NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 nana benzeri anime var mı hemen önerin
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şaka lan şaka hachimitsu to clover beck paradise kissu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 becki biliyorum güzeldi kalanınada bakayım birde animeleri nereden stream izliyorsunuz chruncyrollda olmuyanları
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Crunchyroll, Hulu ve Funimation arasinda lisanslanmayan 2-3 anime kaliyor en fazla, onlar da kotu oluyor. Funimation uyeligim yok ama Crunchyroll ve Hulu Plus fazlasiyla yetiyor bana.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 hulu us dısında hizmet vermiyor diye biliyorum animecrazy.net fena değil en azından her animeye ulasabiliyorum. Crunchyde lisansı alınmamıs baya güzel animeler çıkıyor ama öncelikle oraya bakıyorum her zaman
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Proxy kullaniyorum zaten. 30$ verip 6 aylik HideIPVPN aliyorum hep.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şeytan ayrıntılarda gizlidir =)
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 NolaxThensbane said: NANA!! ne güzel bi anime hacikonun abv pis kaltak 3günde bitirdim animeyi (pardon son 2bölüm kaldı) güzelmiş ya çizimler tam benlik sululuk ve gerçeklik tam ayarında komedi dram gerçek hayat güzel yakalanmış. bi tanede mühendisli anime istiyorum bundan siparişini verdim. di mi, di mi? boşuna demedim izleyin die! hachikodan nefret ettim resmen son bölümlere doğru, Nobuoya yapılcak şey değildi o nana gibi başka anime yok galiba ne yazık ki :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 one piece güzelde bazen boku çıkıyor en sonunda kösüldüm bıraktım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 nana sonunda 8. bölümde bekleneni verdi, başlangıcını bu kadar uzatmak yerine direk olaya girip arada verselerdi geçmişle ilgili ayrıntıları daha iyi olurdu, henüz daha bezgin ve kötü bir başlangıca denk gelmedim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Eski olmayan ama aksiyon, karakterler ve kurgu ile simdiden kult olmus, efsanelesmis bir tavsiyem daha var: Ride Back Asiri kaliteli bir seri.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 evet rideback gibi serilerle babacum'u kurtarmamız, ağacı eğilmeden düzeltmemiz lazım. :p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bak bu ride back epey ilginç geldi hoş benim anime tarzım oturmayacajk gibi de.. hani oturup baştan sonra tekrar izleyeceğim seriler; cowboy bebop k-on (bunu çok rahat senede 1 kere izlerim) upotte (ova hariç) kokoro connect hyouka working anohano school rumble (ilk sezon) madoka olur devame denlerden de; Chuunibyou Tonari (biraz saçmaladı gibi ya) Sakurasou karılar ve panzer olur
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 listede bir bütünlük yok diyebilirz aslıda, o anda hoşuma hangisi giderse.. dream theater üstüne kazım koyuncu dinlemek gibi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Gecen sayfalarda demistim, israrla tekrar soyluyorum: Haibane Renmei izlenmeli. Bastan sona mukemmel karakterler ve kurgu. O kadar guzelki bittiginde sirf guzelligi nedeniyle bile gozlerini yasartiyor insanin husu duygulariyla. 13 bolum, bir oturusta izle. Hatta aklima girdi yine, tekrar izleyecegim bu gece, HD release yapmislar. DVD'den upscale ama Hulu'ya gore epey kaliteliymis.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dur şimdi gerge komikli bir şeyler izleyeyim de, anohano yeteri kadar yıprattı 1-2 hafta erkeklik üstü gözyaşlarımı etrafa savurmayayım diyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Yok, uzuntuden aglatmiyor, coook guzel sadece. Ektiliyor, cok etkiliyor. Redemption ana konu, daha fazla bakma ama, okudugun her sey alacagin zevke zarar verir.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben kesin ağlarım bunda ya, fantasy diyor dram diyor "boku yedin ildeniz gözyaşları şelale olacak" diyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Komedi istiyorsan Full Metal Panic cok iyidir, beni en cok gulduren anime oldu izledigim baslayip biten animeler arasinda. Ikinci sezon ozellikle. Komedinin yaninda aksiyon olarak da en iyiler arasinda. Haibane'de komedi ogeleri de var ama. Izle, izle. Pisman olmazsin.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi.. ben tam ride back izleyecektim.. sonra sket dance i gördüm "gerge bunu önermişti bir ara" dedim oturdum onu izliyorum şidmi, çok iyiymiş bu da ya AHAHAH
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Cok komikli o da. Cok hizli izleme ama, monoton gelmeye baslar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok zaten artık çeşitleme 2 ondan 2 ondan gibi
Öne çıkan mesajlar