Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 mohiiinin ellerinden kurtarmaya çalıştık ama olmadı işte maalesef. :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 dünya moe olsun ツツツMoeTanツツツ
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bilim kurgu anime arıyorum. öneriniz var mı?
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Metropolis'in anime uyarlamasına bakabilirsin.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 BabacumMostors said: hızlıca geçtim abi dayanamadım herifler resmen 6 bölüm yemişler ya.. de 3. bölümde kıçımı yırttığım yerden geldi sonuç eheh kitaplarini okumus biri olarak kitaplarindan devam et derim. Olaylar baya karisiyor ileride. Filminide izlemeyi unutma oda baya iyidir.
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Biyik said: bilim kurgu anime arıyorum. öneriniz var mı? ghost in the shell steins-gate serial experiment lain noein -digerlerinin yanında sönük ama kuantum fizigiyle ilgili başka anime yok sanırım chaos head - animesi kötü ama gene gideri vardır.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 "super maid" kafasında dünyayı kurtaran (absürd veya değil) hizmetçi karakter var mı? çok alakasız şekilde aklıma geldi bulamadım
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ya aklıma absürd bir parodi geldi de.. aynısı yapılmışsa patlamayayım dedim hatta şöyleki; mizanpaj, karkater tasarımı, poz verdirme gibi konularda kendimi geliştirmek için basit ve komik bir proje koymak istiyorum aklımda başka şeyler de var ama onları daha bu akdar acemiyken harcamak istemiyorum mundar olurlar diye düşünüyorum o yüzden absürd insnaların "hasiktir lan bu ne?" dediklerinde takmayacüaım benim de "abi bu ne amk?" diyebilecğeim bir şey yapmak istiyorum sırf elim alışsın bazı şeyler otursun deyü
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Nazca said: Metropolis'in anime uyarlamasına bakabilirsin. Borastus said: ghost in the shell steins-gate serial experiment lain noein -digerlerinin yanında sönük ama kuantum fizigiyle ilgili başka anime yok sanırım chaos head - animesi kötü ama gene gideri vardır. teşekkürler. bakıcam hepsine.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 BabacumMostors said: "super maid" JYU NANA SAI http://www.astrobunny.net/wp-content/uploads/2009/08/wpid-ss-eclipse-hayate-no-gotoku-2nd-season-13-1280x720-h264-bd763481-0.jpg dünyayı kurtarmıyor tabi ama kalplerimizi fethediyor
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Hayate no gotoku maria chan <3 hayate de dünyayı kurtaran kirve pıhıhı
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hatta evet ya ilk sezon (ilk sezon derken 52 bölüm lel) aşırı iyi hayatenin. sen direk onu izle ildo boşver şimdi başka animeleri http://gallery.fanserviceftw.com/_images/bb7ebe3c2bf91c58d47be48fbb1f674b/853%20-%20ayasaki_hayate%20christmas%20hayate_no_gotoku%20poverty%20santa%20santa_claus%20subtitles.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 dur o zaman güzel (daha doğrusu absürd) bir şeyle geliyorum ben hayate kenarda duruyor eheh
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 güncelleyelim bi bu arada luck star biraz bakayım dedim MOE'NİN ALLAHIymış bu oha lan liste uzun şimdiye kadar izlediklerim; -Cowboy Bebop -Samurai Champloo (işte dövüş sahneleri iyiydi de içi çok boştu bir daha izlemem) -Death Note (ilk 6 bölümü izledim sonra kaldı öyle aklıma esince bitireceğim) -K-On* (<3 hatunla oturur tekrar izlerim bunu) -Minami-Ke (S1-2-3-4 5 de gelsin pls) -School Rumble (şu 100 manga sonrasında geçen 2 bölümü henüz izlemedim biraz baydım keyfim gelince bitireceğim) -Baka to test to Shoukanjuu (geyik dozu fazla geldi bitirdim ama böyle "meh" dedim çoğunlukla) -Kokoro Connect* -Upotte!!* (ova haricinde muhteşemdi) -YuruYuri 1-2 -Hyouka* (MOAR MOAR) -Working!* -Madoka* -Ride Back -Swordart Online -Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai* -Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai.* -To LOVE Ru -Tonari no Kaibutsu-kun -Saki -Great Teacher Onizuka -Boku wa Tomodachi ga Sukunai (S1 ve Next) -Oreimo S1-S2 -Saki: Achiga-hen -Haibane Renmei -Nichijou -Denpa Onna to Seishun Otoko -Sakurasou no Pet na Kanojo -Karılar ve Panzer -Tamako Market (severek izledim ama bi k-on değil) -Kotoura-san -Haiyore! Nyaruko-san (1. sezon bitti 2 yi bekliyoruz) -Toradora (taiga :/) -Maoyuu Maou Yuusha -Denpa teki na kanojo (da fak? çok iyiydi bu da) -Full Metal Panic S1-Fumoffu-Second raid (arşivlik) -Tari Tari -Hanasaku Iroha -Welcome to the NHK -Danshi Koukousei no Nichijou -Chihayafuru S1-S2 -Yahari Ore No Seishun Love Come wa Machigatteiru -Hataruko maou-sama -Koe de Oshigoto! -Yuyushiki -Bakemonogatari -Nisemonogatari -Arata Kangatar -Suisei no Gargantia -Haiyore! Nyaruko-san W -AIURA -Genshiken S1-S2 -Shinryaku! Ika Musume -Witch Hunter Robin -FLCL -Haruhi Suzumiya (filmi kaldı) bıraktıklarım; -One Piece -Code Geass Lelouch of the Rebellion -Nana -Motto To LOVE Ru Trouble -To LOVE Ru Darkness sezondan; -Shingeki no Kyojin -Watamoto watashi ga motenai no wa dou kangaete mo omaera ga warui -kitakubu katsudou kiroku -servant x service -tokurei sochi dantai stella jo-gakuin koutou-ka c3-bu -kimi no iru machi -Inu to Hasami wa Tsukaiyou -kin-iro mosaic (çok emin değilim pek bir şey beklemiyorum) -blood lad -love lab -bakemonogatari -genshiken: 2nd gen. -free -kunduz çocuk -Kamisama no Inai Nichiyoubi Diğer takip edilen; -Psycho-Pass (Cowboy bebop ile epey benzer nokta yakaladım) )(ara verdim) -Magi -Sket Dance -Spice and Wolf -Seitokai no Ichizon -GITS SAC -Gintama takip edilecekler; -Tengen Toppa Gurren Lagann -Joshiraku (bunu biraz daha bekle şimdi izlesen anlamzsın) -Kore wa Zombie Desu ka? -Azumanga Daioh -Kare Kano -strike witches -Love Life -idolmaster -Seirei no Moribito (GERGE) -hunter x hunter -JOJO
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 böyle uğraşacağına myanimeliste üye ol bence bu listeme işine yarıyor zaten.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 uğraşmak hoşuma gidiyor ya :)
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi blood lad da izle. 6 bölüm oldu. bence güzel. edit: pardon. gözlerim görmüyür adeta
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ben blood lad den hiç ümitli değildim "bu ne amk?" diyordum da beklediğimden absürd çıktı, oldukça başarılı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Gin No Saji'ye başlamadın mı hala? Bu sezonun en iyisi o bence. Witch Hunter Robin'i izlemişsin bir de, nasıl buldun?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 WHR klasik bir araba kullanmak gibiydi. yalnız tempoyu, atmosferi tam tutturamamışlar gibi geldi, GITS:SAC gibi daha tempolu ve daha hareketli fon müzikleri olsa daha akıcı olurmuş yer yer çok durgunlaşıyordu edit: smiley çıktı
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 WHRin 90%ı atmosferken hızlı tempo hiç gitmezdi o kıvam iyiydi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hmm daha tempolu şeyleri seviyorum demek ki, daha doğrusu arıyorum WHR bir de michael bay yapsın bakalım nasıl olacak agahsdf
Öne çıkan mesajlar