardan takarsın. ve/veya magic weapon'u arcane gain alırsın.

char bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/ONUR-2946/hero/7958541
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha arkadaşın dediği gibi yaptım, build müthiş işliyor %51.5 crit chance ile hiç kimsenin buzdan çıkma şansı yok. Yalnız bir arada hareket etmeyen çakallık yapan sağlı sollu saldıran moblar ve, range moblar biraz sıkıntı oluyor ama hakikaten büyük rahatlık, uzun sürse de bildiğin rahat rahat 2 dakikada falan mp10'da extra healtli elite kestim ve bir kez bile ölmedim. Yaratıkların frostlocktan çıkmaları %0 gibi birşey. Nova'nın bone chill rune'ünü denemeyi düşünüyorum, bakalım 12 saniyeyi de hemen dolduracak mı. Eğer onu da doldurursa müthiş bir keyif. Bir de glass canon alırsam(hakikaten ustalaşıp 0 damage yiyecek hale geldikten sonra) 250k damage verebiliyor olacağım moblara saniyede, bu da müthiş bir olay. Buradaki tek sıkıntı dediğim gibi range üniteler, sağa sola kaçışan üniteler ve reflect damage'lar. Reflect damage'a da eski gearımı sattıktan sonra allressli bir blackthorne pantolon ve unity ring ile gelecek loh da zaten ref damage'ın verdiği damage'ı karşılar herhalde 1k oluyor toplamı twister'ın her dönüşü ayrı bir damage, 1k loh ile o twisterlar dönerken tek vuruşta öldürecek birşeyler dışında herhangi birşeyin seni öldürmesi imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Stargazer-2345/hero/632063

Ben bu üst-başı yandaki wizard'a aktarıyorum bazen (Skorn hariç). Oradaki Frost+Critical Mass düzeni ile Mp7-8 gidiyor çok zorlamadan. Mp10 da yapılıyor ama Elitelerin bitmek bilmeyen HPleri uzun uzadıya sıkıyor.

One Hand+Off hand kullanıyorum doctorun üzerindekinden farklı olarak. %68 crit oluyor scoundrel ile beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...