Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Crunchyroll, Hulu ve Funimation arasinda lisanslanmayan 2-3 anime kaliyor en fazla, onlar da kotu oluyor. Funimation uyeligim yok ama Crunchyroll ve Hulu Plus fazlasiyla yetiyor bana.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

NANA!!

ne güzel bi anime hacikonun abv pis kaltak 3günde bitirdim animeyi (pardon son 2bölüm kaldı)

güzelmiş ya çizimler tam benlik sululuk ve gerçeklik tam ayarında komedi dram gerçek hayat güzel yakalanmış.

bi tanede mühendisli anime istiyorum bundan siparişini verdim.

di mi, di mi? boşuna demedim izleyin die!

hachikodan nefret ettim resmen son bölümlere doğru, Nobuoya yapılcak şey değildi o

nana gibi başka anime yok galiba ne yazık ki :(
Mesaj tarihi:
nana sonunda 8. bölümde bekleneni verdi,

başlangıcını bu kadar uzatmak yerine direk olaya girip arada verselerdi geçmişle ilgili ayrıntıları daha iyi olurdu, henüz daha bezgin ve kötü bir başlangıca denk gelmedim
Mesaj tarihi:
bak bu ride back epey ilginç geldi

hoş benim anime tarzım oturmayacajk gibi de..

hani oturup baştan sonra tekrar izleyeceğim seriler;
cowboy bebop
k-on (bunu çok rahat senede 1 kere izlerim)
upotte (ova hariç)
kokoro connect
hyouka
working
anohano
school rumble (ilk sezon)
madoka

olur devame denlerden de;

Chuunibyou
Tonari (biraz saçmaladı gibi ya)
Sakurasou
karılar ve panzer

olur
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gecen sayfalarda demistim, israrla tekrar soyluyorum: Haibane Renmei izlenmeli. Bastan sona mukemmel karakterler ve kurgu. O kadar guzelki bittiginde sirf guzelligi nedeniyle bile gozlerini yasartiyor insanin husu duygulariyla.

13 bolum, bir oturusta izle. Hatta aklima girdi yine, tekrar izleyecegim bu gece, HD release yapmislar. DVD'den upscale ama Hulu'ya gore epey kaliteliymis.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok, uzuntuden aglatmiyor, coook guzel sadece. Ektiliyor, cok etkiliyor. Redemption ana konu, daha fazla bakma ama, okudugun her sey alacagin zevke zarar verir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Komedi istiyorsan Full Metal Panic cok iyidir, beni en cok gulduren anime oldu izledigim baslayip biten animeler arasinda. Ikinci sezon ozellikle. Komedinin yaninda aksiyon olarak da en iyiler arasinda.

Haibane'de komedi ogeleri de var ama. Izle, izle. Pisman olmazsin.
  • Yeni Oluştur...