pontipati Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 evet arkadaşlar, olağandan fazla ders çalıştığınız dönemlerde ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?20,4562681,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 unisom kullanıyorum. 2 hap yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?20,4409348,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 cok kafein alınca hayvan gibi uyurum aburcubura abansam öyle de uyuyorum sabahlamak ıstedıgımde genelde bir şey yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 anal seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LiE3pMQ4Ty0 biz bunu dinleyip kahve içiyoruz, bir de gece boş koridorda top oynuyoruz, şu replika olanlardan herhalde ders çalışırken de işe yarar ayh yatayım uyuyayım öğrencilik bir durumum yok artık onun yerine mesai var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hayatımda hiç ders çalışarak sabahlamadım. Ama kardeşim diş hekimliği okuyor, o öyle kalorifere sarılıp dağ gibi notun, kitabın başında gözünü kırpmadan sabahlıyordu kliniğe geçmeden önce. Hiç bir şey de yiyip içmiyordu. İçinizde olacak yoksa at dopingi de vursalar fıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ders için sabahlanır mı olm uykunuzu alın dinç gidin sınava daha çok faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ders çalışırken maksimum rekorum gece 3 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 git yat uyu. saglık daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 dersinize günü gününe çaışın çocuklar son güne bırakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ben uykusuz kalmaya dayanamadıgımdan en az 3-4 saat uyumalıyım. ve yarın sabah calısırım daha iyi ye inanıp calısmamayı tercih etmek daha iyi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bitter çikolata baya işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Olağandan az çalışıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Saglik daha onemli kismi bi yana, 2 gun azmedicem derken rahat 2 haftanizi pic ediyorsunuz zira hem beyin mala bagliyor, hem de bozulan duzeni geri tutturucam derken gunler geceler pic oluyor, overall'da cok daha fazla zarar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ritalin içiyorum ben, zaten dikkat bozukluğum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 3 mg melatonin iç zımba gibi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allahless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 İçin bunları sonra 40 yaşında kalpten gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar